Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varga Németh Tamás

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is, alapvetően nem lenne kedvem erről blog-bejegyzést írni, meg fogom tenni a szükséges lépéseket is (fogyasztóvédelem, stb...), de épp eléggé felbosszantott az eset, ahhoz, hogy végül közkinccsé tegyem a történteket és a hozzá kapcsolódó képeket. Röviden:…..
Istenes Bence diákcsínyes kisfilmjével kezdtük és egy sírva búcsúzó csángó lánnyal zártuk az X-Faktor legutóbbi adását, a kettő között meg volt minden, mint a búcsúban. Ez volt egyébként az előadásokat és a hangokat tekintve ez eddigi legerősebb élő műsor, a Spoon…..
Ím az első a Philae által készített kép egy üstökös felszínéről. Az Európai Űr Ügynökség leszálló egysége tegnap délután landolt a 67P jelzésű üstökösön. A két órás leszállás több turnusban ment végbe. Mivel, tömegéből adódóan, nagyon kicsi az üstökös…..
Aki most egy alapos helyzetelemzést vár a ma esti meccsel kapcsolatban, az sürgősen zárja be a lapot vagy nézegessen más cikkeket, mert itt olyat nem talál, ami a foci iránti elkötelezett érdeklődését egy fokkal jobban kielégítené. Sosem értettem igazán azokat a mondhatni,…..
A művész, João A. Carvalho, egyedi munkáiról ugyan első ránézésre azt hinnénk, hogy 3D-s alkotások, a szemünket mégis jócskán becsapják a nagyon okosan kivitelezett rajzok. A kék, vonalas-füzetszerű hátteret és az árnyékolást rendkívül kreatívan és pontosan használva…..
Ha valaki még nem látta volna. Íme Obama nyilatkozata az internetről. Személy szerint mélységesen egyetértek vele. "More than any other invention of our time, the Internet has unlocked possibilities we could just barely imagine a generation ago. And here’s a big reason we’ve seen such…..
Bár a magyar televízió sorozata egy már (eléggé a maga módján) működő munkahelyre vezet be minket, a munkaügy kifejezés jóval korábban kezdődik ennél sajnos. Friss-diplomás felesleges bölcsészként egy árva, de használható nyelvtudással, az ember fia miután kicsit…..
A holland filmes, Franz Hofmeester, hetente 15 másodperces installációkban örökítette meg kislányát születésének pillanatától kezdve. A 4 perces videóban azt láthatjuk, ahogy a kislány, Lotte, egészen pici babából egy 14 éves teenagerré válik. A film rendezését a Grammy-díj…..
Én is összeszedtem nektek a legjobbakat. A tegnapi zseniális látogatás beindította a mémgyárat, ím tehát egy válogatás Vida Ildikó kommunikációs kísérletéről és az angol nyelvvel vívott ádáz harcról: ..
Könnyebb alapvetően úgy hozzáállni, mintha nem lennének lehetőségek, mintha a mélabúsnak látszó valóság miatt nem lenne esély arra, hogy jót és tartósat csináljon az ember. Munkában záros határidők, teljesítmény, pörgés vagy épp nyugodt végrehajtása ugyanannak a…..
Lassan mindenki tisztában van mára azzal a ténnyel, hogy a NAV elnökét kitiltották az USA-ból. A késleltetett fogadtatás is igen kreatívan sikerült az elnök asszony részéről. Sokáig csak olyan csend volt ez ügyben a NAV részéről, mint amikor az ember azt várja, hogy az a rohadt…..
Így nem éri meg aramot játszani.. ..
Igen, töredelmesen bevallom, hogy szoktam lefeküdni éjjel 2 vagy 3 körül és pontosan tudom, hogy ez milyen szinten haszontalannak mondott (bár mostanában szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy akik későn fekszenek, intelligensebbek,... ha így lenne, már nem egy értelmetlen találmányom…..
Nem, nem kezdem el magyarázni, mi ez a játék. Tessék utána nézni. Aki viszont tudja, annak pont jó lesz ez a sorozat, hogy kicsit kitépje végre magát az unalmas séma játékból. Tessék kreatívnak lenni! ..
Nem akarom a szót szaporítani, ez egy egyszerű blog, amiben kiélem magam nektek, remélem egyesek élvezik majd, remélem egyesek nem, mert akkor úgy azért rendben van a dolog. De egyáltalán, azt remélem lesznek majd egyesek, akik olvasnak, hallgatnak, élvezik, ami itt meg fog…..
Handball Budapest Üdvözöljük! 2014.11.04 13:33:46
Üdvözöljük a Budapesti Kézilabda Szövetség frissen induló blogján! Célunk, hogy minél közelebb hozzuk a kézilabdát önökhöz, hogy szórakoztassunk a legnagyobbaktól akár a legkisebbekig. Képek, videók, hírek és minden, ami a kézilabdához köthető illetve híres, a budapesti…..