Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piroska1963

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010 januárjában jelentkeztem a céghez, alkalmazotti közviszonyba. Eleinte jól indultak a dolgok. Majd lassacskán megromlott. Mivel a cég 5 hónapi rendszeres jövedelem után csak teljesítményarányos fizetésben részesített minket. Voltak akiknek 5000ft/hó gyűlt össze. Elég…..
piroska1963 2015.08.14 18:18:47
@bértrollbosszantó_kovi1970: A Groupamánál, illetve anno a Garancia Biztosítónál ( ez a két cég egyesült ), dolgoztam főállású üzletkötőként. Ez azt jelenti, hogy a mindenkori minimálbér után a cég járulékot fizet utánam, mehetek szabadságra ( fizetik ), táppénzre..stb..étkezési jegy..
De! Ez nem jelenti azt, hogy kapok "főállású" munkabért! A munkabéremet nekem kell összehozni jutalékból! Ez az egyetlen biztosító cég Magyarországon, ahol erre lehetőség van, mert az összes többi biztosítónál csak vállalkozóként, vagy cégként lehet szerződni...
Sajnálom a kolegát, hogy csak 5000.-ft-nyi jutalékot sikerült összehozni, minden bizonnyal tisztában volt vele, hogy ha nem köt elég üzletet, akkor nem lesz fizetése.
A cég kikörözés alkalmával hivatalból ad egy 0-ás igazolás a tartozásról, de az időközben visszaírt jutalékokról később küldik a tartozás befizetéséről szóló csekket, email-on telefonon is keresnek, részletesen megírják, hogy melyik ügyfél nem fizetett, mennyi juralék tartozás keletkezett. Erről a cég belépéskor is tájékoztat...Ez nem Groupama-s jelenség, minden biztosítónál így van..
piroska1963 2015.08.14 18:25:10
@szenor: Ha még aktuális az állás keresés, sokkal jobb és nagyon jól fizető munkát ajánlok!
Keressen meg: Gaborine@gmail.com