Regisztráció Blogot indítok
Adatok
predator

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Futás - dementorokkal 2012.05.10 09:50:11
Na kérem, most ment el a kedvem az egésztől! Futok az Orczy-kerti salakos 400-ason és azon gondolkodom, hogy van-e itt valahol egy működőképes defibrillátor? Az edzői intelem szent és sérthetetlen, a mai napra vonatkozó instrukció szerint 2 kilométer bemelegítő futás után 6x400…..
Ott hagytuk abba, hogy Buffy Calebbel vívott, amikor betoppant egy angyali vámpír, és úgy döntött, hogy ide nekem az oroszlánt is. Miután Caleb a helyén volt kezelve a nagy piros mordállyal, Buffy angyali érintésben részesült, amitől Spike elég tüskés hangulatban érezte magát.…..
predator 2011.02.04 20:57:01
Volt már olyan sztorink, ahol a lány nem akart szexrabszolga lenni, most egy fiú sokallt be: neki nemcsak a szex mennyiségéből lett elege, hanem a helyszínek változatosságából is. Na igen én is eljutottam idáig, h kiöntsem nektek a szívem búját:). Na jó ez így túlzás, a…..
predator 2008.08.05 09:55:15
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..
predator 2008.02.08 15:46:56
Éjjel a Super Bowlon senki nem szakított - jelentem. Ezzel az infóval talán sikerül valamit helyrehoznom a reggeli baki miatt. Verespálné finom stílusban üvöltözött velem, amikor én még mindig a Giants győzelme miatt sírtam. Ha valakit érdekel Verespálné artikulátlan üvöltése,…..
Mivel Lackónak sajnos úgy látszik minden törlődött az agyából, hiába lenne ő az ügyeletes a héten, már megint nekem kell rendbe hoznom azt, amit ő eltolt. Cserében elmesélem, hogy a 39. Magyar Filmszemle ismét rádöbbentett arra, hogyan lehet fejleszteni a szakítósblogot: Tilla…..
Hát, akkor indítsuk a hetet egy zseniális levéllel, amit Cápalánytól kaptunk. Valami Demi Moore-os nőt képzelek magam elé, aki megkapja a cég Michael Douglasét. Ha lehetne osztályozni, amit hamarosan lehet, akkor most öt csillagot nyomnék. Üdv az olvasónak! :-) Nos a történet…..
predator 2008.02.04 12:41:40
Ülök itt a 39. Magyar Filmszemlén, két pofára falom a filmeket, és Gothár Péter megvilágította számomra, hogyan kell hirdetnünk a szakítóblogot. Kertész Ákos novellájából készült fekete-fehér filmjében a női főszereplő monologizál, miközben egy kislány táncikál, majd…..
Idependent vumannak nem viszünk virágot (se sárga orchideát, se fehér szegfűt, se semit), és semmiképpen sem támadunk a család felől (se apu, se anyu, se sógor, se báty, se semmi.) Különben így járunk.Kedves Blog!Bár végigolvastam az eddigi bejegyzéseket (nem kis…..
Ismét egy történet, ahol igencsak furcsán viselkedik az "érett férfi" a nagybetűs "Aktus" előtt-alatt-közben. Ki hallott már olyat, hogy "fáradt vagyok a szexhez" meg hogy "menjünk inkább valahová?"Nem tudom, mennyire hétköznapi az én…..
Megint magasabbra csúszott a szemöldökünk, pedig láttunk már érdekes dolgokat az Interneteken. Az oldal külalakját tekintve készítője valószínűleg békésen billeg a szokásos gyógyító webgömbös félkegyelmű és a kötött pulcsis humoros számítógépes arc…..
predator 2008.01.30 11:23:32
Sokkot kaptunk tegnap a Parázsban, annyian voltunk. És mindenki jó fej. De most nincs erőm beszámolót írni, és még az öcsém sem készült el a képekkel. A videók meg pláne nem. Szóval azt majd később. Kommentben lehet mesélni, ki, kivel jött össze és szakított. Hajrá! Ha…..
Kedvesek, ez itt most nem egy szakítóssztori, csak néhány válasz a folyamatosan felmerülő kérdésekre.1. A blogon megjelenő posztokat nem mi írjuk, csupán a szakitshabirsz(kukac)gmail(pont)comra érkező szakításokról, lekoptatásokról szóló leveleket tesszük közzé. éppen ezért…..