Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazság Atyja

0 bejegyzést írt és 2222 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Menthetetlenül beleestem. Jött a szenvedés: végignézni, ahogy más lányokkal flörtöl.” - Milyen érzés lehet, amikor egy száz kilós kő nyomja a mellkasod? Következő történetünkből ez is kiderül: a lány beleszeret egy fiúba, annyira, hogy ezek után a barátság már…..
Igazság Atyja 2009.12.23 17:25:23
@Zsu0805: Én sem fogom a tegnap elfogyasztott 2,5 dl házipáleszra, csak a reggeli kávé hiányára. :) Talán azok a férfiak olvasták félre, akik tudatalatt rettegnek tőle, hogy egyszer rájuk nehezedik egy mázsás hölgyemény. Meg azok a nők, akik attól paráznak, hogy egyszer három számjegyű testtömeget fog jelezni a digitális mérleg. :)
Igazság Atyja 2009.12.23 17:45:25
@Zsu0805: Remélhetőleg nem metil-alkohol dominált benne, bár akkor legalább a következő koktél furcsa színével már nem kell foglalkoznia. :)
Igazság Atyja 2009.12.23 21:37:50
@Devil2: 10 lehetőség van: vagy így van, vagy nem. :)
Az ünnepek alatt idén sem lesz szakítós, ezzel a verssel búcsúzunk tőletek és az óévtől, január 4-én jövünk!A kép innenSziasztok!Ezt a verset 19 évesen írtam miután véget ért egy 2 és fél éves kapcsolatom, ami később még további egy évet ölelt fel, de ezt nem szeretném…..
Igazság Atyja 2009.12.23 19:54:17
@Elemózsia: Én egyszer láttam őszinte bemutatkozó szöveget is online társkeresőn. Valahogy így szólt: "Ha egy kedves, csinos, szexcentrikus, független 30-as hölgyet keresel.. akkor keress tovább."
Hosszú szünet után újra egy olyan sztori kerül terítékre, ami vélhetően igen erős reakciókat fog kiváltani az amúgy is revolver-természetű kommentezőinkből. A szép és szőke lány megcsalja a gazdag autókereskedő pasiját egy zöldszemű mezei melóssal, ám egy drága…..
Igazság Atyja 2009.12.22 21:27:51
Azt hiszem, ezzel a borzasztó fékkel elkövetett bűnödet csak akkor teheted jóvá, ha a hölgy kommentelőket meghívod 1-1 italra, az uraknak meg 2010-es topless szöszis autósnaptárakat küldesz engesztelésül.

@primu: Lett is egy újabb ősz hajszálam ettől, olyan szinten felzaklatott az ügy. Minden napra egy ilyen poszt, és egy év múlva Mr. Gere fog gratulálni személyesen. :)
Igazság Atyja 2009.12.22 21:38:20
@Koczy: Részemről elfogadható a dolog, ha én kapom az egyes számú, dedikált példányt. De Tamyt (legelső komment) szemmel láthatóan úgy felhúztad, hogy valószínűleg nem fogja beérni egy kis shoppingolással. Szerintem neki egy dögös verdát is venned kell, ha teljes békességet szeretnél. :)
Igazság Atyja 2009.12.22 21:45:36
@primu: A potenciális posztírókat bíztasd, hogy fékeljenek még ilyen nagyokat, akkor jön a hatás magától. Bár ha nem válaszolsz a fészbúkos üzenetekre, akkor csak "Julie Milf-Babe" kap majd ricsárdgíres fotókat. ;) :P

