Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fatero

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Alább az egóval! 2008.07.06 12:52:00
Amíg SilentSound képeket válogat a tegnapi eseményekről, addig íme egy kis olvasmány, hogy addig se unatkozzatok. Levélírónk, Balázs, alábbi irományát Dosztojevszkij és a magyar közlekedés témája: Bűn és bűnhődés címmel küldte el nekünk, de ez túl hosszúnak bizonyult,…..
Fatero 2008.07.06 21:05:13
Pont a napokban gondolkodtam egy hasonló írományon,amivel most a kedves posztíró megelőzött,nagyon helyesen,mert ilyen precízen nem tudtam volna megírni ! Teljesen egyetértek mindenben ! A közlekedés valóban nem napi küzdelem,hanem A-ból B-be eljutást jelenti. Érdekesnek tartottam már egyideje,hogy mennyi Fittipaldi és KRESZ tudós és "utak rendésze" közlekedik naponta. Csakúgy gyűjtik a sérelmeket,amit aztán néha meg is torolnak oktatólag,tiszta röhej !Ahelyett,hogy egy kis megértéssel lennének közlekedő társunk irányában ! Pl.: Ha valakit előzöl és Ő eléd hajt anélkül,hogy belenézett volna a tükörbe,ha nem dudálod le és nem mutogatsz,mint egy vadbarom,figyeld meg,hogy vagy visszahúzódik,vagy befejezi a már megkezdett előzést és aztán inteni fog elnézést kérően.Vagy,ha utóléred autópályán és nem villogod-dudálod le,hanem csak mész mögötte,annál előbb fog kimenni a szélső sávba,tutti ! Vagy egy motoros Téged utolér,valószínűleg előzni fog,ezt egy kissé jobbra húzódással segíted,figyeld meg,hogy ahogy elhagy,már emeli is a jobbkezét,mellyel megköszöni ezt. Vagy ha kamionosokkal előzékenyebb vagy,hiszen Ő 40 T-ást navigál egész nap,azok is rögtön megköszönik ! De lehetsz a másik is,igazságosztó,KRESZ tudós,aki mindenkinél okosabb és tökösebb,csak amikor Te balfékeskedsz,nehogy neked is beintsen és szétdudáljon a "társad" !
Végtelenségig lehetne sorolni az ilyen és hasonló példákat,a lényeg,hogy ne küzdelemként éljük meg az A-ból B-be jutást,hanem egy kicsit lazábban és toleránsabban !
Konyha kilátással Tepsis tarja 2008.07.03 16:24:00
Igazi magyaros büntetés  Hozzávalók4 nagy szelet sertéstarja (csontos is lehet, aki szereti)Burgonya Delikát 8 vagy VegetaSó, bors vagy fűszerkeverék (pl. magyaros, flekken)MustárOlaj2 db nagy zöldpaprika1-2 szem paradicsom2-3 közepes fej hagyma20 dkg füstölt csemegeszalonna…..
autózz! Egyszerűen rámtolatott 2008.06.30 16:09:00
Nem igazán értem Krisztina mivel érte el, hogy a történetben szereplő férfi ilyen furcsa módon reagáljon egy mosolyára. Ez valamiféle új udvarlási forma vagy tetszésnyílvánítás? Utoljára ilyet az oviban tapasztaltam mikor a fiúk a lányok copfjait tépték, ez is valami olyasmi…..
Tök jó hír fogadott minket reggel. A lepénycsöcsű féktelen tivornyázós életmódja szemet szúrt másnak is, és jó állampolgár módjára megkérték szépen az adóhivatalt, hogy ugyan nézze már meg miből futja Szilvikének a fényűzésre. Ugye másfél éve még nem volt gond,…..
Lipcsei Pétert hazaküldték a Tuzsérra menő busztól. Lipcsei hallgatott. Kiderült, nem volt gyáva, hanem alkalmazkodott az új kommunikációs stratégiához.  Berki Krisztián, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezetője, (akiről Nyilasi Tibor azt mondja, hogy nem tudja, milyen szakmai…..
Kár lenne most kénsavval esni a fiainknak és gyászjelentést adni a csapat sírja mellől, de egy két Spencer-t azért kiosztanánk, csak úgy frissítőleg. Szintén képmutatás számonkérni a kapitányon, hogy hol vannak a posztonkénti erős vetélytársak, mert ez maximum a balszellőre…..
Lantraman egy egészen abszurd levelet küldött nekünk, van benne részeges vezetés, mégsem részegen vezetés, meg egy emberhez több vezetői engedély párosítása. A nagy kérdés számomra az, hogy ha kijátszható is a rendszer, attól az még nem szabályszegés? Ha nem bukik le a…..