Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vuvuzela jabulani (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez volt a második alkalom, hogy két független requestre igent mondtam, ami egyazon időpontra érkezett.  A kilencvenhatodik vendégem az orosz Alessia (37) Varsóból érkezett hozzám, ahol 7 éve él, de Moszkvában nőtt fel. Hegedűművésznő, Moszkvában végezte a konzervatóriumot, a…..
vuvuzela jabulani (törölt) 2014.10.31 00:22:52
@paszto: Te teljesen retardalt vagy vagy egyaltalan nem tudsz olvasni.

En is talalkoztam mar tokeletes angolsaggal beszelo indiai orvossal. Ez mitsem valtoztat a tenyen, hogy nekik se lenne semmi eselyuk angolt tanitani Kelet-Azsiaban. Az angoltanartol elvarjak, hogy feher legyen. Ez teljesen ertheto es logikus azsiai szemmel. Ok a minosegert fizetnek, a feher ember pedig a szemukben a minoseg garanciaja. A fekete az az alja, akarmennyire afro-amerikai.

Te a valos nyelvtudasrol beszelsz, en meg a munkaeropiaci eselyekrol.Egy azsiai iskola pl. tipikusan profitorientalt vallalkozas. Nem engedhetik meg, hogy ne a legjobb (ertsd feher, szoke, kek szemu) tanarokkal dolgozzanak. A szulok nem akarjak, hogy negerek, pakik, indiaiak es arabok tanitsak a gyerekuket, az iskola, amelyik sotet boru angoltanart alkalmaz nem lesz sikeres. Ok a legjobbat akarjak a penzukert, az pedig Azsiaban a feher boru ember. Ez vilagos es ertheto szerintem. Ha te egy piros Ferrarira vagysz, ugyanazert a penzert nem fogod megvenni a sarga vagy fekete szinut, akarmennyire tukmaljak rad.
Ezt nem ertette meg a kinai-amerikai holgy se, mert az o kulturaja amerikai, liberalis. Ot az USA-ban egyenlokent kezeltek, neki az volt termeszetes, Azsiaban meg azsiaikent, amit sose dorgolnenek az orra ala az USA-ban.
A liberalis nyugattol eltekintve a vilag nagy reszen meg eleg meghatarozo a borszin szerepe. Ez teny. Sot meg Braziliaban is.
vuvuzela jabulani (törölt) 2014.10.31 00:29:46
@ibafaipap: Komolyan beszelsz?
A szoke holgy pont annyinak nez ki, mint a kora, tipikus 40 koruli no. A keleti szlav nok nem szepen oregednek sajnos, bar fiatalon helyesek tudnaklenni. Gyorsan es csunyan oregednek. Ettol persze meg lehet, hogy szepen jatszik hangszeren es nala ez a lenyeg.
vuvuzela jabulani (törölt) 2014.11.01 06:41:48
@paszto: Érdemben reagálni nem tudsz, leírtam, hogy mi a szitu Ázsiában, nem az én véleményem, hanem a valóság, erre ennyit tudsz reagálni, hogy kifogásolod a stílusomat.
A legprimitívebb dolog arra hivatkozással, hogy nem tetszik a stílusa valakinek, lesöpörni a mondandóját.
Olvasni gondolom tudsz. Akkor marad az, hogy retardált vagy?

Még egyszer leírom: Kelet-Ázsiában angoltanítási témában a bőrszín a legfontosabb tényezők egyike. A továbbá az útlevél (angolszász országból), az életkor, meg esetleg egy diploma.
De ha a bőrszín nem klappol, akkor nincs esély.

A kínai-amerikai hölgy Amerikában a legtöbb előítélettől mentes, liberális társadalomban nyugodtan lehet akármi, amire a képességei predesztinálják, Ázsiában sajnos nem.