@Koczy: Az én szemöldököm majdnem olyan sűrű, csak nem nőtt össze. Ha mindössze ez az akadálya a naptár elkészítésének, kölcsönadom, csak szólj. :)
„Lassan érezni kezdtem, ahogy növekedésnek indul a szarvam” - eleinte álompárnak tűnnek, és ők maguk is jól érzik egymást, de egy betegség ledönti a fiút, a csaj pedig azt hiszi, hogy a felszarvazás a legjobb gyógyszer a bajára. A posztíró maga vonja le a tanulságot,…..
Igazság Atyja 2009.12.21 16:12:55
@Tjuca: Szerintem a százalékos arányuk is nő. Ugyanis a népesség gyors növekedésével együtt olyan problémák is jelentkeznek, amelyek az egyébként békésen meghúzódó zakkantakból is előhozzák az állatot.
Igazság Atyja 2009.12.21 16:13:27
@Girgesz: Ugyanarra gondolunk. :)
Igazság Atyja 2009.12.21 17:49:31
@primu: Mivel egyetértek, csak az utolsó mondatodra reagálok: szerintem már régen eljutottunk idáig, sajnos. Ez legfeljebb annak lehet kérdéses, akit még nem ért komolyabb atrocitás.
Diszkó, pasik, buli. Az ember lánya nem mindig számít rá, hogy valaki annyira igyekszik kihozni magából a legmélyebb belső tartalmakat, hogy az bűzösen placcsanó formát is öltsön…a legszebb topánkáján. Fogadjátok edzett rekeszizmokkal vérciki és üde hétvégi posztunkat.…..
Igazság Atyja 2009.12.19 21:09:57
@Erásss: @Nikica21: Ok, ha holnap reggel is havazik, délben pakolunk. :)
Igazság Atyja 2009.12.19 21:15:30
@Devil2: Nem csak, ha kiegészül Erásss javaslatával.
www.attitudesecurity.com/webroot/sophiepoisson/girls_hawaiianTropic.jpg :)
Újra egy bomba-poszt. A srác mindenét odaadja, de a követelőző, hisztis nője kitalált dolgokkal vádolja. Szegény fiú addig-addig hallgatja, amíg a végén maga is elhiszi: ő a bűnös. Nem egy sima érzelmi libikókáról van szó, hanem egy olyan lányról, aki valóban pszichiátriai…..
Igazság Atyja 2009.12.17 18:27:44
@primu: Ezzel bőségesen lehet is. Így már simán elvegyülhetsz az emberek között. :)
Igazság Atyja 2009.12.17 21:31:05
@Erásss: Jó estét, jó lurkolást. :)
Igazság Atyja 2009.12.17 22:18:28
@primu: Nem bántás! Na még egy utolsót:

- Teljes az adatbázisom az emberi anatómiáról.
- Így hatékonyabban tudtok csiklandozni, igaz?

Csak viccvót, na. Holnaptól ismét jófej vagyok a csillagok szerint. :)
„Intelligens volt, gyönyörű, független, és elérhetetlen: a tökéletes kombináció.” – a srác annyira belepistul egy lányba, hogy elfelejti összerakni azokat az apró mozaikdarabkákat, melyek végig az orra előtt vannak. Pedig megkímélték volna a későbbi…..
Igazság Atyja 2009.12.15 14:19:33
@primu: Szerintem ez eddig sem volt kérdéses. :) Azért elárulhatod, szerinted mi az ideális mellkas-körfogat egy 181 cm magas, átlagos testalkatú férfinál. 80 cm?

@tuli (grincs): Ez sajnos így van, de ennek ellenére úgy vélem, kombináltan is alkalmazható a két módszer. Ha csak (egy) ember dönti el, mi egyértelmű, akkor legyen úgy, ahogy te mondod. Ha viszont több ember (tanú), egybehangzóan, plusz kamera, plusz tárgyi bizonyítékok, plusz a motiváció megléte.. az bizonyosság.
Igazság Atyja 2009.12.15 14:37:54
@Kósza: Igen, így már tényleg kifinomult ízlésre vall. :)

