Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugysefogtetszeni

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hét múlva jön a The 100 harmadik évada, azé a sorozaté, amit az első két rész után én elkaszáltam magamban, mint szépemberes, posztapokaliptikus tinikínlódásba oltott szappanoperás szar, de csak visszahúzott valami (a scifi-sorozatok mindig több esélyt kapnak, a Shannarának is nekimentem…..
Az AMC megtartja jó szokását, és a Fear The Walkin Dead második évadának epizódjait az amerikai premierrel egy időben vetíti, azaz április 11-én hajnal 3-kor, majd este tízkor - immáron szinkronos verzióban is (de akkor is lehet feliratos, eredeti hangú verziót választani). Ami…..
Ahogy az az esetek 90 százalékában lenni szokott, az újonc Fear The Walking Dead nézettsége beesett a második részre, egészen pontosan 16 százalékkal kevesebben nézték, mint az évadnyitót, de így is hozott 4,1-es ratinget 18-49-ben (4,9 volt) és 8,2 millió nézőt a teljes…..
Az, hogy a konzervatív oldal, és a Fidesz seggéből a nyelvét csak elvétve és akkor is nagyon rövid időre kihúzó haveri sajtó számára a homoszexualitás egy olyan métely, amit titkolni kell, mint a búcsúban megesett unokahúgot, vagy a református nagybácsit, aki ki tudja mit…..
ugysefogtetszeni 2015.05.22 01:58:34
@keményen drogozó kisemberek: :D jó, akkor szerinted a vica versa mit jelent? :D
ugysefogtetszeni 2015.05.22 02:13:41
@keményen drogozó kisemberek: Jaj hát istenem :D Ne haragudj hogy hajnali 2kor nem a helyesírás a legnagyobb gondom. Azt se tudom már hogy fiú vagyok e vagy lány (és mielőtt kovácsné vagy valamelyik másik észlény beleköt, igen, a nap normális óráiban tisztában vagyok a nememmel)
ugysefogtetszeni 2015.05.22 02:36:44
@keményen drogozó kisemberek:
Baszki, tényleg, ma is elírtam, azt észre se vettem. :D Lehet tudat alatt ez van bennem vagy valami. Minden esetre igazad van, a kritikát elfogadom.
A szavazástól köszönettel, de eltekintek, mert nincs szükségem se arra hogy lekurvázzanak, se arra hogy a barátom szívrohamot kapjon. És igen, ebből kiderül hogy lány vagyok :D
Kovácsnéban viszont egyetértek. Bár ez a szőrszálhasogató vitastílus a nőkre inkább jellemző...nehéz kérdés...