Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abzuggyurcsany2

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Aranyélet második évadára az HBO étvágya és a nézők elvárása is megnőtt. A kábeltévé az első etap sikerét látva emelni akart a téten, és amellett, hogy továbbra olyan sorozatot szerettek volna letenni az asztalra, ami megállja a helyét az abszolút összehasonlításban is, rá akartak tenni egy…..
A Rising Star fináléja akkor sem alakulhatott volna izgalmasabban, ha a szerkesztők egy előre megírt forgatókönyvből dolgoznak: Peter Sramek az első körben egy százalékkal verte Alfrédot, majd a másodikban, Czibi Norbert előadásának utolsó másodpercében egyszerre járta meg a…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Több posztban írtam már a nárcizmusról, és arról, hogy az ilyen emberek remekül álcázzák igazi lényüket, ezért könnyen lépre csalnak bárkit. De azért ez nem teljesen igaz. Vannak nárcizmusbiztos személyiségek, akik soha nem…..
  Azért fog elbukni, mert nem érti a világot. Orbán persze nem hülye, de nem is áll érdekében a világ megértése. A 89-es „nagy generáció” egyik legfiatalabb tagjaként Orbán értette meg leghamarabb, hogy a rendszerváltás által teremtett körülmények között nem sokat nyerhet a realitásalapú…..
Kisebb felháborodást váltott ki Justin Brent vallomása. A 18 éves egyetemista futballista a pornósztár Lisa Ann-el szürte össze a levet. A felnőtt filmek világában roppant sikeres művésznő és barátja egy New York Knicks NBA előszezon mérkőzésen fedte fel kapcsolatát. A 42…..
abzuggyurcsany2 2014.11.01 18:19:00