@primu: Már azt hittem, azt a következtetést vontad le, hogy 106 cm mellkas legalább 106 kg testtömeget is jelent egyúttal. De már látom, hogy csak behúztál a csőbe, biztosan a pénteki "gonosz" megjegyzésem miatt. Ügyes, 1-1! :) A némi pocak & ritkuló séró kombinációt viszont remélhetőleg ki lehet váltani egy kis őszüléssel. ;)
Igazság Atyja 2009.12.15 14:48:00
@Kósza: Már késő, ha arra célzott, hogy vannak pszichiátriai kezelés alatt álló exei. Akkor örök szingliségre van kárhoztatva. :)
„52 éves volt, nős, de elkezdte fűzni a fejemet” A 18 éves lánnyal szakít élete nagy szerelme, de egy utazás során különleges útravalóval vigasztalja meg a sofőr bácsi. A lány nem ellenkezik. Kisvártatva az ex-barát is előkerül, de ismét csalódást okoz a lánynak,…..
Igazság Atyja 2009.12.14 11:30:18
@Lobelt: Szerintem meg fake az egész. A fő ellentmondásra (érzelmek irányítása néha megy, néha nem) felhívtad a figyelmet, de azért vannak itt még finomságok bőven.

"..és mindemellett attól féltem, hogy ha nemet mondok, soha többet nem áll velem szóba."
Nagy ceji lehet, aminek ez a vége, ha nincs elég hamar kufirc. :)
Érdekes, hogy a "még nem" válasz lehetősége meg sem fogalmazódott a kis hölgyben, azt hitte, csak igen meg nem létezik. Bár előfordulhat, hogy erre is azonnali szakítás lett volna a reakció, akkor viszont annyit is ért az egész "kapcsolat".

"Egy hónapig voltunk együtt, 9 hónapba telt, hogy kiheverjem."
Nagy csúnyaságot szedhetett össze Zotyótól, ha háromnegyed évig tartott, mire kikúrálták belőle. :) Viszont ha tényleg így megy ez, akkor legalább három évig tartó párkapcsolatot írnék elő a hölgynek. Mivel ezt 27 évig tart kiheverni, addigra (remélhetőleg) elfelejti a férfinemet úgy összességében. :)

"Hála neki, újra éreztem azt, hogy vagyok valaki, kellek valakinek. Az vigasztalt, hogy nem én voltam az első és az utolsó, akivel megcsalta a feleségét."
Vicces ez a két mondat így együtt. Vajon Laci bá missziója az volt, hogy minél több senkivel éreztesse vadszex révén, hogy valójában mégis valaki? Akkor tényleg ugyanolyan különleges a posztoló, mint az összes többi nem első és nem utolsó. :)
Egyébként életkortól függetlenül nagy makkság, ha valaki csak egy másik személytől érzi magát valakinek, valaminek - legyen az barát, barátnő, feleség, vagy rokon.

Azt is nehéz elhinni, hogy aki egy majdnem-nagypapa korú, családos férfiember szeretője lesz, annak különösebb gondot okozna egyik férfi ágyából a másikba ugrálni. Na nem mintha nem ezt csinálta volna valójában. :)

