Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teautja

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kyotói hírek Fogyasztó tea 2008.03.04 21:55:12
     Schlank, wie im Sommer  -  Milyen a tea, ha fogyaszt..
Kyotói hírek Magyar tea 2008.02.23 12:28:00
 Magyar tea ..
  Teák Thaiföldről és Burmából I. rész ..
Kyotói hírek Tea könyv 2008.02.08 13:29:00
     A teával kapcsolatos irodalom széles területet kénytelen felölelni. Irodalom, filozófia, zene, mezőgazdaság, növényvédelem, gasztronómia és sok más terület tatozik hozzá. Nálunk kevés, inkább életmódmagazinokban megjelenő cikk jellemzi, említésre…..
 Hogy mit jelent nekem a gitározás?Nekem a gitározás a szabad szellemet,precízséget,kikapcsolódást,életstílust jelent egyszerre.Mikor kezembe veszem a gitáromat,szabadnak,kreatívnak érzem magam-megszáll az alkotási vágy...Szeretnék valami olyat játszani,amit előtem még…..
Kyotói hírek Tea - csésze 2008.01.31 15:19:00
                  Hatféle kék létezikMegyek az autóban, hallgatom a híreket, mint ti. Politikusok, szervezetek, emberek sokasága. Panaszáradat, elégedetlenség, frusztráció, tömeg. Ez a cikk is a…..
A tea, vagy borkóstolásnak megvannak a kegyelmi pillanatai. Ahogy színházban a hétköznapi katarzisra várunk, ahogy étteremben keressük és ajánljuk a "tényleg" a legjobbat, teakóstolás közben is úgy próbáljuk magunkat és érzékeinket felkészíteni a következő…..
    Így válik az ősi tapasztalat atavisztikus élménnyé, a régi hulladék mai ínyencséggé és így válik a tea vérré. Egyenlőre csak a Menghai a Kunming és a Haiwan Teaüzem állt elő ezzel a "nukleáris" teával, csak náluk van…..