A sztori az apjáról picit durva, de nem csodálkozom, az ázsiaiak eléggé komolyan hagyományosak, szűk látókörűek és tekintélyelvűek tudnak lenni. Az ázsiai kultúrák ilyenek, szerencsére a hölgy már amerikai. Az a vicc, hogy ismerek olyan ázsiait, aki nyugaton élve és megöregedve fiatalon még liberális nyugati életmódot élt, majd öregedve visszatért az ázsiai hagyományokhoz és begyepesedett és egy mogorva öregasszony lett. Keresztényeknél is van ilyen, aki öregkorára forog bele annyira a vallásba (amit a saját hagyományának hisz), hogy teljesen szembefordul régi önmagával.
       A népszerű államvédelmi folyóirat, a Heti Válasz kérdezi, vajon kezelhető-e a homoszexualitás. A cikk érdekessége, hogy a szó legszorosabb értelmében van seggnyalás és korrupció közé csomagolva. Az "újság" címlapján a harlemi kábítószerkereskedőnek ábrázolt…..
vuvuzela jabulani (törölt) 2014.11.01 06:30:38
@mavo: Akkor tegyük kicsit tágabb kontextusba a kérdést: mi a faszért kell gyerekeknek egy több ezer éves halálkultuszban részt venni, miért kell őket bevinni egy dohos, áporodott szagú templomba, miért kell felügyelet nélkül egyedül hagyni egy szexuálisan elfojtott, természetellenes aszexualitást magára erőltető, több ezer éve is elavultnak számító gondolatokat dédelgető, önsanyargató, szemforgató, álszent, közpénzen élősködő, képzelt, bár nagyon ingatag erkölcsi magaslaton ülő, perverz, csökött agyú (aki szűznemzést elhisz, az nem épelméjű) emberekkel?

Az ilyen szektákba felnőtt fejjel lépjen be aki akar, akkor ott olyan orgiákat rendeznek, amilyet csak akarnak. Keresztre feszítőset, korbácsolósat, ministránsfiúnak is öltözhet a 18 év feletti, ha a szektavezér erre izgul. De gyerekeket ilyenre rávenni?

Egy tanárból is lehet pedofil ragadozó, homo vagy hetero. De aki már eleve úgy indul, hogy egy teljesen haszontalan, elavult, értelmetlen zagyvaságot mormolva akar a gyerekek közelébe férkőzni, az alapból gyanús kellene legyen.
Tanárokra szüksége van a gyerekeknek, papokra nincs.
Pedofil tanárt büntetni kell, ki kell szűrni. Szervezett egyházhoz meg csak felnőttként csatlakozhasson bárki. Gyerekeknek erre semmi szüksége, csak gátlásokat alakít ki bennük a vallási maszlag. Másrészt kiszolgáltatottá válnak a papoknak nem csak szellemileg, de testileg is, egyik sem megengedhető.
Felnőttként meg ha annyira szellemileg visszamaradott, hogy elhiszi a buddhista, muszlim, keresztény vagy szcientológus meséket, akkor menjen csak.

Elmondanám, hogy egy ismerősöm révén évekkel ezelőtt voltam egy keresztény ifjúsági összejövetelen. Csak találkozni akartam ott az ismerősömmel, de leültem, hallgattam a beszélgetést. Félelmetes volt.
kb. 14-24 éves korig voltak ott kb. 20 fiatal, a katolikus pap, kispap vagy tudjafaszom hogy nevezik, nyílt politikai gyűlöletbeszédet tartott Gyurcsány ellen. Én nem vagyok egy Gyurcsány-fan, de akkor ökölbe szorult a kezem. Egyáltalán valakinek a halálát kívánni, fiataloknak a vallás ökörségein túl politikai agymosást tartani egy vallási összejövetelen elég félelmetes dolog. Én addig ilyet nem hallottam. És ment a Fidesz propaganda körbe-körbe. Én meg csak pislogtam. Ez a Gyurcsány-kormány alatt történt, Gyurcsányt finoman szólva se csíptem, de még így is azt mondtam magamban: ha a vallás és az egyház ilyenekre képes, így manipulálja az embereket, akkor el kell törölni a Föld színéről.
Arról nem is szólva, hogy a jelenlévők közt ment a házasság előtti nemi élet bűnként való beállítás, közben meg titokban orrba-szájba kúrt egyik-másik csaj. Persze jó kis bűntudatot építettek ki bennük emiatt. A homokosok szintén megkapták a magukét azon az estén.

Szerintem az egyház, vallás legyen hobbi. Mindenki mérgezze magát velük otthon.
A homokosság se legyen közügy, csak legyen meg minden joguk, ami a heteroknak, ennyi.