Korgoth smells photoshop! Korgoth angry! :)
Igazság Atyja 2009.12.14 12:31:33
„Zokogva vágtam át a fővároson, párszor csak centiken múlott az életem.” A fiúnak az őszinteség lett a veszte, pedig ő tiszta lapokkal akart játszani, mégis a bank vitt mindent. A munkahelyén ismerkedik meg álmai nőjével, ám a hölgy foglalt. De amint felszabadul,…..
Igazság Atyja 2009.12.11 16:03:52
@Girgesz: Megmutatják a vőlegénynek, mi az, amiről le kell(ene) mondania a továbbiakban, és persze maguknak is jót akarnak. :)
Igazság Atyja 2009.12.11 16:32:51
@Girgesz: Szerintem a legtöbb menyasszony tisztában van vele, hogy a párja tart legénybúcsút, és manapság a leánybúcsú sem ritkaság. Az, hogy mennyire zavaró számára, hogy táncoslányokat nézett a vőlegény, egyéni kérdés. Ha tudják róla, hogy zavarja / zavarná, akkor valószínűleg titokban tartják. :) Másrészt lehet, hogy azt is jókedvűen emlegetik egy életen át, ahogy a táncoslányok a poharakat egyensúlyozták a kebleiken, meg ilyenek. Ezt már haveri kör válogatja.
„Főhősnőnk a méhkirálynő, és sok here kell hozzá, akik karban tartják” Egy meglehetősen nagyétkű rúdtáncos lány és egy tapasztalatlan, de sármos fiatalember törékeny románca következik. A fiú sokat remél a lánytól, de az első együtt töltött éjszakájuk…..
Igazság Atyja 2009.12.10 16:51:17
@pkrisko: Ez az eddigi legjobb! De lehet, hogy mégiscsak hozzá fordult végül - az utolsó mondat alapján. Az utolsó előtti mondatban pedig azért méltatja kicsit a rúdtáncos lányt, mert már ő is túlzásnak érezte a sok rosszat, amit méltatlanul zúdított rá? :) Végül is tényleg kombinált happy end-ről van szó. :)
Igazság Atyja 2009.12.10 17:16:32
@pkrisko: Felejtsd el, az ötszázadik hozzászólásért járó sárgadinnyémet sem kaptam meg. :)
Igazság Atyja 2009.12.10 18:40:19
@pkrisko: Maradok a dinnyénél, azon csak én fogok csámcsogni. :)

@csillag×: Átpasszolom lovagiasan, ez természetes. A fogadástól is eltekintek. Volt egyáltalán fogadás? :)
Aki eddig csak olvasta a blogot és még nem kommentezett, most biztos elsüti az első hozzászólását, mert igen meredek történet következik, amit lehetetlen vélemény nélkül hagyni: egy családanya valóságos utcai harcot folytat szomszédjával, ugyanis a lánya beleszeret a kellemetlen…..
Igazság Atyja 2009.12.09 16:35:31
@Zsu0805: De szókimondó vagy ma. :)

Tudja valaki, honnan ered a "fehérmájú" kifejezés? Erre sehol nem találtam választ sem a neten, sem az ismerőseim körében.
Igazság Atyja 2009.12.09 16:43:36
@Zsit (nyújtózós macs; Harácstündér): Most nem kerestem rá, évekkel ezelőtt még nem létezett ez a cikk. Köszönöm, érdekes koncepció. :)

@Kósza: Ha úgy van, ahogy ez a cikk leírja, akkor a fehérmáj egyben rosszmáj is, az már fix. :)
Igazság Atyja 2009.12.09 16:45:28
@pkrisko: @Panni CsP: Azt tudtam, hogy extrabuját jelent, csak azt nem, honnan ered a szó. Köszönöm, így tényleg értelmet nyert összességében. És persze jó tippet is adott: dupla adag házipálesszel fogom kínálni a milfeket. ;)
„Ha megdugod a lányomat, elveszed feleségül, ha addig élek is!” - A fiatalember megpillant a neten egy nagyon helyes lányt, ám kiderül, hogy a szépség külföldről ír. A srác szomorú, de a lány meghívja magukhoz Amszterdamba. A fiú rábólint, és veszettül csomagolni…..
Igazság Atyja 2009.12.08 23:34:06
@Nikica21: Tiéd lehet a sárgadinnyém, tegnap úgyis sokan fújoltak rá. :)
Igazság Atyja 2009.12.08 23:40:11
@Nikica21: Én is szeretem, de így méltányos. Lehet, hogy te lettél volna az ötszázadik, ha épp akkor nézel be tegnap.
Újra a festői hegyek közé merészkedünk, ahol a szemfüles turista nem csak tájbort találhat, de kósza kufircot is. A bevált receptet az a lány igazolja, aki minden évben egy bizonyos panzióban száll meg, ahol magára rántja a tulajdonos fiát, aki egészséges férfiember lévén…..
Igazi sikersztori következik, amely bebizonyítja, hogy a neten igenis lehet komoly kapcsolatra bukkanni. A lány megismer egy jóravaló fiatalembert. Az illető amolyan csetlő-botló, de mégis nyíltszívű fazon, talán olyan, amilyennek minden férfinak lenni kéne. Nem felel meg a Férfi…..
Igazság Atyja 2009.12.04 14:45:54
@csillag×: Ne feledd a meghívást! Egyébként mi volt ez a "nem rázott velem kezet, tehát nem érvényes" próbálkozás? Online fogadásról hallottál már? Egyre népszerűbbek mostanában, és ott sem kell kezet rázni a szerverrel. ;)
Igazság Atyja 2009.12.04 14:59:34
@csillag×: Nem elmulasztottam, csak nem láthattam a pacsira vonatkozó felkérést, mert szólított a kötelesség. (Boroznom kellett a haverokkal.) :)
Hiába is próbálkoztak, sehogy sem tudták megcsalni egymást. Egy srác megbeszéli barátnőjével, hogy szerelmük elérkezett arra a pontra, ahol már csak a nyitott kapcsolat tud segíteni. Mindketten belemennek és baráti hangulatú, kölcsönös élménybeszámolót is tartanak utána…..
Igazság Atyja 2009.12.03 12:00:51
@Zsu0805: Tényleg sok megélhetési celeb van mindenféle műfajban. A különbség talán annyi, hogy ez az ember tényleg alapból ilyen, még csak színészkednie sem kell. Kiöltöztetik, nyomja a sódert és még jól meg is fizetik érte. :)

