Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yuna Choi

19 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Romanizálva: Sseulsseulhago Chalranhashin-Dokkaebi Hangul: 쓸쓸하고 찬란하神-도깨비 Műfaj: fantasy, romantikus, dráma, vígjáték Rendező: Lee Eung-Bok Író: Kim Eun-Sook Csatorna: tvN Részek: 16 Vetítés ideje: December 2, 2016 - Január 21, 2017 Tartalom: A késői Goryeo időszakában járunk, ahol…..
Romanizálva: Seumool Hangul: 스물 Rendező: Lee Byeong-Hun Íro(k): Lee Byeong-Hun Producer: Lee Sung-Doo, Lim Ji-Moon Fotós: No Seung-Bo Premier: Március 25, 2015 Játékidő: 115 min. Műfaj: vígjáték, youth Twenty: Adott három a húszas éveikben járó srác. Chi Ho (Kim Woo Bin), aki külsejének…..
Cím: Master's Sun Romanizálva: Joogoonui Taeyang Hangul: 주군의 태양 Műfaj: romantikus, horror, fantasztikus, vígjáték Rendező: Jin Hyeok Ír(ok): Hong Jung-Eun, Hong Mi-Ran Csatorna: SBS Részek: 17 Vetítés ideje: Augusztus 7. - Október 3., 2013 Tartalom: Az egyik oldalon adott egy nő Tae…..
Romanizálva: Eunmilhage Widaehage Hangul: 은밀하게 위대하게 Rendező: Jang Cheol-Soo Ír(ok): Hun (comic), Kim Bang-Hyun, Yoon Hong-Gi Producer: Kim Young-Min Fotós: Choi Sang-Ho Premier: Június 5., 2013 Játék idő: 124 min. Műfaj: akció, vígjáték, politikai Tartalom: Won Ryu-Hwan (Kim Soo Hyun)…..
Romanizálva: Jangnanseureon Kiseu Hangul: 장난스런 키스 Műfaj: vígjáték, romantikus Rendező: Hwang In-Roe, Kim Do-Hyung, Kim Jung-Hyun Íro(k): Ko Eun-Nim, Kaoru Tada (manga) Csatorna: MBC Részek: 16 Vetítés ideje: Szeptember 1. - Október 21., 2010 Tartalom: Egy középiskolás lány, Oh Ha Ni…..
A táncban, zenében, szavalásban és éneklésben jártas kiszengekről (기생, szórakoztató hölgyek) temérdek mozi készült már a koreai filmgyártásban. A végzet asszonyai helyett a Homme Fatale (2019) c. könnyed vígjátékban a végzet férfiúját, az első férfi kiszenget ismerhetjük meg...
A Netflix mostanában felturbózta a koreai kínálatát, legalábbis ami a sorozatokat illeti. Leginkább az angolul elérhető koreai sorozatok száma ugrott meg jelentősen, ezért ezekből szemezgettünk, mivel a magyar feliratos kínálat még mindig szerény. Külön feltüntetjük azonban, ha magyar felirat is…..
  Álmosan szökik be a reggel a lezárt ablakok fátyolos üvegén keresztül a pici, szűk konyhába. Éppen csak elmúlt öt óra, de a parányi asztal mégsem árválkodik egyedül, ugyanis Ravi az este meg sem kísérelt lefeküdt aludni. Egész éjjel ott gubbasztott azon a fenyő színű széken, egy négyzetrácsos…..
Yuna Choi 2019.12.27 20:47:57
Szereplők: Doyoung & Yukhei (NCT)Műfaj: angst, romantikusFigyelmeztetés: nincs~Leírás: "Tél után tavasz következik, akkor is, ha semmit sem tesz az ember, csak vár. Talán a boldogság is ilyen? Magától eljön, ha itt az ideje?" (song) Gyerekek százai sikítozva menekültek a hirtelen lezúduló…..
Szereplők: Yuta & Doyoung (NCT)Műfaj: angstFigyelmeztetés: belehal a lelkedLeírás: "A jó embert azért lehet bántalmazni, mert biztos lehetsz abban, hogy megbocsát neked." (song) Doyoung szíve szerint kitörte volna a másik nyakát, majd elásta volna valahol, hogy soha többet ne kelljen…..
Szereplők: Sik-K (Minsik) & HAON Műfaj: angst (maybe?), romantikusFigyelmeztetés: nincs~ Leírás: "Az emberek lépten-nyomon beleszeretnek olyanba, akibe nem lenne szabad." (song)  A fiú szusszan egy nagyot, miközben kifordul a haját simogató kéz alól. A kéz megdermed, fél, hogy felkelti a…..
