Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blogger Géjzáné

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: Ripost.hu - Za­cher Gábor sze­rint a szci­en­to­ló­gu­sok em­be­rek éle­té­vel ját­sza­nak A ripost.hu Narcononról szóló riportsorozata keretében megszólaltatta dr. Zacher Gábort, a közismert toxikológust, aki a következőket mondta (idézetek a cikkből):   Dr. Zacher Gábor a téma…..
Ide fogom gyűjteni a új székház megnyitójáról megjelent cikkeket. Magyar Nemzet - Szcientológus csúcsvezető jött Remek cikk, jól összefoglalja a lényeget. A legfontosabbak gondolatok: a. kevesebben jöttek el a vártnálb. extrém, paranoiába hajló biztonsági intézkedések (rengeteg biztonsági ember,…..
Régi szlogenje Mindenórás Tábornok urunknak, hogy a különadókra a "zemberek igazságérzete" miatt van szükség elsősorban. Jó, másodsorban megjelenhetnek az okok között olyan egyénieskedések, mint személyes bosszú az RTL esetében, de ezt most hagyjuk. Lényeg a 2010 óta…..
Blogger Géjzáné 2014.11.14 16:44:54
@bioLarzen:
Ha látjátok, mondjátok meg neki, hogy tolja haza a pofáját, ne hazudozzon egész nap, mert agyoncsapom a szaroslapáttal!!! Mihaszna !!
" A baloldal önmagával, és nem az emberek gondjaival volt elfoglalva." - mondja találóan az eddigi szövetségből frissen kiszakadó PM. Könnyen beszélnek ennyire okosakat, nem kellett hosszasan keresgéni a bölcsességet, nekik egy tökegyszerű önvizsgálat is elég volt…..
Blogger Géjzáné 2014.11.10 20:24:46
@Blogger Géza:
Géjza, hogy szakadjon rád az ég! Mit aszodd itt a rezet, nem megmondtam, h vidd le a szemetet és mosogass el! Mit okoskodsz itt, te szerencsétlen félnótás, mindig csak lealáznak! Nem elég h pici a ceruzád, még össze-vissza firkálsz is vele! Hagyd abba, vagy agyoncsaplak!!
Varánusz Viktor kapitulált 2014.10.31 11:30:57
Győzött a népakarat, avagy a Gondos Vezető meghallotta a nép szavát, kukába került a netadó. (via) Tekintsünk most el attól az apró, gusztustalan kis szépséghibától, hogy adót kivetni vagy visszavonni minálunk Orbán Viktor egyszemélyi döntésén múlik, és örüljünk egy…..
Blogger Géjzáné 2014.11.02 14:50:14
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Blogger Géza szopjon rinocéroszt. Ön mit gondol?"
Támogatom! Csak itthon ne rontsa a levegőt!!