Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xéni

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy azt mondtam, a koncert utáni napon jelentkezem, de egy ilyen király koncert után... hhuh. Eleve egy órával előbb oda értünk mint kellett volna, az előzenekar is csak negyed 9 fele kezdett azt hiszem...Az előzenekar a Marge volt. Messziről sem kedveltem a zenéjüket mikor…..
Loveland Ezért.. 2014.11.01 18:41:22
Hello ! :) Úgy gondolom, hogy mikor valaki elbarangol a Blogok világában és rátalál egy új blogra, az a kérdés merül fel először, hogy vajon miért is indulhatott el ez a blog.Bár az is lehet evvel csak én vagyok így. :) Minden esetre én nem szeretném, ha ez a kérdés…..
Loveland Blee... :s 2014.11.02 21:52:57
Eléggé sűrű volt ez a napom. Sajnos a perzsa cicánk, Muffi eléggé megbetegedett.Ő már egy elég öreg cica ( 10 év + ) kislány, fajcica. Elég sokféle probléma előfordulhat vele. Pénteken vért hányt, aztán este jobban lett, de sajnos Szombaton megint rosszabbul lett estére. Így…..
Szokásos: váratlanul beállít a baráti társaság, szokás szerint éhesen, vagy átugrik a kollégiumból az öcsém, aki mindig éhes, vagy véletlenül én magam vagyok éhes és ennék egy tésztát. Divat manapság különféle listákat felállítani, hogy az öt legszebb, a tíz…..