@primu: Ezt benéztem, sajnos nem láttam egyetlen epizódot sem. Már látom, hogy valójában Editre gondoltam, nem tudom, honnan jött az Ildikó név.
www.rtlklub.hu/benko/videok/73415
"Arra születtem, hogy megfogj."
Nem semmi posztcímeket lehetne onnan csemegézni. :)
Igazság Atyja 2009.12.03 14:36:13
@Zsu0805: Tamy volt. :)
Igazság Atyja 2009.12.03 14:43:28
@Zsu0805:

"Tamy 2009.12.02. 20:57:42

@Igazság Atyja: Nah kíváncsi vagyok, kire tippeltél :), én írtam :)

Látom, nem kaptam oltást (nem sokat :P), viszont többen normálisnak és szimpatikusan tituláltak, ez kedves :D.

Én is mondhatni régimódi vagyok. Kapcsolatban oké a fele-fele, de randin nem :). Kapcsolatban volt már, hogy hajlandó voltam mindent fizetni. Randin, moziba pl a jegyet általában a srác veszi, én a popcorn, kólát. Eredetileg a pénzt is erre kaptam..."
„Ha nincs pénzed, akkor adok kölcsön mozijegyre, és holnap visszafizeted” Következő posztolónk vérciki randiélményt kínál, és nem is csalódunk. A két történetet egyetlen közös motívum köti össze: a kamugazdag pasik. Azok a férfiak, akik azt hiszik, hogy minden…..
Igazság Atyja 2009.12.02 17:50:51
@ongirl: A tiéd csak ebihal ehhez képest, hiszen a te esetedben próbált fizetni a fazon, csak nem tudott. Persze ettől még idióta, hiszen előrelátó férfi nem hív meg nőt úgy sehová, hogy nincs minden címletű bankjegyből a pénztárcájában legalább egy. Viszont nem kerültél volna ilyen helyzetbe, ha nálad van megfelelő mennyiségű, különböző címletű készpénz. Magyarul ehhez a bohóckodáshoz mindketten ugyanannyira kellettetek, akárcsak az a vendéglátóegység, ahol nem tudnak felváltani egy nyomorult húszezrest.
Igazság Atyja 2009.12.02 21:10:43
@Tamy: Missy88-ra tippeltem - ezek szerint mellélőttem. Stimmelt a kor, az igényes megfogalmazás és hogy rendszeresen olvasod a blogot te is. Jól jártál el mindkét esetben, oltásra ezért nem volt semmi szükség. A mozijegyes fickó beszólása nálam is nagyot ütött, egy igazi sokkoló szívtipróról lehet szó. :)

