Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Lengőfülű Zsemleszínű Szódavíz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        TGM a HVG-n magyarázta el, hogy miért nem demokrata Gyurcsány. Elsősorban azért nem demokrata a Gyurcsány, mert le akarja ültetni Orbánt és klánját.         " Vitatkozni kell az ellenféllel, nem pedig fenyegetni. Az, hogy ezt az egyszerű és közismert szabályt Gyurcsány Ferenc ellenfelei…..
ÉdesDrágaAranyosEgyetlen Nurszultán bátyám, kazahok, rokonaink! Megjöttünk hozzátok és mintha haza jöttünk volna. Mi itt vagyunk otthon nálatok, és nem a rohad kapitalista demokraták Brüsszelében. Nyugat? Pfejj! Ott nem botlunk mindjárt aranyból faragott csodaszarvasba a…..
Dr. Lengőfülű Zsemleszínű Szódavíz 2015.04.03 18:10:12
@jaegtoer:
.
Az üzletek zárolásához a nyusziknak és a nyulaknak - akár törpe, akár házi, vagy mezei - semmi köze.
Ez a kétlábon járók napokra vetített rasszizmusának eredménye!
Mennyivel különb egy szabad szombat, vagy vasárnap a hétfőnél?

És a kutyák?
Dr. Lengőfülű Zsemleszínű Szódavíz 2015.04.03 19:11:07
@parti_giano:
Mi lesz itt kani bál?
Dr. Lengőfülű Zsemleszínű Szódavíz 2015.04.03 19:13:06
@jaegtoer:
Könnyen beszél a zuglói.
Minden nap Karácsony.
Mivel lehet túldobni az állandó, szűnni nem akaró, soha véget nem érő forradalmat? Egy világháborúval, nyilván, apróbb hülyeségekkel próbálkozni is annyi értelme van, mint kandisznón a mellbimbónak. Morcos Bajusz pedig simán belehülyült a nereskedésbe annyira, hogy…..
Dr. Lengőfülű Zsemleszínű Szódavíz 2014.12.29 06:43:14
@100 kóbor kutya:
.
Érik az elhatározás a pártoló tag cím megszerzésére a Falka támogatása érdekében.
A kérelmet a cukormentes kóla mintájára buborékmentes szódavíz kampánynévvel kezdeményezzük.
A lengőfülű nyulak fűlhossznyi részt vállalnak a kutyagazdák póráz alól való felszabadítása és a vasárnapi szabad gazdasétáltatás visszaállításának megvalósításában.

Vidám hajnalt!
Új megdönthetetlen és kritizálhatatlan dogmát állított föl Viktor Orbánovics és a Párt: A luxus jó, a luxus jár és a pofája kurvára lapos mindenkinek, mer'különben. Utóbbit úgy tessék érteni az eddig hülyeségig hű veterán brigádnak, hogy aki pofát nyit, vagyonosodás…..
Ez a mi legjobb barátunk, André megint belecsapott a lecsóba, had fröcsköljön a szaftja szerteszét. Ráadásul egyben olyan könnyed, elegáns mozdulattal vágta szájon Viktor Orbánovicsot, hogy azt tanítani fogják a Nemzetközi Diktátorszívató Intézet "Parádésan pukkaszd a…..
Ezekkel a medvékkel az a baj, hogy nem rendelkeznek ütemérzékkel. Csak néznek ki a nagy buta fejükből, brummognak maguk elé ostobán, és nem érzik mikor vannak a fontos pillanatok. Nem figyelik, hogy Vona Nyuszi éppen leküzdi magában a halkan még berzenkedő énjét, és leteszi a…..
Dr. Lengőfülű Zsemleszínű Szódavíz 2014.12.02 10:43:01
@gazoló:
Gyanítom, hogy vérnyúlra gondolsz.
Szerintem vérnyúl nyúlcipőt vásárolt vasárnap a Tescóban.
Már megint az a gátlástalan, kurva sajtó a hibás! Picsábamár ezekkel, de tényleg. Csak hergelik az embereket felfele, mikor annyi de annyi jó dolog van amivel törődhetnének. Például, hogy mekkora nemzeti orgazmust fog okozni, ha Orbán Viktor végre beköltözhet majd a karmelita…..
Dr. Lengőfülű Zsemleszínű Szódavíz 2014.12.02 10:36:08
@hacsaturján:

Az árvalányhaj valóban nem hungarikum, de nem is lesz, bár védett növény. Annyira védet, hogy egyik igen nagy előfordulási területén a diósdi fennsíkon ügyes kis lakópark épült.
Eszmei értéke 5000 darab forintok.

"Árvalányhaj a süvegem bokrétája,
Árva leány a szerelmem violája:
Azt magamnak kinn a pusztán szakasztottam,
Ezt magamnak a faluban választottam."
(Petőfi Sándor: Árvalányhaj a süvegem bokrétája, 1844)
Dr. Lengőfülű Zsemleszínű Szódavíz 2014.12.02 10:38:51
@jaegtoer:
.
Kedvem lenne vitatkozni, de most nincs rá okom.
Amikor leváltottuk Papcsákot az öröm mellett volt bennem egy kis szomorúság is: Úgy éreztem hiányozni fognak az one man show-k, amiben verhetetlen a mi Ferink. De elég volt egy képviselői zsebek felé nyúlkáló apropó és szerencsére máris bizonyította, nem jött ki a…..
Dr. Lengőfülű Zsemleszínű Szódavíz 2014.11.28 22:26:48
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Ha már a macskák is a kutyok mellett... :)
???
Méghogy a macskák is?!

A lengőfülű törpenyulak is kedvelik a jólnevelt kutyusukat.
Tapasztalat, hogy nem csak kutyák, cicák, ara papagájok, tengeri(nem kukor ica) malacok (és még sokan) veszik szívesen némely kétlábú barátságát.
Ismét és nagyon felháborodtam. Miközben Budapesten több tízezres tömeg tüntet az internetadó ellen, addig Orbán Viktor Svájcban van. Nem is ezen akadtam ki. Jó magam is unom, azt a demagógiát, hogy egy miniszterelnök hol nyaral stb. De, ha nyaralna... de nem nem nyaral. Nem is…..