Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juvezoli

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Udinese elleni meglepetésszerű döntetlen után péntek este a Juventus az AC Milan csapatát fogadja, amely jelenleg a tabella hetedik helyét foglalja el, és mindössze három pontra van lemaradva a negyedik helyet elfoglaló Lazio együttesétől. A két csapat a bajnoki évad első összecsapásán 1-0-ás…..
A szerdai BL-siker után más kaliberű ellenfél vár a Juventus játékosaira szombat este, amikor hazai pályán az Empoli lesz az ellenfél, illetve nem árt gondolni a következő, keddi mérkőzésre sem, amelyen a Coppa Italia elődöntőjének első meccsén a Juventus a Napolit…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri úgy véli, hogy a zsinórban elhódított hatodik bajnoki címmel a zebramezes csapat történelmet írna, s belépne a legendák csarnokába. A Serie A történelmében még egyetlen csapatnak sem sikerült ez a bravúr, s az Öreg Hölgy most négy pont…..
Massimiliano Allegri "őrült ötlete" eddig szórakoztató és látványos játékot, valamint két fontos győzelmet hozott a Juventusnak, s remélhetőleg tovább folytatódhat a sorozat, amikor a bajnoki címvédő a Sassuolo otthonába látogat. A Juventus keretébe ismét visszatér a Milan…..
A címvédő a Bologna elleni győzelemmel köszöntötte az új esztendőt, ezzel pedig meggyőző fölénnyel ért az olasz bajnoki szezon feléhez, s most a Fiorentina vendégeként kell folytatnia a menetelést az újabb, zsinórban hatodik bajnoki cím felé. A zebracsíkos csapat keretéből hiányzik majd az afrikai…..
Massimiliano Allegri véleménye szerint csapata jobban is teljesíthetett volna a mérkőzés százhúsz perce alatt, aminek a végén végül büntetőket követően a Szuperkupát az AC Milan játékosai emeltek a magasba. „Mindent megtettünk a tizenegyespárbaj elkerülése érdekében. A gólt követően kicsit…..
A Juventus vezeti az olasz bajnokságát és csoportelsőként zárta a Bajnokok Ligája őszi szakaszát, így már csak két mérkőzés választja el attól, hogy elégedettséggel zárja a 2016-os esztendőt. Ez a két összecsapás azonban egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek, hiszen a Juventus előbb a tabella második…..
A Bajnokok Ligája csoportkörének lezárulása után még három mérkőzés maradt a Juventus számára a 2016-os esztendőből, melyek közül egyik sem ígérkezik egyszerű feladatnak. A kiélezett mérkőzéseket tartogató sorozat első próbája a Torino elleni városi derbi lesz. A…..
A nem kifejezetten látványos, ám annál fontosabb Bajnokok Ligája-diadalt követően, a Juventus meglepően sima, 3:1-es vereséget szenvedett a Genoa otthonában, és a bajnoki címvédő most a szezon meglepetéscsapatát, a tabella hatodik helyén álló Atalantát fogadja a Juventus…..
A Sevilla elleni idegenbeli győzelemmel a Juventus biztosította helyét a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese között, s az utolsó játéknapon, a pont és szerzett gól nélkül álló Dinamo Zagrebet fogadva az első helyet is megtarthatja.  Hazai színtéren a zebramezesek hét…..
Elképzelhető, hogy a Juventus majd megpróbálja Olaszországba csábítani a Real Madrid rutinos védőjátékosát, Pepét, amennyiben mégsem sikerül megszereznie Thiago Silvát. A 33 éves játékos ingyen igazolhatóvá válik majd a nyári átigazolási szezonban, a Tuttosport szerint…..
Mino Raiola nemrégiben Paul Pogba kapcsán adott hosszabb nyilatkozatot, amelyben elmondta például azt is, hogy nem kívánta a Juventushoz vinni a futballistát a Manchester Unitedtől. A francia középpályás 2012-ben elhagyta az Old Traffordot lejárt szerződéssel, és a bianconero csapathoz…..
