Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kata Erdélyiné

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számtalan írás jelent meg már azzal kapcsolatban, hogy mibe kerül nekünk a vizes világbajnokság. Nem akarok ezekkel az írásokkal vitatkozni, mert nem vagyok a megfelelő ismeretek birtokában. De talán azzal is érdemes foglalkozni, hogy mit hozhat ez az esemény a konyhára...
Kata Erdélyiné 2017.07.28 00:03:55
@bóvli ország jobban teljesít: Te néztél körbe sebtibe? És mond örülsz,?
Fürdőszoba-felújítás előtt, vagy éppen annak a kellős közepén áll? A tárolóhelyek kialakítása ugyanolyan fontos lépés, mint a szaniterek kiválasztása. Sosem késő ötletelni!..
Az előmenetelhez kapcsolódóan és sávosan emelkedik a jövőben az állami tisztviselők illetménye. Jogállásukat és előmenetelük szabályait is megváltoztatta a törvényhozás kedden...
Kata Erdélyiné 2016.05.30 13:16:42
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét. Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap…..
Kata Erdélyiné 2015.07.22 13:02:58
@sw_engineer: Ez a10 pont a Cion bölcseinek jegyzőkönyvéből vett szemelvények, süritve.