Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Temptation

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval így feküdtem, viszonylag megkönnyebbülve az EDA-val kettesben, L téblábolt, néha vizet adott, néha sziszegtem, néha az ágyat, branült igazgattuk. Fél egy volt már, amit én persze akkor "még csak" -nak érzékeltem, és izzadt nyűgömben azonmód fel is róttam…..
Úgy három héttel ezelőtt egy reggel bementem a fürdőszobába, és már az ajtóban megéreztem a szoba közepére dobott pisis pelenkát. Mi több, majdnem rá is dobtam a taccsot.Még aznap elmentem a gyógyszertárba, és vettem három terhességi tesztet. A nő el akarta magyarázni,…..
Temptation 2010.11.02 15:33:49
@Panzej: én csak annyit mondok, a három és négy közti átmenet sem nehezebb, mint a kettő és a három közötti.Hidd el, amint már ott lesz, el sem tudod képzelni, hogy volt olyan, hogy "csak" három gyereked volt. A nagyok nagyosodnak, egy kicsit mindig könnyebb lesz (gondozási szempontból), és Palkónak is lesz "korban hozz illő" játszótársa egy idő múlva.
Én imádok végigmenni az utcán az összes gyerekemmel, és büszke vagyok rájuk.Nagyon.
 Mi történik, ha jól bejáratott blogunkon egyszercsak radikálisan változtatunk? Lehet, hogy a közösségünk berág ránk - ez történt a Poronty esetében is. Magyarország legolvasottabb mamás-babás-papás blogja pár héttel ezelőtt ünnepelte negyedik születésnapját. A…..
Temptation 2010.10.06 16:18:49
@marcangoló: ő egy új, női Don Quijote.Azért.
Temptation 2010.10.06 16:28:34
@Puszpanya: bocs, ez még mindig nem egy mondat részedről.
De végül is csodákat nem várok.Van aki megelégszik a másol-beilleszt funkcióval.
Temptation 2010.10.06 16:34:16
@Puszpanya: Nem vagy és nem is voltál független.
Az ősP-n szép csendben ellavíroztál, sok vizet nem zavartál, szóval ha elmaradsz is, senkinek nem tűnt volna fel.
Neked a nagy kitörési lehetőséget a sezlony hozta, most, ott végre VALAKI lehetsz, Te vagy a sezlony felkent papja, védőügyvédje, a főkommentelő, a higgadt pártoló.
De ezek után ne röhögtesd ki magad azzal, hogy független vagy.
Temptation friss olvasója a blognak, szinte a semmiből tűnt elő, és rögtön küldött is egy figyelemreméltó posztot. Az általa leírt, gyakori nőtípus jellemzőire sebészi pontossággal tapint rá, és nem kíméli :)A szülők elég jól kerestek a hetvenes-nyolcvanas években ahhoz,…..
Temptation 2010.03.01 08:10:01
@vészmadár (pica pica): nem, ez nem az. Ez a tipus egyszerűen semmit nem csinál.Amikor szalonnasütés vagy grillezés van, akkor is távol helyezkedik el a tűztől, és nyafogva odaszól a férjének:
Tibus, sütnél nekem is...? És Tibus, az idióta barom süt neki is.
Temptation 2010.03.01 11:34:39
@El Topo (Sgt. Elias): Sorry, tényleg rendes csávó, sőt túl rendes. Azért barmoztam le szegényt, mert így hagyja magát behúzni a csőbe.
 A horgász és a drogos gyerek után ahogy ígértem, A. folytatja - nem mindennapi témákkal. A háromnevű ember létezésének (az öröklött három néven túl) általában nagyon prózai oka van: nem tetszik neki az eredeti neve. Túl rövid, túl snassz, esetleg mind a kettő…..