Yuna Choi 2019.04.29 17:34:48
Ránéztem a komment hosszára és "azt a rohadt". ♥
Neked el van nézve, hogy nem tudod a nyunyókáim (bár tény, hogy eléggé feladtam velük a leckét :D).
A többihez, ahol épp imádsz, amiért írtam, ahhoz csak annyit: luvyahmywitch♥

És akkor a komoly rész, persze a boldogságkönnyeken keresztül és pár fangörcs-roham után. (Annás kitekintés: lényegében te vagy az első, aki elérte valakinél, hogy a hozzászólására akkor fangörcsöt kapjon, mint más az egész sztorira. No mindegy, good job.) Nagyon szépen köszönöm, hogy nem azonnal írtál nekem, hanem újraolvastad és elemeztél! Elcsépelten hangzik, de ez hatalmas megtiszteltetés számomra, hisz az idődet és a figyelmed áldoztad az én kis összerittyentésemnek. Képes vagy olyanokat írni, hogy én csak ülök és nézem, hogy "valami rohadt jó írópalántától olvashatott ez a lány, ki lehet ez?", mert annyival tehetségesebbnek látsz, mint amilyen vagyok és annyival nagyszerűbbre olvasod ki a soraimból a sztorit, hogy az valami különleges képesség, komolyan mondom.
Amikor azt írtad, hogy fejlődtem, konkrétan elsírtam magam. Annak, aki több, mint egy éve egy sort se volt képes leírni és már kezdte feladni, annak nincs ennél nagyobb megtiszteltetetés? csoda? kedvesség? biztatás? lételem? a világon. ♥ Most, hogy elolvastam (hatodszor) most jöttem rá, mennyire hiányoztak nekem a kommentjeid. Színtiszta boldogság számomra minden betűd.
A szerkesztéssel kapcsolatos dolgot igyekszem megfogadni, sajnos ebben nem vagyok jó, úgy mint a helyesírásban sem. :’D de igyekszem, és köszönöm. ♥

Egyszerűen csak szeretlek és köszönöm, komolyan, nem tudom, hova fokozni ♥
Moonlight Shadow Blue dahlia 2018.10.17 19:13:50
Lassan borult a fáradt éjszaka az örökké nyüzsgő városra. Az égbe nyúló épületek fekete palástot öltöttek, s az utcán felkapcsoló lámpák arany szegélyként ragyogták körbe őket. A levegő hűvösebb lett a simogató napsugarak hiányában, a főúton lépésben haladó autók pedig egyre hangosabban tülkülve…..
Yuna Choi 2018.10.18 10:57:48
https://www.youtube.com/watch?v=3kaUvGSLMew Maradnom kellett volnaVoltak-e jelek, amiket nem láttam?Segíthetek neked, hogy ne fájjon többé?Láttuk a ragyogást, amikor a világ aludtVannak dolgok, amiket megkaphatunkDe nem tarthatunk meg Fáradt vagyok.Lassan a sötét égboltra emelem tekintetem,…..
Szereplők: Markson, JJ Project és a többi GOT7 tag, de csak említés szintjén Műfaj: angstFigyelmeztetés: nincs~ Leírás: Az első szerelem soha nem múlik el, de mindig véget ér. (song)  Jackson fáradtan rogyott le a stúdióban lévő kanapéra. Megkínzott torka kegyelemért könyörögött, ahogy lassan az…..
Szereplők: Jay Park, Yoon Dowoon (Day6)Műfaj: fluffFigyelmeztetés: Nem az én alkotásom, a barátnőmé, de úgy éreztem meg kell osztanom a világgal *--* Leírás: "Az utazás a bolondok paradicsoma." (song) Ketten ülünk az autóban, ő meg én, én meg ő, hosszú hajunk vad táncot lejt még vadabb fejeink…..
Szereplők: Krystal & Amber (f(x)), Gong MyungMűfaj: angstFigyelmeztetés: nincs~ Leírás: : "Loving the monsters always ends badly for the human. It's a rule." (song) A hajnal fátyolos köddel lepte el a királyi várost. Halk volt és nesztelen. Akár egy falevél, mely a fagy megjöttével lehull…..
