Regisztráció Blogot indítok
Adatok
don_brada

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A bölcs ember gazdagságban és fényűzésben él, míg az ostoba eltékozolja vagyonát, amint szert tesz rá.” (Példabeszédek 21:20 GNT fordítás) Negyvenéves pásztori múlttal a hátam mögött elmondhatom, hogy a válások legfőbb oka nem a házasságtörés, de nem is a…..
Kisfiam, nem értem anyádat.  Mit kerestetek a Mekiben tegnap? Miért egy gyorsétteremben? Jó az neked, édes kisfiam, ha téged szoptatós babaként a Mekibe hurcibálnak? Aztán téged használnak "orbántakaroggy"-tábla helyett? Mit csinálsz ott? Csak nem sült krumplit eszel, vagy anyád…..
Szárnyatigéza Ki szopik? 2015.05.23 16:35:05
  Tegnap flashmob-ot tartottak kismamák a nyugati téri mekiben, mert a biztonsági őr korábban kidobott egy szoptatni akaró anyát. A demonstráló anyukák és gyermekeik tíz percre megszállták a gyorséttermet, és szoptattak, etettek. Sajnos már nem értem oda, pedig nagyon tetszik…..
don_brada 2015.05.27 08:51:55
Hosszabban...

www.facebook.com/photo.php?fbid=954642814588275&set=a.155654204487144.46670.100001276975931&type=1&theater

A "Szoptass látványosan bármelyik utcasarkon csakazértis" forradalmi mozgalom lelkes, ámde csöppet infantilis rajongóinak - családszerető, haladó gondolkodás apukaként - ajánlom figyelmébe a következő pár megfontolandó pontot.
1. Az anyukák fantasztikusak, éljenek örökké, az anyaság és benne a szoptatás CSODA nagybetűkkel.
2. Ez intim dolog. 3 főre tartozik. (na jó, ha ikrek, többre...
smile hangulatjel

3. Emlékeim szerint (igaz, hogy Hanka már 7, de azért ez nem volt olyan régen) ez a mozzanat nagyrészt tervezhető. Mert ugye a babának ilyen korban az egyik legfontosabb a rendszer, a kiszámíthatóság. Nem indulunk el órákra, ha tudom, hogy enni kér. Ettől persze még beüthet a kajaigény, de akkor el lehet vonulni picit, ne "kötelezzek" rá mindenkit körülöttem, hogy nézze. Voltam ilyen helyzetben, igen, nagyon zavaró. (Bocs, de csak a saját feleségemet és babámat szeretném látni ilyenkor.) - Ja ráadásul ha jól emlékszem, még lefejni is lehet egy kis mentő adagot, csak a felkészülés jegyében...
4. Van egy régi, ámde bölcs mondás valahogy így: "Odáig tart a szabadságom, amíg mást nem korlátozok."
5. Valakit kidobni egy étteremből nem szép, legfeljebb kedvesen megkérni, hogy ne korlátozzon mást a nagy szabadságával.
+1. - Talán a legfontosabb...: Gyereket, főleg "magatehetetlen" kisbabát, nem menő tüntetésre használni a saját véleményem kinyilvánításáért.