Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sck

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Sok pszichiáter naivan úgy tekintette a{z 1973-as} döntést, mint egy diagnózis egyszerű törlését annak érdekében, hogy megszűnjenek az igazságtalanságok. A valóságban azonban igazságtalanságokat teremtett a homoszexuális irányultságú emberrel szemben azáltal, hogy az…..
A volt kedvenc pékségembe mentem vásárolni, ahol mindig a "tegnapi sütésű kenyeret" veszem féláron... az egyik 175 forintos tétel helyett az eladó 1750-et ütött be. Szóltam. Erre a másik eladó, aki értett a pénztárgépek nyelvén stornózta a számlát, majd teljes áron ütötte…..
Sck 2012.12.22 22:32:36
@B-road: Nem az, 1500 métere a fának mifelénk...
Sck 2012.12.22 22:35:56
@Dr. Furia: Figyi már, ezeket a fákat erre nevelik. Ahol a kivágott helyére újat ültetnek, vagy szerinted minden évben kivágnak egy teljes fenyőerdőt? :)))
A hatáskörrel rendelkező egyetemi doktori tanács döntött: 16-2 arányban javasolja a Szenátusnak, hogy  a köztársasági elnök plágiummal szerzett doktori címét vonja vissza. A szenátus délutáni döntése ezután valószínűleg formalitás. Innentől a fő kérdés, hogy meddig…..
Sck 2012.03.29 12:26:53
Idézetek Magyarország Alaptörvényéből:I. cikk(1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam elsőrendű kötelezettsége.(2) Magyarország elismeri az ember alapvető egyéni és közösségi jogait.VII. cikk(1)…..
Sck 2012.03.29 10:30:30
Az átnevezési hullámnak közterületekkel még nincs vége. Úgy tűnik, a BKV is belefog a fővárosnál már jól bevált látszatcselekvésekbe. Vagy csak a hülyeség ragadós? Bő egy hete jelent meg a BKV honlapján a következő büszke hír: Nahát! Hogy lehet, hogy az elmúlt több mint…..
Csimbumcirkusz "Isten eltávon" 2010.05.29 23:46:00
Mindig úgy gondoltam, hogy minden okkal történik úgy, ahogy. Minden rosszban képés voltam felfedezni valami jót, de kedd óta nem. Azóta nem hiszek. Van, amiben nincsen értelem, csak úgy megtörténik, mert megtörténhet. Mindenki azt gondolja, hogy vele úgy sem fog, de téved. Bárkivel megeshet,…..
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
Sck 2011.06.21 20:03:49
@csak_csendben2: Ez mitől sikertörténet? Ez csupán arról szól, hogy szeretek a pénzért megdolgozni, amúgy nyugodtan keress meg emailben, szívesen elküldöm az okelevelem, a leckekönyvem másolatát...
Sck 2011.06.21 20:23:11
@csak_csendben2: Akkor gyere holnap az építkezésre, ahol dolgozom. (Bp. XIII. ker.) Lesz nálam személyi és csak a Te kedvedért elviszem a kiváló minősítésű Mérnök informatikusi oklevelem, Isten engem úgy segéljen. Na benne vagy? Megelőlegezem, hogy ez már nem fog feküdni neked, csak a pocskondiázás ment feljebb. :) De ha benne vagy, akkor adom a címet és gyere el, mert elegem van az ilyen típusú megnyilvánulásokból.
Sck 2011.06.21 20:35:34
@csak_csendben2: Én meg ezen mosolyogtam egy jót. :) Légyszíves akkor hanyagold a közeljövőben a fentebb megejtett szarkasztikus stílusodat, mert nem azért jöttem ide olvasni és írni, hogy arról vitázzak, hogy Lipótról engedtek ki, vagy tényleg nem derogál mérnökként építkezésen segédként dolgozni. Magyarul ne vond kétségbe azt amit én saját magamról állítok, mert én ezt hitelesen képes vagyok igazolni, amit Te, ahogy itt láthatja több ezer olvasó, nem vagy hajlandó elfogadni. (hiszen ezzel bedőlne a fentebb állított gúnyos tézised)
Néhány napja ért csúfos véget a spliti melegfelvonulás. A horvát média csak a tengerparti Belgrádként emlegette a várost, világos célzást téve a brutális belgrádi felvonulásokra. A horvátok, akárcsak mi magyarok, mindig sokkal felvilágosultabb, kulturálisan felsőbbrendű…..
Sck 2011.06.18 20:06:30
@Doña ¡Cara(mba)!: Ha a gyereked meleg lenne és elmondaná Neked, utálnád?
Sck 2011.06.18 20:09:15
@Doña ¡Cara(mba)!: Non plus ultra a logikád... Akkor miért is a helyük a melegeknek Izraelben, mert lőnek rájuk? Fentebb más kontextusban gondolták, hogy miért...
Sck 2011.06.18 20:14:30
@Doña ¡Cara(mba)!: Én itt fejeztem be a "beszélgetésünket", sajnos nem egy szinten állunk, vagy az agresszió szintünk áll más szinten. Szerintem Te olvass vissza, én pontosan tudom miről írtam, még az is lehet, hogy Te is tudod. Csak ugye kitartasz az érvelésed mellett, ami azonban nálam feszegeti azt színvonalat, amire már csak legyinteni szoktam. Sok sok meleg gyereket kívánok, hogy tanulj egy kis toleranciát, mert ha kitagadod az összeset, csak magadban írogathatsz habzószájjal, mint ahogy most is teszed, te kis okos. :)
Egyszerűen nem vagyunk ahhoz hozzászokva, hogy egy ellenzékben lévő párt előterjeszt valamit, amit aztán ellenszavazat nélkül elfogadnak, pedig most pont ezt történt: az LMP rájött, hogy a metróépítés miatt a forgalom elől elzárt Móricz jó úgy, ahogy van, nem nőtt meg a…..
Kurvaélet, nem lehet úgy tévézni a TV2, vagy bármelyik más tévé adását nézve, hogy az ember 20 percenként ne kapkodjon a rohadt távkapcsoló után (pedig lenne jobb dolga), mert jön a reklám, a kibaszott hangos 10 perc, amiről hiába állították korábban, hogy nem, nem hangosabb,…..
Mónika komplikáció nélkül megszülte gyermekét, akinek a Miranda nevet adta. Az újdonsült anyuka  5. osztályos, 11 éves, 1997-ben született. 3 év múlva, 8. osztályban meg is fogja kapni a tananyag keretében a szexuális felvilágosítást ... Innen a hűvös irodából…..