Szereplők: Johnny&Taeyong (NCT 127) Műfaj: angstFigyelmeztetés: nincs~ Leírás: "Mindent legyőz a szerelem, és nekünk engednünk kell neki." (song) A sínek megremegtek, ahogy a több tonnás szerelvény átrobogott felettük. Régóta suhant át a tájon szakadatlanul, maga mögött hagyva érzéseket,…..
Yuna Choi 2017.09.09 20:55:27
@Lei.: Amennyire te megkéstél, na én dupláztam vagy tripláztam azt, elnézést érte♥
Elmondhatatlanul örülök, hogy tetszett neked a sztori, és ez nem csak azért van mert szeretek neked örömet okozni és mert hatalmas megtiszteltetés ez nekem, hanem mert komolyan meggyűlt a bajom a párosoddal xD
Amikor nagy lelkesen belevágtam, nem tudtam, mire vállalkozom és ez akkor vált igazán ténnyé, mikor nap hosszat csak nézegettem a képeket, hallgattam a zenéket és semmi. Benne volt, hogy feladom, ilyen nincs nem tudok a srácokkal írni. Nagy kínszenvedésemben találtam rá a Without you számukra, amit anno félre is raktam, hogy nem tetszik nem hallgatom meg. És most az első hangok után jött az ihlet-vonat!
Lezárva a hosszú magyarázkodásom, meglett és az hogy tetszett, olyan elismerés nekem, hogy ténylegesen el tudom hinni, hogy van benne némi tehetség. Ezért hatalmas köszönet!♥ :')
Igyekszem kipróbálni magam új műfajokban is, de elég béna vagyok a műfaj meghatározásokban, de érted bármit, főleg ha olvasol és véleményezel is :'D
És köszönöm a lehetőséget, élni fogok vele, bár a legutóbbi Hyuna&Jennie one shotod igazi ajándék volt a szívemnek *w*
Köszönöm, hogy elolvastad, csodálatos vagy.♥
Moonlight Shadow Szavak nélkül 2017.08.08 02:25:31
Jaebum lehajolt a földre esett könyvért, összeszűkítve a szemeit, az aljasan szempillái alá szökő, vakító napsugarak elől menekülve. Lassan őszbe fordult már, az idő hűvösebb lett, s a házban uralkodó hangulat csak tovább szomorította a nappalok rövidülésének látványát. Itt-ott már kókadoztak a…..
Szereplők: VHope (BTS) Műfaj: angstFigyelmeztetés: nincs~ Leírás: "Ha elhagysz, veled mehetek?" (song) Az este könyörtelenül húzta fel az égboltra sötét, csillagtalan paplanját, hogy eltakarja vele a reményt nyújtó napsugarakat. A sötét gyorsan beborított mindent, és egy fajta mélységes…..
Yuna Choi 2017.08.01 22:00:55
@_Szuhi_: Azért nem hiszlek el, hogy először megsiratsz az írásoddal, majd a kommenteddel az én írásom alatt. Ugye tudod, hogy lassan kiürül miattad a könnykészletem? ;)
De imádlak, annak ellenére, hogy valószínűleg túlságosan is elhiszem, hogy tudok írni a kedves szavaidnak köszönhetően. A gyönyörű költői képek nekem is a gyengéim, a te sztorijaidban is azok voltak, amik leginkább okozták nálam az első olvasásra szerelmet. Nagyon örülök, hogy sikerült lenyűgöznöm a mestert♥
Annak is örülök, hogy Taehyung felé más érzelmet is közvetítettél nekem hála, komolyan győzelem, és megtiszteltetés is valahol.
Ennek a mondatnak lesz egy enyhe perverz felhangja, de szeretném simogatni a lelked még amennyiszer csak lehet, mert ez a minimum a gyönyörű alkotásaidért cserébe. (És a kommentjeidért, of course) ♥

Ui.: Várom a couple kérvényedet benyújtásra :3
Szereplők: HyoRa (Hyorin&Bora)Figyelmeztetés: yuriMűfaj: fluffLeírás: „A hirtelen támadt szerelem, amely házasságot indít, igazgyöngy, gyémánt, drágakő, melyet a legnagyobb művész csiszolt, kincs, amelyet a szív legmélyén kell elrejteni.” (song) Halkan nyitok be a közös…..
