Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolika

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megcsalásban az a legundorítóbb dolog, hogy az állandó partnert teszi ki a nemi betegségnek az olyan csávó, mint akiről most szó lesz. Halihó Szakítósblog, küldök nektek egy szinte még harmatosan friss sztorit, bár csak másodkézből, így nem tudom garantálni, hogy minden…..
Zolika 2009.03.20 15:55:43
@lwhite: Ezek szerint az ember fia nem is ferőzhet? Akkor meg mé kapja el? :(
Mai történetünk a férfiúi büszkeségről szól, arról, hogy a közösségi oldalakon oltott férfiak miért nem tűnnek el. Kedves Szakítósblog! Már jó ideje nézegetem a blogot ! Nagyon durva történeteket olvastam! De most leírnám az enyémet is! Éppen egy nagy szerelemből…..
Zolika 2009.03.20 12:51:26
Zolika 2009.03.20 13:55:07
 Űj szabály: ha két fiatal között felmerül a szexológus, akkor ott komoly baj van. Sziasztok! Elég hosszú ideje olvasom már a blogot... Jókat derülök, vagy épp' ámulok, gondoltam leírok egy régi történetet. Kamaszkorom legszebb éveiben játszódik, ha jól emlékszem 18…..
Most komolyan, ki ismerkedik rendszergazdákkal? A kép innenKedves Szakítós! Ez a történet inkább a lekoptatósok közé sorolandó, avagy a miért ne fussunk olyan szekér után amelyik nem akar felvenni típusból való.Adott ő, hím 33, én, nő 27. Közös munkahely (tudom, már…..
Azokat a DVD-ket sose látod viszont. A kép innen Kedves Szakítós, Tisztelt Blogolvasók! Egy régebbi történetemet akartam megosztani veletek, de van egy friss, ami még le sem zárult, és sok kérdést vet fel így erre esett a választásom. Engedjétek meg, hogy az elején kezdjem,…..
Zolika 2009.03.14 14:24:12
A szóban forgó múltkori poszt ez itt, de most is fontos szerepet kap a szakértés. A szelíd férfiak az alkoholtól még mindig megvadulnak. A kép innensziasztok! :)Előző héten nagy port kavart azon post-om, amit írtam.Röviden összegzem azt a post-ot: Lány 8 évvel fiatalabb a…..
Folyatódik az oakley-s saga: a múltkor a pulcsi, most meg a MediaMarkt és a wishful thinking. Bónusz: engedély, hogy a szakítósblog megjelentesse a levelet.A kép innenSziasztok!Mellékelten küldök Nektek egy levelet, amit az exem írt az egyik LEGJOBB BARÁTNŐMnek. A fiúval 3 évig…..
A munkahelyi kapcsolatok igazi nagyágyújával van dolgunk. A lány az első munkahelyén 3 hónap alatt majdnem mindenki szívét megmozgatta. Figyelem: hosszú történet. Sziasztok! Régóta követem a blogot, minden este megnézem, hogy milyen új történetek vannak fent, általában el is…..
Zolika 2009.03.06 16:02:03
@Lord Eatalott: Jaa, kezdem érteni, hogy mitől lesznek ilyenek a mostani egyetemisták... mi még régimódiak voltunk: konzultáción kérdéseket tettünk fel a tanárnak ;)
Zolika 2009.03.06 16:04:14
@Muha: szárnyal az otp. már majdnem 1400 :D
Zolika 2009.03.06 16:16:51
@Muha: akarod mondani: 1391
Most erre a hozzászólásodra megállt egy pillanatra a szivem ...
Jancsi először csak hetente háromszor piált. Majd ütött, ráadásul tök haosnló csajokra mozdul rá. Izgalmas 11 éves szakítós sztorim. 1998-ban, 23 évesen egy új munkahelyen kezdtem el dolgozni. Jancsi gyakorlatilag már az első nap kiszúrt magának és vicceskedve vacsorázni…..
Zolika 2009.03.06 13:18:31
2009-ben ez is elég egy szakításhoz, úgyhogy férfiak, ne mondjatok semmit. Kedves Szakítósok!:) Múltkori történetem után ezúttal egy másikat teszek közzé, hagyományosabb, fiú-lány felállás, s szerintem lényegesen viccesebb is.:) Történet idején költöztem új kollégiumba,…..
Kár, hogy az egyikről kiderült később, hogy a csajom húga - összegezhetnénk a történetet, ami így lesz igazán kerek és remek. Kedves Szakítósblog! Kezdeném én is azzal, hogy elég régóta satöbbi satöbbi, szerintem ezt mindenki leszarja, jöjjön a szaftos rész egyből. Négy…..
Zolika 2009.03.05 11:06:48
Késve bár, de törve nem, itt a délutáni. Sziasztok! Sokat olvasgatom mostanában a blogot, és a legtöbb történet elején felcsillan bennem a remény, hogy ez annyira szép, hogy ennek most biztos jó vége lesz. Aztán hamar rájövök, hogy ez a blog nem a happy endről szól… Az…..
Zolika 2009.03.04 16:43:21
@muha süti: folyamatosan esik
Ha félreteszem minden ellenérzésemet, amit a petting szó előhív bennem, akkor sem értem, az ilyen csávók honnan kerülnek elő. Rómából kutyát hozni exnek, majd új csajt Rómába vinni? Kedves Szakítós! Legfőképp segítségeteket szeretném kérni, hogy eldöntsem, hogyan kellene…..
Az örök kérdés: Miért mondta, hogy amit tud rólam az szimpatikus neki, ha nem akar találkozni? Kedves Blog szerkesztők! Következőkkel bővíteném az oldal tartalmát: Nem olyan rég óta, és nem is olyan sokat olvastam az oldalon, de azért egy dolog nekem úgy látszik, hogy sok…..
Zolika 2009.03.03 16:19:10
@Panda1500: nem lehetett mesterdipivel, mert akkor még csak 20 volt (a lány is), visszanéztem.
Vigyázat: a hülye iwiwen látszik, ha elolvasol egy levelet. A kép innen Sziasztok!   Sokáig gondolkoztam, hogy leírjam-e ezt a történetet...végülis úgy döntöttem, megteszem, mert életem legérthetetlenebb módon lezajló szakítása volt. Azért kicsit…..
Zolika 2009.02.25 16:22:56
Zolika 2009.02.25 16:24:35
@FlyByWire: Kit érdekel?
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
Zolika 2009.01.30 21:15:50
@KA_Steve:

Nem igaz, hogy a cigányoknak nagyobb a hajlamuk a bűnözésre, mint a gádzsóknak, egyszerűen mint a heti bűnügyi termésen is látszik: mindenki tojik az elkövető bőrszínére ha az fehér, de breaking news ha az kreol
:D :D

Kedves KS_Steve, egy kérdés merült fel bennem:
Melyik országban élsz? Oda kéne költöznünk nekünk is...
Tényleg vannak férfiak, akik nem szeretnek vitatkozni, egyszerűen nem az a stílusuk, mint Illés Bélának a sprint. Nem erről volt híres. Arról viszont igen, hogy kell neki a pénze. A 40ezer az mégis 40 ezer forint, és reformidőszakban az kell. A lány nem így gondolta, és nem biztos,…..
Ma kiderül, ki az igazi szakítósblog olvasó, és ki az, akit csak a divat hajt ide. Hogyan mérjük le? Minden idők leghosszabb levelével. Kedvenc történeteink most összegyűjtve kapnak szerepet: hosszú kapcsolat, küldföldi szerető.Sziasztok!Olvasva a sztorikat, kedvet kaptam én is az…..