Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miszter Terdzsenyi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az édességek után talán a köret az az ételfajta, amiket rendszerint elhagyunk akkor, amikor diétázni és fogyni akarunk. Diétás köretek azonban léteznek és hatalmas tévhitek állnak a krumpli, tészta és rizs mögött, amiket állandóan negatív színben tüntetik fel őket. Nem mondom vannak kevésbé jó…..
Miszter Terdzsenyi 2015.03.12 14:49:47
A rizsnél kevés jobb köret létezik, és a testnek, barmekkora is, vagy bármilyen aktív/passzív is, igenis szüksége van szénhidrátra. Elgondolkodnék a szénhidrátot szapulók helyében azon, hogy valóban a Távol Keleten miért nincsenek elhízva azok, akik rizsen és halon élnek? Nem hagyják el a rizst a hal mellől, mert "jujj, abban de sok a szénhidrát, inkább nem eszem meg". A másik dolog, hogy aki több mint százkilósra hízik, az nem biztos, hogy a tésztaevéstől lett akkora. Sok cukor, nehéz zsíros ételek, nulla mozgás. Ennyi. A Forma 1-es versenyzők azért olyan kicsik és vékonyak mert szinte CSAK tésztát és szénhidrátot fogyasztanak, hogy ne nőljön a(z ) (izom)tömegük. És persze rengeteget sportolnak. A szervezetnek szüksége van szénhidrátra, pontosan azért, mert abból jut a legkönnyebben energiához. Szinte bármit (hangsúlyozom, szinte) lehet enni, ha az ember sportol. A harmadik dolog pedig az, hogy ne várjunk már csodát. Egy hónap diétától senki senm fog bomba formába kerülni. A testnek szüksége van időre az alkalmazkodáshoz, viszont BÁRMIHEZ tud alkalmazkodni. Tessék kitartóan mozogni és lehetőleg minél több mindent fogyasztani (persze mértékkel), és akkor a közésrzet és az egészség is rendben lesz. Semmit nem kell elhagyni, de azt, hogy napi négy tábla csokoládét bevágunk, és éjjel nappal kólát iszunk, bizony felejtsük el.
Még egy utolós gondolat. Génállománytól, alkattól függően minden egyén máshogyan reagál a változásra, de biztosan reagál, ha pedig semmin sem változtatsz, akkor ne számíts semmi jóra! Kitartás!
Egyre többen választják a lézeres szemműtétet a szemüveggel vagy kontaktlencsével szemben, azonban még mindig sokan vannak, akik nem merik bevállalni a beavatkozást. A félelem oka sok esetben az, hogy nem teljesen vannak tisztában a lézeres szemműtét folyamatával és…..