Yuna Choi 2017.07.22 15:13:30
@_Szuhi_: Miért van az, hogy képest vagy a kommenteddel is olyan fangörcsöt kiváltani belőlem, mint a sztoriaiddal? Ez valami isteni tehetség? :')
Az egy napos késés nálam is meg volt, nehogymán neked ne lehessen?!! Komolyra fordítva a szót, nagyon örülök, hogy tetszett. *-*
Mikor írtad, hogy örülnél egy happy end-nek, azonnal mentem facebookra születésnap időpontot keresni, hogy ha már ajándék, legyen igazi :3 Nagyon izgultam, hogy tetszeni fog-e, mert fluff-ot írni nehéz, főleg angst-hez képest (kezdelek megérteni), főleg, hogy én képes vagyok átesni a ló másik oldalára, és ilyen témában nem is nehéz. Ezért veszélyes a romantika, mint alap téma. A baba dolog meg hát, őszintén, csak úgy jött xD Kerestem gifeket a csajokról és annyi melegség jött át a kettejük kapcsolatából, hogy ilyen pároknak és szívem szerint azonnal adnék gyereket. De igazából a legvégégig nem voltam biztos benne, hogy kitartsak-e az ötletem mellett. De akkor megérte *-*
Nagyon boldog szülinapot, megérdemled, komolyan. Még legalább száz ilyet, és ha írsz még nekem párosokat, annyi fanfictiont kapsz, hogy a füleden folynak majd ki. (Kicsit furi leszel úgy, de ennyit megér, nem? XD)
Köszönöm, hogy vagy♥

ui.: remélem remekeltél a vizsgádon *--* drukkoltam♥
Yuna Choi 2017.07.25 20:26:32
@_Szuhi_: most már nem vonom vissza, kérek a párosokat, bébifüles xD♥
És isteni tehetség vagy, pont.
Szereplők: HyoRa (Hyorin&Bora), Dasom, Soyou (SISTAR)Figyelmeztetés: nincs~Műfaj: angstLeírás: " Ha az elválás ilyen iszonyú kín, jobb lett volna, ha sosem találkozunk." (song) - Akkor mind egyetértünk? – nézett végig a lányokon Soyou. Már órák óta ültek a STARSHIP Entertainment egyik…..
Yuna Choi 2017.06.29 22:17:33
@_Szuhi_: Imádom az ellentmondásaid, imádom hogy belerángattalak a világomban és imádom hogy szeretetted *w*
Nekem is azért késett a darab, mert kellett idő, hogy felfogjam és elfogadjam. Tudom, hogy a fic alapján nehéz elhinni, de nagyon szeretem a HyoRa párost (SISTAR19 *w*) és lesz még egy önálló ficük, amit szintén szomorúra terveztem, de meglássuk, lehet megszánom rajongóját kis shipemnek és kedvezek neki, legalább egy boldog befejezéssel ;) ♥
Bár ez attól is függ addig, milyen csodálatos mód folytatod csodálatos irományod....de ne vedd fenyegetésnek XD
Köszönöm a kommentet, imádlak! ♥
one spark starts a fire STAFF 2017.02.19 22:56:47
Itt a azokat a szereplőket találhatjátok, akik ilyen-olyan módon segítik a versenyzők munkáját.[ Az információk idővel bővülhetnek. ] Kim Junsu - A JTC Ent. arca. Régebben énekesként tevékenykedett, de most inkább a háttérből segíti már csak az előadókat és gyakornokokat - utóbbiaknak az életét…..
Szereplők: JunYoSeung (Hyunseung, Junhyung, Yoseob, Highlight/B2ST) Figyelmeztetés: nincs~Műfaj: angst Leírás: Szakításkor két világ között kötünk ki. Már nem azok vagyunk, aki valaha voltunk, és nem is azok, akik majd leszünk. (song) Yang Yoseob nagyot sóhajtva lépte át párjával közös lakása…..
Szereplők: Taehyun, Mino (Namsong) és a többi WINNER tag, de csak említés szintjénMűfaj: angstFigyelmeztetés: nincs~Leírás: Szerelmesen érettek voltunk, a búcsúzás után gyerekesek lettünk. (song) Először a WIN alatt jelentkeztek Taehyun-nál a rosszullétek. A stresszre, a túlhajtottságra, a fiúkat…..
Szereplők: Kwon Jiyong/GDragon (BIGBANG), feleség (OC)Műfaj: angstFigyelmeztetés: nincs~Leírás: Az emberi szív ingatag. Nincs olyan, hogy örökké. A szerelem gyűlöletbe fordul, a szenvedély közönnyé hidegül...És egyszer minden véget ér. (song)Megint itt tartunk. Dühösen nézek azokba a barna szemekbe,…..