Regisztráció Blogot indítok
Adatok
umakka

90 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ecipo.hu egy lengyel webáruház, ahonnan cipőt lehet rendelni Magyarországra. A külföldről való vásárlás sokaknak ijesztő lehet, de jelen esetben semmi ok nincs az ijedtségre. A cég 2 nap alatt szállítja a megrendelt terméket GLS-el, és 9980 Ft felett a kiszállítás ingyenes. Mivel EU-ból jön, nem…..
A Shooos egy szlovák webáruház, aminek magyar felülete is van (bár a fordítás nem mindenhol tökéletes, de azért általában érthető). Az oldal mögött egy valós, személyesen is felkereshető szlovák bolt is van. A neten sok helyen jelentek már meg vélemények magyarul és szlovákul is a webshopról, és…..
A Vivantis egy cseh webáruház, de magyar ügyfélszolgálata és címe is van, így vásárláskor minden ugyanúgy működik, mintha csak itthonról rendelnél. A női és férfi cipők, ruhák és kiegészítők mellett parfümöket, kozmetikumokat és ékszereket is lehet rendelni náluk. (A férfi és női termékek között az…..
Ha az About you webáruházban vásárolsz, érdemes csatlakoznod a Refundo oldalra, mert minden további kedveménnyel összevonható kedvezményt kaphatsz náluk. A Refundo oldalon történő regisztráció után terméktől függően 7,5% - 3,75% kedvezményre tehetsz, ami mellé 600 Ft bónusz is jár, ha eddig még nem…..
A Berrylook egy nemzetközi ruha webáruház, ahonnan Magyarországra is lehet rendelni. Női felsők, ruhák, cipők és kiegészítők kaphatóak náluk. Rendszeres akciókkal várnak (érdemes a Hot sale menüpontban körülnézni), így gyakran találni kifejezetten jó áras termékeket. 87 Euro felett ingyenesen…..
A Boutiquefeel nemzetközi webáruház, ami Magyarországra is szállít. Főképp fiatalos, divatos, szexi női ruhákkal foglalkozik, de különböző kiegészítők, mint például karkötők, táskák, gyűrűk is kaphatóak náluk. A Sitejabber értékelő oldalon tízezernél is több értékelő többsége 5 csillagot adott a…..
Korábban már írtam az Attitude clothing oldalról, ahol dark / goth ruhákat lehet online rendelni. Ez egy angliai üzlet, ennek megfelelően angliai árakkal, amiket fontban is ír ki, és hát bármennyire is jó ruhák, nem mindenkinek van a pénztárcájára szabva. Szerencsére olcsón is lehet online gothic…..
A Collectif egy nemzetközi vintage ruha webshop, ahol az 40-es, 50-es évek ruháit lehet megvásárolni. Fiatalabb vagyok annál, minthogy akár az 50-es évek ruhái ismerősek lennének számomra személyesen, filmekből viszont ismerem a korszak hangulatát, és a Collecif ruhái valóban ezeket idézik, amolyan…..
A Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoportban felmerült a kérdés, hogy ki mennyit keres kérdőívek kitöltésével. A szavazásra 62 válasz érkezett, ezek alapján a következő esélyeid vannak a pénzkeresésre: 40% havi 1-3000 Ft37% havi 0-1000 Ft11% havi 4-5000 Ft5% havi 12-14000 Ft3% havi 6-8000 Ft2% havi…..
Az Attitude clothing egy angliai webáruház, ami nem akármilyen ruhákat árul: Adams Family-stílusú, dark, gothic ruhák százai közül lehet válogatni náluk. Bevallom, nekem bejön ez az irányzat, de régebben egyetlen magyar bolton kívül nem nagyon volt lehetőség Magyarországon ilyesmit vásárolni, ezért…..
A Chic me egy nemzetközi webáruház. A név jelentése "divat nekem" (a chic jelentése sikkes, divatos, a me pedig nekemet jelent), ennek megfelelően a Chic me egy ruházattal, divattal foglalkozó webshop. Magáról az oldalról már leírtam a véleményemet egy másik bejegyzésben (lásd itt), most inkább a…..
Nem túl régen írtam a Triaba oldalról, hogy valójában nem egy különálló oldal, csak egy kapu, amin a CINT nevű szolgáltatóhoz regisztrálsz. Úgy látszik, mostanában többen próbálkoznak hasonló megoldással, ma legalábbis belefutottam egy ugyanilyen oldalba, ezúttal Moneyo24 néven. A különbség talán…..
Ruha külföldről Zaful magyarul 2020.11.14 14:19:29
A Zaful egy nemzetközi webáruház, amiről korábban már írtam részletesebben. Az oldal Magyarországra is postáz, de jelenleg sajnos nincs magyar nyelvű felülete. Szerencsére ennek ellenére is lehet böngészni magyarul ha Chrome vagy Edge böngészőt használsz. Ehhez a következőket kell…..
