Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerocstomy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Black metalban, annak is a modernebb változatában utazik a Witchthrone, akik hamarosan megjelentetik debütáló EP-jüket. Ennek előzeteseként Circle címmel itt egy dal, hozzá egy elég színvonalas videóval...
A fent kérdésre mi magunk meg is adnánk a választ: nem hinnénk. Még akkor sem, ha az énekes immáron másodszor is bocsánatot kért a a Dimebash gálán történt náci karlendítés és "whitepowerezés" miatt és azt javasolta társainak, hogy folytassák nélküle tovább és megígérte többet nem fordul elő hasonló…..
David Bowie vasárnapi halála óta leghűségesebb zenei társa, Tony Visconti nyilatkozik a legtöbbet. A producer most a Rolling Stone-nak adott interjút, amiben sokat mesél Bowie utolsó hónapjairól, heteiről. Ebben a legmegdöbbentőbb, hogy a zenész még egy új lemezt tervezett, és állítólag öt dalt fel…..
gerocstomy 2016.01.18 17:03:00
A Junkies idén 20 éves. A zenekar ennek kapcsán sok dolgot csinált az évben. Volt jubileumi koncert, egy fellépés a régi dobossal, Jódlival, és most szombaton jelenik meg a zenekar új lemeze is. Szombaton, azaz november 1-én a Barba Negrában ennek kapcsán lemezbemutató is lesz (az…..
48 évesen elhunyt Wayne Static, a Static-X frontembere. A hírt az énekes sajtósa is megerősítette, és felkerült a csapat Facebookjára is. A halál okáról egyelőre semmilyen információ nem nyilvános, de drogtúladagolásról kezdtek el pletykálni.  Wayne Static a Static-X-szel…..
gerocstomy 2014.11.02 14:24:23
48 éves korában meghalt a Static-X frontembere, Wayne Static. A tragikus hírt a zenész sajtósa is megerősítette. Sokan drogtúladagolásról suttognak, de a halál pontos okáról egyelőre nincsenek információk. Bár a csapat 6 stúdiólemez után tavaly nyáron másodszor is feloszlott…..
gerocstomy 2014.11.02 14:20:02