Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efai

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hellóka! Hogy Vagytok? :-) Az utóbbi időben sok ágas-bogas tennivalóm akadt, ezért nem jutott időm szösszeneteket írni. Na de most! Kezdjük is in medias res. :-) Az Arany Farmermellény 2008 harmadik helyezettje két pók a magyar médiából: Boros Lajos és Bochkor Gábor. Egy átlagos…..
efai 2009.03.09 11:52:59
@ern0: Eléggé hozzátesz ez a kiragadott rész, amit ide írtál Bocskorutálatomhoz, de legalább remélem hogy amikor ilyeneket mesél a Bocskor, akkor eszébejut, hogy az ő tündi bündi kislányának is része lehet még ilyen "money shot"-ban
Agyvihar Szerinted kövér vagyok? 2009.02.10 20:14:00
Nemrég láttam egy előadást, ahol különböző etikai kérdéseket feszegettek az előadók. Hogyan viselkedjen az ember, ha a kormány üldözi és bebörtönzi az ellenzékieket? Bújtatni kell-e őket, vagy fel kell-e őket adni, mert azt diktálja a törvény? Minden parancsot végre kell-e…..
Halihó! ;-) Rendkívül hasznos javaslatokat küldtetek a megjegyzésekben. Természetesen cikket érdemel a karácsonyi modoroskodás meg a modoros tanarak is. Azonban először folytassuk a modoros nők egy alfajával, a színházas, külföldrajongó, nagyvilági hölgyeményekkel! // //…..
efai 2008.12.15 13:52:25
 Egyes szervezetek nyomást gyakorolnak az ENSZ-re, hogy ismerje el az abortuszt, mint emberi jogot az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 60. évfordulója alkalmából. A kezdeményezés élharcosa a CEDAW, a nők elleni megkülönböztetés minden formáját felszámolni…..
Milyen szerencse, hogy nem a tegnapi Cliff Barnes - túrás lánnyal hozta össze a fiút a sors, akkor mit szólt volna. Mondtam, hogy használni fogom ezt a kifejezést.A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukKedves Szakítósok!Szinte az elejétől olvaslak Titeket.…..
w Valaki más Amerikája 2008.11.11 06:15:00
A világ, mint tudjuk, Obamára szavazott volna. Obamáért rajongott Európa, és ő az, akivel akár iszlám köztársaságok is tudnának tárgyalni. Amerika vetélytársai és ellenségei Obama győzelmébe helyezték reményüket. Hiszen ő a Remény. Amerika barátai, vazallusai, az amerikai…..
w Csapataink harcban állnak 2008.10.28 06:00:00
 A Pentagon új térképeAzt javasolja egy neves amerikai katonai szakértő, hogy az elkúrt, rossz útra tévedt vidékekre ne csak tankokat és bombázókat küldjenek, hanem kövesse a hadsereget egy hasonló méretű civilizátor-kontingens, amely közigazgatást, költségvetést,…..
w Hiszterolib 2008.09.02 06:00:00
Na, van az SZDSZ-nek saját arca. Szóval ez lenne az. Csúnyácska. Nincs egy hónapja, hogy Fodor Gábor sajtótájékoztatón noszogatta a kormányt cselekvési tervért. Legyen terv, és legyen abban adócsökkentés – ez volt a mondás. Íme, a terv. Van benne adócsökkentés, nesztek.…..
Az MTV Az Este c. műsorának július 10-i adásában sajátos párbeszédet láthattunk a betiltott étrend-kiegészítőket forgalmazó orvos, Lenkei Gábor, valamint Falus Ferenc országos tisztifőorvos között. Ebben Lenkei Gábor tett néhány olyan állítást, amelynek valóságtartalmát könnyen ellenőrizhetjük. De…..
Mandiner blog Elvtársi gyász 2008.08.07 11:01:00
 „Csak a halott kommunista a jó kommunista!" - Istenem, hányszor hallottam nagybátyámtól a nyolcvanas évek derekán. Nagyapámmal ellentétben benne nem volt düh, inkább viccnek szánta a vadnyugati, indiánokra szabott okosság parafrázisát. Kicsit talán ízléstelen, de…..
w Ítéletnap 2008.07.18 08:00:00
Másfél év üzemidőnek megvannak a tanulságai. Nem a saját szövegeimnek: az csak a kanóc, amiből aztán úgynevezett vita lehet. Lehetne. Azokat a cikkeket a kommentekben kiértékelhették a tisztelt hölgyeim és uraim. Most visszakommentelek, mert én meg elolvastam, amit írtak. Kurva…..
w mikola istván áruló 2008.07.15 05:20:00
Re: Kitennék Mikolát, de nem merikAh, Mikola István! Ó, pirsenő morgolosta! De rég volt már, hogy utoljára villantott! Pedig a valóságshow legizgalmasabb jeleneteinek főszereplője volt valaha. Keveset szólt, de olyanokat, hogy hetekig lehetett fetrengeni tőlük. Egy igazi Pongó volt,…..
w Molotov és Ribbentrop 2008.07.07 08:00:00
  Betelt a húgyospohár, mert nem ürítették. De legalább lesz charta. Gázáremelést!   Gyűlölettörvényről korábban: Zsidók és hülyék..
w Bűn és bűnhődés 2008.06.26 06:00:00
Orbán Viktor kitapogatta a csapdát a saját fenséges kezével. Éppen azt a vermet, amit olyan ügyesen ásott meg Gyurcsány Ferenc köré. Félmillióra saccolja a Szonda a veszteséget, ennyien tántorodtak el a Fidesztől a Kéri-beszéd hatására, ahol pedig semmi olyat nem mondott, amit…..
"Vissza kell mennünk!" - mondta a szakállas főszereplő kedden este a Lost harmadik évadának zárójelenetében, és a tátott szájjal bámuló tévénézővel megfordult az Ikeás ülőgarnitúra menten, kiömlött a sör, szőnyegen a popkorn. Ilyen egy jó cliffhanger, azaz…..