Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Balog

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol lehet jelentkezni az Idegenlégióba? A franciaországi toborzóirodákban (pontos címek és térképek: http://www.legion-recrute.com/mdl/info_liste_a.php?article_theme=23&titre=o-249-s-engager&block=23). Aki nem akarja vesztegetni az idejét, az jelentkezzen az aubagnei központban. A…..
Zsolt Balog 2016.05.18 12:42:11
@bközép: Köszönöm a tippet.:) majd max úgy járok mint németbe.:D
kaller: XY (németül hadovált)
haverom: magyarul bazd+
kaller: jegyeket bazd+ :D
nálunk volt csak gondoltuk megszivatjuk de nem jött össze.:D
DE köszönöm a tanácsot megpróbálom.:) régebben olvastam hogy ha azt mondom hogy " volunter pur la legio" ( tudom hogy nem jól írtam :D ) az jó lesz jelentkezésnek?
Sajnos az eddigi életvitelem szétszórtsága miatt van rajtam egy kevéske súlyfelesleg, főleg hastájékon. Annak érdekében hogy a fizikai teszteken a maximumot tudjam nyújtani ezt le kell adnom. Első posztom óta nagyjából kialakult a napi rutinom amitől edzettséget és a felesleges…..
A kiképzés hátralévő négy hete a műszaki ismeretekről szólt lövészettel és robbantással fűszerezve, sok érdekesség nem volt. Az egyik vizsgán a kínait puskázáson kaptam, a tenyerére írta fel a lehetséges válaszokat. Addig kúsztattam és fekvőztettem, amíg le nem kopott róla, majd egész éjszaka írta a…..
Zsolt Balog 2015.07.24 11:44:17
@K0v1ka: ha tudsz szerintem most menj. Lehet csokkentenek de a legioba hiany van. Rengetegen leserultek es lerokkantak. Decemberig akarjak bepotolni a ki esett embereket. Hallottam arrol is hogy a miniszteriumbol szoltak hogy vegyenek kicsit vissza mert tul hajtjak az embereket. Nem tudom hogy mikent sikerult 1700 embert vesziteni de tul sokan mondjak legiosok kozul. Ha eltudod intezni menj most. En sajnos szeptemberbe nem tudok menni de november december kornyeken szeretnek. Csak a kijutasi penzt kell osszegyujtenem meg a szuloi beleeggyezest. Amit nem tudom hol mikent kell ervenyesiteni ebbe valaki tudsegiteni?!
Zsolt Balog 2015.07.24 19:53:51
@s.gabi: szia. Nem akarom rontebi se a te se az en eselyeim es szerintem egyedul menj. Viszont erdekelne a busz. Akar hol neztem nagyon rosszul volt osszeirva. Leirod hogy hol vettel jegyet meg hol kell felszallni atszalni esetleg. Meg a jegy arat.
@Dobri: koszonom. Nekem is megfordult ez a fejembe de nem gondoltam hogy ilyen sokan szerelnek le egy heten. Remelem felvesznek. Ha elkuldenek mert fiatal vagyok ott maradok a kapuba es varok es nem adom fel akkor elzavarnak vagy ertekelik? En is Aubange ba akarok jelentkezni
Most hogy már nem tudok olyan sűrűn új posztokat kirakni magamról, írok néha önálló bejegyzéseket is. Az első témája a ration de combat, vagyis az egy napi élelmiszer ellátmányunk, ha nem tudnak nekünk főtételt biztosítani. Több helyen légiós konzerv-csomagként emlegetik, de…..
Zsolt Balog 2015.03.10 17:03:14
@Rooby: Végre valamit én is tudok. 7 év után lehet családja de azt hiszem hogy 5 év után már házasodhat.(az utóbbiba nem teljesen vagyok biztos)
Zsolt Balog 2015.03.11 21:14:59
@Mr. Wilson: Helló! Remélem legközelebb sikerülni fog én drukkolok neked.:) Legközelebb csessz ki a heggyel és csinálj 5 egyenes kezeset meg 5 hajlítottat panasza ne lehessen. Még egyszer sok sikert.:)