Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyaur10

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Antonio Cassano szerint a zsinórban nyolc olasz bajnoki címet nyerő Juventust a most futó szezonban letaszíthatja majd a trónról egyik legfőbb kihívója, az Internazionale. Az egykori olasz válogatott labdarúgó arra a kérdésre, hogy ki a favoritja a Scudettóért folyó küzdelemben, a La Repubblica…..
Az amerikai-magyar kapcsolatok elhidegülése jó ideje érzékelhető. Az USA, ahogy a szövetségesek között illik: kezdetben baráti hangnemben küldte a jelzéseket hazánknak. A figyelmen kívül hagyott baráti hangnem után már más, keményebb eszközökhöz nyúltak: a tusványosi…..
gyaur10 2014.10.30 18:12:55
@Ma Baker: Ahogy az előttem levők írták már, ezért megérdemled a kis mellékest. Mint egyik szenvedő alanya a sztorinak elmondom, hogy azóta nem a Bunge által szolgáltatott nyomok kivizsgálása történik, hanem az érdekeltségi köreibe tartozó kisebb cégek koncepciós perei. A nav ebben a kiváló jogállamban azt tesz, amit akar, és a jogállami gyakorlattal ellentétben rád süti a csaló és a fiktív jelzőt és neked kell bizonyítanod az ellenkezőjét, nem fordítva. Hogy pontosan honnan tudom ezt? A Bunge feljelentés óta vizsgálnak minket és igyekeznek minket megfojtani. Hogy honnan tudom, hogy nem voltunk rajta a Bunge feketelistáján? Onnan, hogy még most is vásárolnak tőlünk...
gyaur10 2014.10.30 18:32:29
@Szelid sunmalac: igen, ez az egyetlen bajunk :D hogy a piac mozgatórugója a profit, megint az a mocskos pénz.