Regisztráció Blogot indítok
Adatok
némó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt üzeni nekünk Szél Bernadett, az LMP "friss" miniszterelnök-jelöltje, amikor úgy nyilatkozik, hogy náluk bizony nem lesznek "újracsomagolt politikusok". Tudjuk, a politika világa tele van kisebb-nagyobb lódításokkal, csúsztatásokkal. De hogy ennyire hülyének nézzék a nagyérdeműt, az azért ritka,…..
            Ma, szombat reggel elmentem vásárolni a kisboltba. Kenyeret, tejet, konzervet a macskáimnak. Szokás szerint beszélgettem az eladóval. - Hallotta mi történt a Kiss nénivel? Ott volt a rendőrség is! - Nem, nem hallottam semmit. Mi történt? - Becsengetett hozzá két alak, hogy 11…..
A tegnapi villámösszeállításból sajnálatos módon kimaradt számos kormánypárti nagyágyú, ami természetesen nem jelenti azt, hogy bennük ne lenne meg a képesség, hogy sikerrel buzdítsák regisztrációra a meglehetősen fásult és apatikus közönséget.   A…..
A szívócsonk elég drága játékszer, mégis szó esik róla. Ő az a rövid, vastag falú gumicsövecske, ami a porlasztót a hengerrel összeköti. Gumiból készül, hogy a motor vibrációját valamelyest elszigetelje a kényes porlasztótól, ráadásul így kevésbé melegíti a henger…..
némó 2011.11.20 17:07:49