A Sassuolo elleni könnyen induló, és végül győzelemmel záruló mérkőzést követően ma délután a Juventus a San Siro gyepén ütközik meg az Inter csapatával a Derby d'Italia keretében. A két csapat szezonkezdete korántsem mutat hasonló tendenciát, hiszen a Juventus az eddigi…..
A Juventus számára a mai meccsel véget ér a szezon, azonban a megnyert bajnokság ellenére korántsem tétnélküli a Sampdoria elleni találkozó, hiszen az Öreg Hölgynek jövő hétvégén Coppa Italia-döntőt kell játszani az AC Milan ellen, a mai mérkőzés pedig kiváló felkészülés és hangolódás lehet, ahogy…..
A Juventus egyre közelebb jár a szezon bukdácsolós elején elérhetetlennek hitt célhoz, hiszen a bajnokságból már csak négy meccs van hátra, az Öreg Hölgy előnye pedig kilenc pont a második helyezett Napolival szemben, akik az Örök városba látogatnak, hogy hétfőn…..
Torinói városi rangadó, vagyis rendkívül nehéz mérkőzés vár a Juventusra. Nem csupán azért, mert a torinói városi rangadók mindig kemény küzdelmet hoznak, s nem is csak azért, mert a Juventus több kulcsjátékosát, így Marchisiót és Chiellinit is nélkülözni kényszerül. Az…..
Az olasz sajtó mai értesülései szerint a Juventus már Pogba nyári távozásának forgatókönyvével számol, s készül a francia középpályás eladása utáni életre. Amennyiben a zebramezesek sztárja elhagyja Torinót a nyári Európa-bajnokság után, a Juventus a Párizsból elkívánkozó Edinson Cavanival és…..
A Juventus Stadiumban elért 2:2-es döntetlent követően, a Juventus rendkívül nehéz feladat előtt áll, hiszen a zebramezes csapatnak győzelemre, vagy legalább két rúgott gólra lesz szüksége a továbbjutáshoz a Bayern München otthonában, az Allian Arenában. Ez lesz a két csapat…..
A Juventus várhatóan négyvédős rendszerrel fog felállni a Bayern München ellen idegenben, mivel Giorgio Chiellini szinte biztosan nem lesz bevethető szerdán. A tapasztalt és harcos védő egy vádlisérülésel küszködik, a szurkolók és a vezetőség azonban abban reménykedett, hogy legalább a Bayern…..
A Juventus az Olasz Kupa elődöntőjében a szezon talán leggyengébb produkcióját nyújtva szenvedett 3:0-ás vereséget az Inter vendégeként, s ezzel végül hosszabbításra kényszerült a San Siróban, majd a büntetőpárbajban hibátlannak mutatkozott, így biztosította helyét az AC…..
juvezoli 2016.03.06 16:24:46
Az alábbi sorokban Juve82 beszámolója olvasható a legutóbbi Derby d'Italiáról, amelyet volt szerencséje élőben végigszurkolni a torinói szentélyben. Köszönjük a beszámolót, és jó szórakozást kívánunk az olvasmányhoz! Szeretnék Nektek beszámolni torinói utazásomról a…..
Massimiliano Allegri arról beszélt az Inter elleni Olasz Kupa elődöntő után, amelyen a Juventus végül tizenegyesekkel jutott tovább, hogy csapata mintha elhitte volna, hogy kezükben a döntő. „Nem volt egyszerű bejutni a döntőbe, mivel nagyon sok mérkőzést kell játszanunk. Először is a srácoknak…..
A vasárnapi könnyed győzelem után, a Juventus egy szinte már tét nélküli mérkőzésen látogat az Inter otthonába, ahol nincs más dolga, mint megőrizni a Juventus Stadiumban szerzett 3:0-ás előnyt. Tegnap este az is eldőlt, hogy az Olasz Kupa döntőjében a sorozat…..