Amúgy erősen gyanítom, hogy a Fideszesek nagy része se hiszi ám el ezeket az evolúciót tagadó, homokosokat démonizáló szólamokat. Csak a nagyon sötétek szopják be ezeket. Egyszerűen a tekintélytisztelet okán nem röhögik ki a megmondóembereiket, akik ilyen hülyeségeket terjesztenek.
vuvuzela jabulani (törölt) 2014.10.31 08:02:32
@balmoral: Ahogy a pedo bűnöző, adócsaló papokat is kimossák a szarból központilag. Igazi romlott banda. Nem a homoszexualitás miatt, hanem a képmutatás, bűnözés, adócsalás miatt.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Bulgária (és Románia) meglehetősen konzervatív társadalma ellenére elég híres, hírhedt meleg utazási célpont, melegpornó és melegprostitáció kibocsátásban is elég erősek, román és bolgár férfiak kínálják a testüket és testnyílásaikat szerte Nyugat-Európában. Szóval már ott is nyakig ér a "fertő", csak még nem beszélnek róla annyira nyíltan.
vuvuzela jabulani (törölt) 2014.10.31 08:13:18
@nerángass: Mondjuk azért, mert Ferenc pápa most hajlandó olyan dolgokat elismerni valósnak, vagy legalábbis nyitottnak mutatkozik a tudomány olyan elméleteit elfogadni valamilyen szinten, amiket általános vagy legkésőbb középiskolás korában is tud és belát egy nem teljesen szellemi toprongy ember, még nem verném magam a földhöz.

Attól még egy sok ezer éves mesekönyvben hisznek és az számukra minden ismeret és morális szabály forrása. Beszívott zsidó kecskepásztorok világértelmezése, egy kivégzett ácsmester látomásai stb.
Szóval azért, mert most a főnökük kedvesen mosolyogva bólogat az evolúcióra, azért az a minimum. Egy nem szellemi fogyatékos világi embertől ez a szint már elég régen elvárt. Ettől a katolikusok még felhatalmazva érzik magukat, hogy adóforintokkal gurigázzanak, hogy belepofázzanak mindenki életébe, nem csak a katkókéba, hanem mindenkiébe (KDNP javaslata: vasárnap legyenek zárva a boltok). Plusz iskolákban nyomulás.

Továbbra is hisznek istenben, pokolban, mennyben, egy történelmileg erősen vitatható, talán sose élt Jézusban és egyéb alaptalan ökörségekben. De a világi, termelő, tudományon alapuló gazdasági szféra eltartja őket az adójával. Egy jóléti államban van pár ezer ilyen here, akiknek meg van engedve, hogy leszarják a mai világot és egy több ezer éves könyvet mormolva tartsák a markukat pénzekért.
Bár nem egészen értem, miért tartja fontosnak a Heti Válasz, hogy időről-időre arról írjon cikkeket, hogy hogyan és miért kellene a homoszexualitást gyógyítani (hiszen az LMBT+ emberek nem betegek), de mivel sokadjára példálóznak szerintük sikeres amerikai példákkal, érdemes…..
vuvuzela jabulani (törölt) 2014.10.31 10:18:14
@lehet más a handa-banda: buzi nőknél lehet, buzi férfiaknál meg egy béranya révén mondjuk

mindent nekem kell magyarázni nektek, az a baj

@Nem taggyűlés volt: "A nagy hangon tiltakozók többsége látens meleg." - ez egy nagyon jól hangzó frappáns faszság

Én pl. a melegek jogegyenlősítését támogatom, tehát nem vagyok homofób, leszarom, hogy mit csinálnak a magánéletükben. Emiatt sokan buzinak vagy buzipártinak tartanak.
Ami zavar, hogy mindenhonnan ez a téma folyik, vonulnak, keltik a hisztit. Erre semmi szükség. Ezért sokan lehomofóboznak engem.

"Olyasmi, mint amikor a leghangosabban kommunistázók is kompenzálnak, takargatnak valamit. (Mondjuk a saját kommunista multjukat.)" - igen, vannak ilyenek is, a vezető kormánypárti politikusok közt meg a családjukban elég sok a kommunista múltú arc, ők meg kommunistáznak lépten nyomon.
De olyanok is kommunistáznak, akik nem voltak kommunisták. Szóval akkor most hogy?

Hülyeség ez az "aki homofób az buzi" megállapítás. Egyrészt nem minden homofób azonos indokkal homofób. Van aki vallási okból és azt állítja, hogy a buzik a pokol tüzén fognak elégni.
Más meg egyszerűen jogi nonszensznek tartja a házasság kiterjesztését a buzikra, tehát a házasság elnevezés használatát a kapcsolatukra, ugyanakkor a házassággal azonos jogokat biztosító regisztrált homokos élettársi kapcsolatot támogatja.
Megint mások mindent engednének a buziknak, csak örökbefogadást nem.
Aztán van az, aki egyszerűen hány a gondolattól, hogy két férfi illeszti egymásba a pajszert, de közben egy jó leszbi pornót megnéz.
Aztán van a kordont rángató, záptojást dobáló homofób.
Hát most ezekre mindre rásütik, hogy homofób és emiatt csuklóból buzi is. Tehát a buzik lennének a legnagyobb homofóbok? Nonszensz. Biztos van néhány ilyen, de nem hiszem, hogy sok.