Ruha külföldről Modlily magyarul 2020.11.14 14:06:52
A Modlily egy nemzetközi webáruház, amiről részletesebben írtam ebben a cikkben. Az oldal Magyarországra is postáz, az árait is meg lehet jeleníteni Ft-ban, de jelenleg sajnos nincs magyar nyelvű felülete. Szerencsére ennek ellenére is lehet böngészni magyarul ha Chrome vagy Edge böngésződ van.…..
Ruha külföldről Newchic sapka 2020.11.08 16:42:04
A Newchic nemzetközi webáruház, ami hazánkban is nagyon népszerű. Személyesen felkereshető boltjuk nincsen, csak online lehet vásárolni náluk. A női sapkákat itt tudod megnézni,a férfi sapkák pedig itt találhatóak. Rendszeresen vannak náluk akciók is, ezért mindenképpen érdemes megnézni ezt az…..
A SurveyTime egy naponta fizető online munkalehetőség, ahol kérdőívek megválaszolásáért kapsz pénzt. Regisztráció után e-mailben értesítenek a kérdőív lehetőségekről, és amint kitöltötted a válaszokat, már utalják is érte a pénzt a PayPal címedre. A kérdőívek mind magyarul vannak, a regisztrációs…..
Ha szeretnél bitcoint (ez egy decentralizált internetes pénzfajta, ami nagyon népszerű mostanában), de nem akarod a saját pénzedet befektetni, lehetőség van ingyen, azaz internetes munkával is bitcoinhoz jutni. Az egyik leggyorsabb módja a bitcoin szerzésnek a SurveyTime oldal, ahol magyar…..
A Triaba egy nemzetközi fizetett felméréses oldalként hirdeti magát, valójában azonban nem egy hagyományos különálló oldal, csak egy kapu, amin keresztül a CINT nevű szolgáltatóhoz regisztrálsz. Maga a regisztrációs űrlap is a CINT oldala, és a pénzt is a CINT küldi neked, a Triaba csak leszedi a…..
A Surveytime egy olyan piackutatásos oldal, ahol a kérdőív kitöltése után azonnal el is küldik az érte járó pénzt, ezért kifejezetten ideális azoknak, akiknek gyors pénzre van szükségük, vagy esetleg csak most kezdik a kérdőívezést, és még nem bíznak annyira az ilyen oldalakban, hogy hetekig…..
A magyar Univox kérdőíves oldalon van egy szerencsekerék, amin minden nap lehetőséged van 100, 250, 500 vagy akár 1000 pontot nyerni (ez $1-$10-nak felel meg). A játékhoz az Irányítópult menüpontban kell a kerék melletti Spin gombra kattintani (ez magyarul pörgetést jelent). A pontot nem…..
Az alábbi appok PayPalra fizetnek mikromunkákért, kérdőívek kitöltéséért cserébe. Az egyes appokról általában írtam külön leírást is, így ha a pénzkeresés részletei is érdekelnek, érdemes azokat is elolvasnod. Alapvetően könnyű a használatuk, de előfordul, hogy némi angol tudásra szükség van.…..
Folyamatosan keresnek résztvevőket online piackutatásokra. A kérdőívek megválaszolásával nem csak segítünk a cégeknek, de pénzt is keresünk. Érdemes több oldalra regisztrálni, mivel mindegyiken más cégektől kapunk meghívókat, így azok nem ütköznek egymással, sőt! Magyar piackutatásokat a következő…..
Ruha külföldről Newchic nadrág 2020.09.30 10:52:00
A Newchic egy nemzetközi webáruház, ami Magyarországra is szállít termékeket. A rendeléshez segítséget itt találsz, a véleményemet itt olvashatod a boltról. A női Newchic nadrágokat itt tudod megnézni, a férfi nadrágokat pedig itt találod. Nadrág rendeléskor a megfelelő méret kiválasztásához…..
A legtöbb ruhamárkának van már saját webáruháza, ezek azonban többnyire csak kiegészítik a plázákban lévő boltjaikat, és legfeljebb kisebb kedvezményeket adnak az árakból. Vannak azonban olyan webáruházak, amik kifejezetten csak internetes értékesítéssel foglalkoznak, és igyekeznek minél olcsóbban…..
A Modlily egy nemzetközi webáruház kifejezetten nők számára. Magyarországra is szállít, 30 napos pénzvisszafizetési garanciája van (erről bővebben itt olvashatsz), és akár 3-7 napon belül is megkaphatod a termékeket, ha a gyors postázást választod, ami karácsony tájékán nagyon jól jöhet. $49 felett…..