Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dreiklang

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történelmet személyessé tenni, arról helyszínekhez kötődve mesélni szép gondolat, sőt a megismert városvezetéstől szokatlanul modern, különlegesebbé teszi a tömegközlekedést. Ettől függetlenül kicsit forgatom majd a szemem, amikor bemondják a négyes-hatoson, hogy…..
dreiklang 2014.11.04 17:20:55
@Nzoltan: sajnálom, hogy nem sikerült megérteni, hogy mit állítok.
1.) magyarországgal sem csak kereskedelmi a viszony.
2.) a gyarmati viszony ukrajnára vonatkozik.
dreiklang 2014.11.04 19:24:37
@BiG74: a miniszterelnök. a harci stílust már nem csak a bírálói hozzák fel, mint kínos elemet, de a rajongói rajongva ismerik el
A KDNP javaslata szerint vasárnap nem nyithatnának ki a szupermarketek és az éjjel- nappalik. Nehéz lehet egy pártnak, ha nincs. Járjatok csoportterápiára az Együtt-tel, de hagyjátok békén az országot! A NER fejei olyan termékenyen posványosítanak, hogy azzal kihívás tartani a…..
dreiklang 2014.11.01 19:19:57
@Brendel Mátyás: azért ne kapd fel a vizet. természetesen több nagyon káros KDNP által delegált kormánytag is volt/van, de nem hiszem, hogy sok önálló ötlettel járultak volna hozzá az ámokfutáshoz
A KARD Ne hazudjatok 2014.10.30 06:30:00
A közmédia legendásan tragikus tájékoztatásai felhozták a második Orbán- kormány alatt a HírTV renoméját. „Ennél még a hírtévé is korrektebb” - hangozhatott joggal. Ez most elveszett. Mint minden kormányellenes megmozdulás alkalmával, ismét lehetőséget kapott a…..
dreiklang 2014.10.30 14:50:41
@♔bаtyu♔: akkor most "közszolgálati jelleggel" közlöm, hogy 1.) 2006-ban is nagy hiba volt összemosni a vandálokat a tüntetők többségével, 2.) a rendőrség eljárása botrányos volt, ahogy erre akkor minden - ma folyamatosan vegzált és ignorált- jogvédő szervezet felhívta a figyelmet. egyébként a HírTV- n akkor is számon lehetne kérni, hogy ferdít, ha 2006- ban Aczél György szelleme lett volna a közmédia feje.

más: én nem értem ugyan, hogy kövérék miért hiszik el maguknak, hogy őket olyan fenemód szereti a CDU- CSU, de azért ne tartsunk már ott, hogy teljesen legitim, hogy egy jobboldaliként megismert TV, válogatás nélkül szop be mindent a kormánytól. kövérék feltételezett barátja a német kereszténydemokrata pártcsalád természetesen ugyanúgy áll a konzervatív Die Welt, mint a liberális Zeit kontrollja alatt. az, hogy egy újságnak ideológiai alapon belefér valami, míg egy másiknak nem az tök oké, az viszont, hogy valami minimális reflexió nélkül toljuk a propagandát, az nagyon nincs rendben.
dreiklang 2014.10.30 18:25:34
dreiklang 2014.10.30 18:30:30
@polyvinyl: ismerem az idézetet, tök jó neked, hogy ismered babitsot, nekem ő nagyon fontos, épp ezért egy kicsit érzékenyen érint ez az irgalmatlan ferdítés. szóval egyrészt összehasonlítani azokat, akik nem emelnek szót a nácik népirtása ellen, azokkal akik nem akadályoznak meg vandalizmust nagyon téves. egyébként még az a többi száz, aki nézte, sem fedi le a teljes tüntetést, tehát akkor sem állna, amit mondasz, ha bűncselekmény lenne nézelődni, ráadásul természetesen nem tudhatod, hogy a nézelődök közül ki tiltakozott a dobálózás ellen, és ki nem.