Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csepi67

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Blogolvasók!A mai MÁV-os élményemet szeretném elmesélni ugyanis meggyőződésem, hogy tanulságos minden utas és olvasó számára. A legelején hangsúlyozom, hogy valóban trükköztem a bérlettel és jár nekem büntetés de az egész eljárás több, mint vérlázító.…..
 T. Blogíró!Az Index vasutas fórumait olvasva, nem kicsit lepődtem meg a vasutasok munkafegyelemhez, vasútbiztonsághoz való hozzáállásán! Történt, hogy valaki megint lefotózott egy olyan vonatot, ahol a mozdonyvezető mellett valaki más is látható. No, ehhez szóltak…..
Új MÁV blog MÁV Direkt 2010.04.26 11:34:00
Ehhez nem akarok bármit is hozzáfűzni, várom a kérdéseket és a válaszokat.Tisztelt Szerkesztőség! Először is, nem szeretném, ha ez a levelem bármilyen formában eljutna a MÁV-hoz. Nem panaszkodni, és nem történetet mesélni szeretnék. Egy új postot szeretnék indítani,…..
csepi67 2010.04.29 14:15:44
@fővizsgáló:
Ne keverd a szezont a fazonnal! Az ÜK-ba a MÁV-Inform költözött!
Kedves résztvevők, drága bloggerek! Köszönjünk mindekinek a részvételt, most végre eljött az igazság pillanata. A sorsolás sikeresen befejeződött, megvannak a nyertesek. Tadaam! Az Ipod Classic-ot nyerte: photobox.blog.hu Az egyik Ipod nanot nyerte: nagymosoly.blog.hu A másik Ipod…..
csepi67 2008.10.04 00:23:49