Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ilyes Balazs

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szög újra kibújt a zsákból. Az LMP Orbán seggéből lesi a világot. Nem szavaznak a Sargentini-jelentésről, ezzel az uniós pénzeket és az adóforintjainkat ellopó, az emberi jogokat lábbal tipró Fidesz mellé álltak. Tanulságos látni, hogy epp ezen a napon boltol Ungár Péter és Mészáros Lőrinc, és…..
Egyre több olyan politikai közjáték borzolja a kedélyeket, melyek a miniszterelnök tudatos provokációjának tekinthetők. Legutoljára azzal üzent barátainak és ellenségeinek, hogy bő egy hónappal a választások után visszalátogatott abba az óvodába, ahol a kampányban a gyerekeket biodíszletnek…..
A grillezett skorpiótól az ellenzék által finanszírozott mecsetépítésig tágítható annak a baromságságáradatnak a spektruma, amit a Fidesz a mostani választási kampányban eddig kiköhögött magából. A Showder Klub fellépői ráncolhatják a homlokukat, hogyan tudják majd felülmúlni a hülyeségcunamiban…..
Ilyes Balazs 2018.02.23 06:43:06
A "Ne szavazhasson, aki SOHA nem élt itt" csoport 37.000 követővel rendelkezik a Facebookon. A csoport célja nem titkolt: a határon túli magyarok szavazati joga ellen kampányol. Múlt pénteki posztjukban ezt írták: „Levelet kaptunk a Pásztor családtól. Írásukban boldogan fejtik ki, hogy ugyan egy…..
Ilyes Balazs 2018.02.22 12:18:17
@hullajelölt88: Retek az anyad k...va pi...ja,te mocsok senkihazi szar.
Magyarország lehetetlenné akarja tenni, hogy bárki segítse a menekülteket, de a törvénycsomaggal egyúttal mozgósítani próbál a választás előtt. Szétesőben van a liberális demokrácia, de még meg lehet menteni, ha a fő politikai pártok kaphatóak az érdemi változtatásokra, az emberek pedig kiállnak a…..
Akkor most szépen felébredünk. Géza még gondolkodik, hogy visszamegy-e inkább szart lapátolni, de fél év letargia után most először láttam egy hangyafasznyival optimistábbnak, mint eddig.  Az elmúlt fél évben az történt, amit vártunk: minden ellenzéki bagázs tolta a maga szekerét, tett nagy ívben…..
A Bizottság elnöke közölte: ha Kelet-Európa nem áll be a sorba, többséggel döntenek az állandó kvótarendszerről; Franciaország megismételte, hogy a visegrádiak búcsút inthetnek az uniós támogatások egy részének, ha nem szolidárisak; Ausztriának nem kellene közelednie szutykos, keleti, utcagyerek…..
A legnagyobb veszély az idén Közép-Európából fenyegeti az uniót. Az illiberalizmust a belső elnyomás, a haveri kapitalizmus, a járványos korrupció, a jogállam összeomlása, a rasszizmus megerősödése és a nemzetközi viszályok nagy esélye jellemzi. Orbán igencsak melléfogott, amikor azt hitte, hogy…..
Nem, a cím egyáltalán nem túlzás. Sőt, inkább a finomítása annak a vérfagyasztó ámokfutásnak, amelyet Friderikusz Sándor rendezett az önmagáról elnevezett műsor keddi adásában. A program egyetlen témája annak a Kiss Lászlónak a szerecsenmosdatása volt, aki a jogerős ítélet szerint tettestársaival…..
Ilyes Balazs 2016.04.13 19:31:01
@Krisz101: Vagy nem vagy eszednel, vagy most szabadultal a bolondok hazabol. Hulye szamar.
A KARD Magyar vagyok nem fasiszta 2015.02.06 06:36:46
Hát jó reggelt 900 000 magyar választópolgár! A nézőpont szerint kb. itt állt meg a Fidesz szavazóbázisának sorvadása az ősz óta. Szép szám ez kies hazánkban, ennyit állítólag még az MSZP sem bukott öszöd után. Nemhiába, Magyarország jobban teljesít - na de ebben is…..
„Afară, afară cu ungurii din ţară!”(Ősi román rigmus) Többszöri halogatás után megszületett az UEFA fegyelmi döntése a 2014. október 11-i Románia–Magyarország mérkőzésről: az európai szövetség mind a román, mind a magyar csapatot pénzbüntetésre, valamint részleges…..