Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noworries

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén szólva a magam részéről mindig kicsit szkeptikus voltam az amerikai zöldkártyalottóval kapcsolatban, mert gondoltam, nyilván nyernek rajta emberek, csak hát én még sosem találkoztam ilyen szerencséssel. Aztán jött Niki története, márpedig ők pont így jutottak ki az…..
Eljött hát a nagy nap, amikor nem kevés munka után útjára indul a Határátkelő közösségi információs oldala, melyet a hataratkelo.com címen érhettek el. Egyelőre még csak béta verzióról beszélnék, mert nem tökéletes minden, de már van, ott van, olvasható, kommentelhető,…..
Az információs posztok sorában nemrégiben vettük sorra, mi mindenre érdemes figyelni, ha Ausztráliában szeretnénk folytatni az életünk. Akkor többen kifogásoltátok (jogosan, teszem hozzá), hogy a vízumrendszert nem sikerült elég bőven kifejteni. Ehhez jött most egy kiegészítés…..
noworries 2014.12.09 07:59:31
@adg [Au, Darwin]: Sydney-ben kértek lakcímkártyát vagy annak hiányában számlalevelet, ami bizonyítja a lakcímet. Csak ezzel iratkozhattam a suburb könyvtárába, ami amúgy ingyenes. Egyetemi könyvtár 50dollár/év nem egyetemistáknak.
850 000 szavazatot kapott Molnár Andrea a Celeb vagyok, ments ki innen! szerda este véget ért negyedik évadának döntőjében, legalábbis ezt a számot hozta nyilvánosságra az RTL tegnap. A teljes szavazatszám 1 000 046 volt amiből Aleska Diamond 44 000, Baukó Éva pedig 152 000…..
noworries 2014.11.15 03:32:54
comment.blog.hu/2014/11/14/molnar_andi_durvan_agyonverte_a_konkurenciat?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2014_11_15&utm_campaign=index
index cimlapon a fenti linkre kattintva chrome es firefox eseteben olvashatatlan a commentblog a fekete alapon fekete betuk miatt. IE-vel jo.