A buzik se mind egyformák, van aki levágatja a faszát és azt hiszi, hogy ettől nő lett, egy másik buzi meg öltönyben jár melózni egy multihoz, ő maga biszex és otthon felesége van és csak néha ugranak le swinger klubba, ahol a feleségével közösen leszopnak egy tucat pasast, akik közül mondjuk a fele nem is tekinti ezt buziságnak.

Nem kellene a saját kis skatulyáidba beletuszkolni se a homofóbokat, se a buzikat. Mindenki csináljon amit csak akar. De azt elutasítom, hogy az összes buzit külön neveken kelljen emlegetnem LMBTQXYZ meg tudjafaszom milyen rövidítések. Én erre nem vagyok hajlandó. Így is túl sok energia és figyelem megy el ezekre az ökörségekre.
vuvuzela jabulani (törölt) 2014.10.31 10:20:31
@tom55: A kereszténységnek szent könyvei az Ószövetség könyvei is. Abban van elég buziellenes szöveg szerintem.
Amúgy meg a világ jelenségeire adott keresztény és úgy általában vallási érveken eligazodni úgyse lehet. Felesleges is azzal foglalkozni, hogy több ezer éve mit hallucináltak össze zsidó birkapásztorok. Semmi relevanciája nincs ma már, illetve nem lenne szabad, hogy legyen.
Összegyűjtöttük a legszebb magyar nőket, akik szerintünk sminkben vagy anélkül is nyugodtan kimerészkedhetnek az utcára, hiszen nem keltenek életre egy madárijesztőt azért, mert reggel nem fejeltek bele a sminktáskába. Liptai Claudia Sarka Kata Tóth Gabi Szabó…..
vuvuzela jabulani (törölt) 2014.10.31 02:41:03
@shitgun: Igen, nekem is a 4-es út melletti brazil gépsor vagy a Szemétégető melletti felhozatal jutott eszembe ezekről a némberekről.

Megdöbbentően csúnyák, valamint figyelemre méltó, hogy mennyire látszik ma már a cigányság genetikája a magyar nők ábrázatán. Hiába, a keveredés már évszázadok óta tart, mára már a "magyar" celebpicsák felének tényleg cigánykurva ábrázata van. Ezt nem rasszizmusból mondom, hanem konkrétan ha ránézek e képeikre, akkor azokat az arcokat látom, akik a Szemétégető mellett űzik az ipart.
Nádai Anikó a féloldalasan amorf arcával, Debreczeni Zita, Majkáné Majoros Hajnalka és Ada, Kiss Ramóna még több másik is enyhén szólva is lestrapált vályogvető arcszerkezettel bírnak.

Van pár tényleg jó: Palvin, Mihalik, Osvárt (ő főleg sminkkel csodás tud lenni). Ők valóban szépek.

A többi vagy a fent említett lestrapált útszéli, dolgozó roma lány arcszerkezetet hozza vagy pedig egyszerűen sose volt szép inkább csak "érdekes arcú" és még rá is öregedett, múmiásodott celebarc, akikre azért emlékszünk, mert valami focista vagy újgazdag vállalkozó kúrta egy időben. Ők nem híresek, hanem inkább hírhedtek.
Meg vannak az elfogadhatók: Gryllus pl. nem csúnya, régen persze szebb volt, de a sötét haj és szem ellenére sem cigánykurvás a megjelenése.
Mások meg elhiszik magukról, hogy ők jó nők, pedig közel sincsenek hozzá, csak futtatják őket: Oroszlán Szonja, Orosz Barbara, Liptai.
Elmondhatjuk tehát, hogy a magyar nők szépsége Magyarországon továbbra is világhírű!
Itt tényleg igaz a mondás: az utcán egy óra alatt 10 szebb jön szembe.
A magyar pasik jók (ha adnak magukra). Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legvonzóbb kanapészörfös magyar férfiak 2014-ban. A tavalyi poszt sikere után elkészítettem az idei év "válogatását" is. Nem néztem át 20 000 magyar CS tag adatlapját, de kb 1 500-at…..
Kilencvenkettedik vendégem az amerikai Stephanie Visser (24) érkezett hozzám két éjszakára Hudsonville-ből. A Florida Institute of Technology Egyetemen végzett BSC szakon és felszolgálóként dolgozik New Orleansban. Az első éjszaka elnéztünk a szokásos túránkra, Szimpla Kert, Mika…..