@csillag×: Nagyszerű híreim vannak! Mivel megnyerted a fogadást, a vendéged leszek egy szolid kis ebédre. Vegyes gyümölcsleves, roston sült pulykamell héjában főtt burgonyával, francia salátával, desszertként pedig egy kis fetucchi. Az ezt követő borozgatás során ecsetelem, milyen előnyökkel kecsegtetnek a trükkös fogadások. ;)
Igazság Atyja 2009.12.02 21:40:21
@csillag×: A joggal itt egyébként sem mennél semmire: ebben a sportszerű, nagy nyilvánosság előtt megkötött, minden részletet precízen rögzítő fogadásban még egy sztárügyvéd sem találna hibát. Lehet, hogy a legkönnyebben úgy úszod meg, ha megtanulod elkészíteni ezeket a finomságokat. ;)
Élő szappanoperát forgatott egy hazugság gyáros. A srác mindenben hazudott barátnőjének. Lehazudta a csillagokat az égről, de talán néhány üstököst és pár naprendszert is. Például: sírva közli a csajával, hogy nem tudnak találkozni, mert egy német barátját halálos…..
Igazság Atyja 2009.12.01 10:29:06
@Zsu0805: Remélem, nem tanult belőle, és én lehetek a következő Zolija - ha csinos hölgyről van szó, csernobili kisugárzással. És én Zolival ellentétben szeretném is. Azt hiszem. :)
Igazság Atyja 2009.12.01 10:36:52
@Stupidella: De látod, ő is kitért arra a bizonyos minimumra azért. Ufonauta vagy, most már ne is tagadd. :)
Igazság Atyja 2009.12.01 11:23:06
@kóristalány: Lefogyni még igen, a jó szexre már nem. :)
„Falco nem volt hivatásos szélhámos, így a barátnőmet nézte vizsgamunkának” Tanulságos történet egy csalóról, aki teljesen madárnak nézett egy amúgy is naiv lányt. Szerelemmel hitegette, majd megfejte, mint a tehenet. Először csak apróbb szívességeket kért tőle,…..
Igazság Atyja 2009.11.30 12:37:11
Ha garantáltan elérhetetlen leszek tánc közben, felőlem nézhet bárki. De belátom, kicsit magasra tettem a lécet a bécsi kávéházzal: beérem én egy prágaival is. :)

