Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seherezade

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapanyél Az Eiffel tér 2011.09.20 09:21:00
Emlékszem, hogy tavaly lezárt terület volt az építkezés miatt, de úgy látszik, sokáig nem jártam arra, vagy nagyon csendben történt minden, mert a múlt héten tűnt csak fel, hogy a Nyugati pályaudvar és a posta épületei között, az új irodaház előtt lett egy új park.Kicsit…..
seherezade 2011.09.20 16:49:45
@LaLona: Csíkszeredaiként mondom neked, hogy a városban nincsen ilyen nevű tér.
Kopottas Targonca 2012 Pakolás 2011.07.07 13:15:00
UPDATE: Végül mégis írtam egy pakolós cikket, a mountexes blogomon van. Egész hosszú lett, remélem, sokaknak segít. Nagyon régóta fel van írva teenedőnek, hogy rakjam össze "a pakolólistás postot", azaz egy kis cikket arról, hogy mi mindent hoztunk az útra. Már kerek…..
seherezade 2011.07.14 13:16:03
Buna seara ... A Deltában egyetlen hagyományos recept van, ami azért speciális, mert az elkészítéséhez való vizet a méltán híres Dunánkból hozzák a konyhára. Utánajártam, hogy ezt a csorba levest hogyan készítik el, mondjuk 2011. júniusában. Míg Béla és ismerőseink a…..
Napi Budapest 1 éves a blog 2010.11.26 14:17:00
Az induláskor voltak kétségeim, hogy tudom-e tartósan, megszakítások nélkül csinálni. Most viszont remélem, hogy még sok-sok szülinapja lesz a blognak. Az évforduló örömére holnaptól elindul egy régóta tervezgetett szekció. Mostantól minden szombaton egy-egy budapesti…..
seherezade 2010.12.02 16:58:29
Hamár az osztrák vagy a szlovák sörökkel nem játszik egy ligában a hazai felhozatal, tettünk egy próbát, hátha a Heineken és a SABMiller romániai regionális termékeivel partiban lehetünk.Félreértésne essék: vannak iható sörök itthon; a Soproni 1895, a borzasztó névadás…..
seherezade 2009.11.09 13:38:05
@szamárfül: nem elírás van Ciucas sör is.
www.bereciucas.ro/index.php?ani=true&da=DA
Az elmúlt hetekben többen megállítottak minket az utcán, hogy miért nem csinálunk szakítósbulit. Úgyhogy nem magyarázkodunk tovább, hanem csinálunk. Részletek:Időpont: 2008. december 11. 21 órától reggeligHelyszín: Főbejárat (Astoriánál a Subway és a Don Pepe Pizza Hut…..
seherezade 2008.11.27 22:04:24
Varga Zoltán bíró hozta meg a 2005-ben a téves bírói ítéletek hazai bajnokságának aranyérmesét, amikor is Kaiser Edét életfogytiglanra, Hajdú Lászlót pedig 15 évre ítélte a móri bankrablás és 6 ember kivégzése miatt. A bíró úr természtesen levonta a konzekvenciákat,…..
Veszélyes vizekre evezett a levélíró, amikor elmeséli, hogyan esett két szék közül a pad alá, és a kommentelők véleményét kéri. Nem lesz benne köszönet: nem bírt várni az egyik csávóra, ezért összejött egy másikkal, mi több össze is költözött vele, de hozzámenni nem…..
seherezade 2008.06.19 14:00:57
Mér lenne jobb az ész nélküli titkolózás a feltétel nélküli megosztásnál? Nem akart rosszat a lány, amikor beszámolt a korábbi konyhás-padlós kalandjairól, mégis ez lett a veszte, mert a kettős mérce mindent visz: "mindig a nőt dugják meg, és a…..
Megszüntetjük a Steaua Bucuresti felnőtt jégkorongszakosztályát – jelentette ki mérgében a klubelnök. George Boroinak, mint köztudomású, az a baja, hogy a történelem során először a fővárosi csapat nélkül játsszák az országos bajnokság döntőjét.Az elnök azt mondta,…..
Szombat délutánra csak egy nagyon rövid lekoptató dumát mutatunk nektek, mert ezek mostanában hiányoznak, és ti is hiányoljátok. A legjobb a zárójeles mondat egyébként, ahogy a lány azért finoman megjegyzi. Tudván tudva.Az én szakitósdim...   A Pasimmal éjszakai fürdésen…..
Hova jut ez a világ, teljességgel érthetetlen. Az imént emlegetett Schwarzenegger tartományában, azon belül Los Angelesben ilyen automatákat állítanak fel az éjjelnappali marihuánaellátás biztosítására. Mivel azért Amerikában járunk, nem lesz teljes a káosz. Csak regisztrált,…..
Tényleg vannak férfiak, akik nem szeretnek vitatkozni, egyszerűen nem az a stílusuk, mint Illés Bélának a sprint. Nem erről volt híres. Arról viszont igen, hogy kell neki a pénze. A 40ezer az mégis 40 ezer forint, és reformidőszakban az kell. A lány nem így gondolta, és nem biztos,…..
Ma kiderül, ki az igazi szakítósblog olvasó, és ki az, akit csak a divat hajt ide. Hogyan mérjük le? Minden idők leghosszabb levelével. Kedvenc történeteink most összegyűjtve kapnak szerepet: hosszú kapcsolat, küldföldi szerető.Sziasztok!Olvasva a sztorikat, kedvet kaptam én is az…..