Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Jhonson

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorú hírünk van: eldőlt a sok éve folyó "legparasztabb mozi" konteszt, a győztes a Cinema City Aréna és stábja. A rokonszenves mozgóképipari szolgáltatók azzal tudták elhódítani a 12,4 kilogrammos, ezüstözött szalonnát, hogy egy 5 és egy 7 éves gyereket csak…..
Don Jhonson 2009.02.21 15:31:48
@mamapicilánya/mpl: Ott a gyerekjegy, de csak korhatár nélküli filmekre. Ergo ez korhatáros és nincs rá ilyen tipusú jegy. A pénztáros adni sem tudna ha akarna sem, mert nincs ilyen gombja. Nem ő a bunkó, hanem aki ezt nem érti meg.

Én nem írnék az Cinema City Aréna kihasználtságáról, de ha a jelentésekbe belenéznétek nem írnátok le a pláza mozikat. Na meg gyertek egyszer szombaton. Ti fogtok meglepődni, hogy fél órát álltok sorba úgy, hogy az összes kassza működik és még a jegykiadó automaták is.

De nem értelek titeket. Akkora a kínálati oldal moziból Budapesten, hogy jobbra fordulsz 2 balra fordulsz 3 mozi van veled szemben. Lehet menni 300 - 3690Ft-os jegyárakért moziba.
Kinek mire futja.
Don Jhonson 2009.02.21 15:52:27
@ofélia: De te meg értsd meg, hogy minden cég maga dönti el, hogy mi, kinek és miként jár. Azért , mert 5 éves a gyerek és "látszik rajta" nem kap alanyi jogon olcsóbban tejet a boltban sem ha magaddal viszed.

A szerencsétlen meg te vagy édes kis cukorborsóm.
Don Jhonson 2009.02.21 16:13:29
@hagyma: Persze, abszurd az egész, de ezt olyanok döntik el akiknek a tulajdonában van a mozi. Sajna nem én.
Aki ült már első sorban moziban, az sem tudja egész pontosan átélni Ádám bánatát, őt ugyanis tolókocsijával az első sor elé parkíroztatja a Cinema City vadonatúj építésű mozijaiban: A Cinema City mozicég már a Sugárban levő mozijánál bebizonyította, hogy szuperérzékeny…..