@Lobelt: Mivel nem jöttél, legközelebb dice 20-szal dobjuk ki, ki fizeti az egész csapatnak a söröket. (1-19: Lobelt, 20: roll again). Egyébként jó volt. :)
Igazság Atyja 2009.11.30 12:51:11
@Erásss: Csinos attól még lehet, mert ez a jelző a testalkat egészére vonatkozik. Bár a 60-as derék mellett az ég felé meredező 100/D cicik tényleg érdekesen mutatnak - egymással 90 fokos szöget bezáró mellbimbókkal főleg. :)
„Azelőtt mindig feketében járt, de amint összejöttünk, kezdett kinyílni, virágozni, nő lenni, szép lenni, egyre többet mosolyogni.” – Levélírónk annyira jól ismer egy lányt, ahogy még magát se. Úgy érzi, soha életében nem szeretett még így bele senkibe.…..
Igazság Atyja 2009.11.29 13:37:26
@TH3 J0K3R: A függő ("nem független") társkeresők 2/3-os aránya szerintem túlzás kicsit. De ha tényleg így van, azzal sincs különösebb probléma: felvállalja, hogy addig nem lép ki a meglévő kapcsolatából, míg nem talált egy újat - magyarul kapcsolatfüggő. Esetleg csak kalandozni akar a párja mellett. Ha neked mindez nem jön be, egyszerűen a maradék 1/3-ból kell válogatnod. Úgyis felmerülnek még más szempontok bőven, ez is csak egy szűrőfeltétel lesz a sok közül. Aki a fotód alapján azonnal nemet mond, annak tényleg kár bizonygatni bármit. Nyilván vannak olyan jelentkezők, akikre te mondasz ugyanígy kapásból nemet első ránézésre. A különbség a következő: mivel te válogatós vagy, valószínűleg elsősorban olyanoknak írsz, akik rajtad kívül még pár száz / ezer férfi érdeklődését felkeltették. Lehet, hogy ezek a hölgyek eleinte még illedelmesen küldözgették a személyre szabott "bocs, de nem" üzeneteket. Aztán mikor néhány sértett önérzetű hím kendőzetlen szavakkal küldte el őket melegebb éghajlatra, felhagytak még a sablonválaszokkal is.
Igazság Atyja 2009.11.29 14:34:23
@csillag×: Hiába, nagy alkeszok járnak ide. :)
értékellek mint embert Székek 2009.11.27 14:00:00
 Szegény lány mit fog ma kapni ezért, úristen.Három szék közül egy negyedikre,onnan meg a padlóra. Így írhatnám le az én szakítós történetemet. Egy kisvárosban lakok,és a napokban volt itt fesztivál. Örültem neki,mert reméltem, hogy így jobban megismerem álmaim…..
 A szám egyben véget is vetett mindennek.Dicsőséges huszas éveim elején állandó kapcsolat mellett összejöttem egy vagány csajjal. Olyan Angelina Joliesan vadóc lányzó volt (annak minden előnyével és hátrányával). Tudta, hogy nekem van valakim és megegyeztünk hogy…..
Igazság Atyja 2009.11.27 13:14:08
@Dr. Jula Watson: Ugyan már, ennyi erővel egy prostit is meg lehet "csalni", akinél törzsvendég a fazon. Deklaráltan csak dugni járt össze valakivel, akinek ráadásul barátnője volt - innentől kezdve akár joggal, akár anélkül feltételez bármit, teljesen lényegtelen. Egyedül a nyavalyák szempontjából merülhetnek fel kérdések, de ha van egy csöpp esze, akkor védekeznek, ha meg nincs, akkor tényleg ő Angelina Jolie. Egyébként lehet, hogy a fickó tényleg mindent megkapott a csajtól, de ha ugyanez elérhető még szőkében, barnában, feketében is, miért ne? A minden is jobb változatosan. :)
Igazság Atyja 2009.11.27 13:52:19
@Dr. Jula Watson: Dícséretes is, hogy nálad ez az alapfelállás, de aki csalja a párját, annál eleve nem beszélhetünk korrektségről, magyarul itt az egész kérdés okafogyott. Ez olyan, mintha egy tolvajt nem azért ítélnél el, mert lop, hanem mert nem éri be havi 1 millióval. Az az ember(?)típus, amit említesz, valójában a párját sem értékeli sokkal többre, mint a "hulladékot". Csupán azt a látszatot kelti, mintha úgy lenne, hiszen az érdekei ezt diktálják.
Igazság Atyja 2009.11.27 13:57:53
@Kósza: Valószínűleg nem tisztázták, de ha még úgy is lenne, akkor sincs min megrökönyödnie: aki félrekúr a barátnője mellett, majd nyilván őszinte lesz az 1-es számú szeretővel. Ezt épeszű ember nem gondolhatja komolyan. :)
„Hozzábilincselt a bukóablakhoz, mire én lekevertem neki egy nyaklevest” – A főszereplő csaj túl sok lehetőséget ad egy szemmel láthatóan műanyag pasinak, akivel három tartalmas hetet töltött el. Már a kapcsolat elején rossz jelek mutatkoznak, kezdve az…..
Igazság Atyja 2009.11.26 12:45:47
@Tamy: Elég sokan beszélnek méltatlanul az exükről ahhoz képest, hogy minden elcseszett kapcsolathoz két ember kell (még az elcseszett járás-próbálkozáshoz is). Ilyenkor diplomatikusan annyit lehet mondani, érdemes lenne meghallgatni a másik felet is. Viszont mikor rögtön a kezdetektől nyilvánvaló, hogy halálra ítélt ügyről van szó, különösen visszatetsző az ilyen utólagos lefitymálás. De aki nem tudja, merre folyik a Duna, attól nem várhatod el, hogy megértse: saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt egy ilyen fikaparádéval.
Igazság Atyja 2009.11.26 13:37:12
@Stupidella: Bizonyos nézőpontból.. amióta csak létezik. :)
„Ő egyre többet ivott a haverokkal, akik olykor nem átallottak engem obszcén szavakkal illetni.” Egy lány szívét-lelkét beleadja egy hálátlan kapcsolatba, majd szakítás és szolid bunyó következik. Újra a tövig futtatott kérdés kerül terítékre: hogyan rakjuk ki…..
Igazság Atyja 2009.11.22 17:30:37
@Missy88: Az MNK-elmélettel előhozakodni a barátnők társaságában még nagyobb taplóság, mintha a súlyod miatt cikiztek volna. Magyarán nyíltan lekurváztak? Ez valószínűleg nem sok kommentelő fejében fordult meg, mert egyszerűen érthetetlen, hogy akkor mi a francot kerestél egy ilyen fazon mellett évekig?! Ne fogjuk a szerelem erejére, mindennek van határa.
Igazság Atyja 2009.11.22 18:54:40
Igazság Atyja 2009.11.22 21:25:34
@Missy88: Remélem, azóta civilizáltabb baráti köröd van. Aki korpa közé keveredik, megeszik az éhes makkal disznókat álmodók.
Aztán augusztus 23-án elmondtam neki,hogy marhára kedves volt tőle,hogy átvágott és hogy rohadtúl nincs jó kedvem, erre ő azt írta msnen,hogy neki meg az van.Sziasztok!Én egy 18 éves srác vagyok. Kb. 5 évvel ezelőtt,találkoztam egy nagyon helyes lánnyal egyvidéki…..
Igazság Atyja 2009.11.20 21:28:03
@tuli_: Ez kitűnő ötlet, de ha mind azt mondja, hogy ő volt, mi a következő lépés? Mindet bejelölöm iwiw-en, vagy csak a legcsinosabbaknak lököm a sódert MSN-en? :)
Igazság Atyja 2009.11.20 21:33:35
@NickyOnline: Engem néha megtámadnak, de olyankor nyakon öntöm őket szilvapálinkával. Eddig bejött, párezer év engem igazol. Tudtam én, hogy lemaradt egy számjegy a korodból, dehát ennyi kozmetikázás még elfogadható. Legalábbis van az fajta pia, amiért cserébe nem verem nagy dobra a dolgot. ;)
Igazság Atyja 2009.11.20 21:42:50
@NickyOnline: És mindez még csak az előjáték, akkor kezdődik az igazi huncutság, mikor a MyYearBook.com-on is elkezdem küldeni a flirt hegyeket. ;)
Arcpirító sorok következnek, melyek erősen megdolgozzák majd az érzékenyebb Olvasóink morális tápegységét. Adva van egy ifjú és egy idősebb pár - mindkét oldalon gyerekek. Az ifjú férj otthagyja fiatal feleségét – aki ráadásul szülés utáni depresszióból lábadozik -…..
Igazság Atyja 2009.11.20 16:38:55
@try: Az irodában, munkaidőben kevésbé körülményes egy érdekes blogra kommentelni, mint vadszexelni. Legalábbis többnyire. Vagy azok a hölgyek nem dolgoznak? :)
Igazság Atyja 2009.11.20 18:50:11
@pucros: Ezt korrektül összefoglaltad. Sajnos manapság az emberek jelentős része túl hamar és túl különös szempontok alapján nevez egy másik embert a "párjának".

Azonban a férfiaknak is van egy olyan részhalmaza, akiknél a nők abban bíznak, hogy nem változnak meg a házasságkötés után. Ők sosem nősülnek meg. :)