Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bence99

107 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a BlackBerry 2017-es második negyedéve és vele együtt a BlackBerry történetében egy olyan korszak zárult le aminek a hírét mindenki nagy szívfájdalommal fogadja! A BlackBerry a negyedév zárás után bejelentette, hogy befejezi a hardverfejlesztést, és partnereinek szervezi ki a…..
Szinte biztos, hogy felhagynak a hardverek gyártásával. Elképzelhető, hogy néhány hét múlva már csak múlt időben beszélhetünk a BlackBerry hardveres részlegéről, mivel egyre valószínűbb, hogy a kanadai gyártó beszünteti a telefonok gyártását. Ennek oka, hogy a vállalat régóta pénzügyi gondokkal…..
A BlackBerry Blend 2014 szeptemberében jött ki a Passport megjelenésével egyidőben. A szoftver lehetővé tette, hogy a készülékre érkező üzeneteket e-mail, SMS, és BBM üzeneteket lehetett megnyitni a számítógépen ezen felül pedig el lehetett érni vele a telefon névjegyzékét valamint lehetett a mobil…..
Mostantól előfizetésben is kínálja eddigi exkulzív androidos appjait a BlackBerry. A cég a BlackBerry 10 platform elsősorban produktívabb munkát és kommunikációt segítő alkalmazásait a PRIV megjelenésével portolta Androidra, de már nem kell BlackBerry készülék a használatukhoz. Az egykor…..
Kim Kardashin Amerika legnagyobb reality sztárja a héten elvesztette egyik legbecsesebb kincsét a BlackBerry Bold-ját, amely csúnyán fogalmazva a BlackBerry utolsó használható készüléke volt. Az szinte biztos, hogy a Bold már sehol sem szerezhető be, Kim pedig a keserűségét Twitter üzenetekbe…..
Dan Dodge a QNX egyik alapító tagja távozott a kanadai Blackberry-től, egyenesen az Apple csapatába ahol a cég elektromos autóprojektjén fog dolgozni. A Bloomberg híradása szerint: Dan Dodge, a QNX korábbi alapító tagja és vezérigazgatója, operációs rendszer-fejlesztő idén csatlakozott az…..
Még az idei konferencia kezdete elött John Chen a BlackBerry vezérigazgatója kijelentette, hogy nem lessz szó új készülékről, de nem kell majd sokat várnunk, mert Chen egyben azt is elkotyogta, hogy jövőhéten már lesz szó új készülékről. Chen még az előadás előtt kijelentette: "Folyton csak a…..
A kanadai BlackBerry elég szépen rajtolt, sokáig népszerűek is voltak a billentyűzettel felszerelt, saját operációs rendszert futtató okostelefonjaik. Aztán jött az iPhone és az androidos okostelefonok, és a BlackBerry viszonylag olyan hamar lett halálra ítélt szereplő a piacon, mint a Windows…..
A BlackBerry az okostelefon piac egyik megteremtője, amit az alábbi videó két és fél percben nagyszerűen össze is foglal a kezdetektől napjainkig. Ugyan elvesztették piacvezető szerepüket, de a cég még a mai napig létezik, és számos ujdonsággal, és egyéb sikeresnek mondható próbálkozással próbál…..
A BlackBerry messenger az elmúlt hónapban jelentős frissítést kapott, aminek köszönhetően mostmár az IOS és Android platformot használók is tudnak videóhívást kezdeményezni egymás között, igaz még csak teszt jelleggel. A tesztekből azonban hamar kiderült, hogy a funkció hagy még némi kivetnivalót…..
Nem baj, hogy nem fogy igazán jól a Priv, a kezdeti sikertelenségek nem veszik el a gyártó kedvét attól, hogy tovább kiránduljon az androidos világban. A Priv mindidáig alulszerepelt, ugyanis a 850 ezer darabos becsült eladáshoz képest mindössze 600 ezer darab készülék talált gazdára. A…..
Az amerikai miniszterelnök Barack Obama, megszakította kapcsolatát a Blackberry-vel, ami a kanadaiak talán egyik legfályóbb vesztesége mindidáig. Az elnök a TonightShowban saját maga beszélt a BlackBerry korszak végéről. A fejlemény ugyan kedvezőtlen a BlackBerry számára, de Obama azt is elmondta,…..
A PayPal kliens a legfontosabb operációsrendszerekre (IOS, Android) már régóta elérhető, erre a két rendszerre már ki is jött a legújjabb hatodik generációs verzió. Június végétől nem lehet majd csatlakozni a régebbi verziószámú kliensekkel a PayPal szervereihez biztonsági okokból. A PayPal…..
A BlackBerrynél további két, Android operációs rendszert futtató készülékkel számolnak a közeljövőben, amiket Hamburg és Róma kódnéven fejlesztenek. Szivárogtak már ki képek is az eszközökről, és elvileg a német város nevét magán viselő termék nem rendelkezik majd fizikai billentyűzettel, most a…..
A BlackBerry bejelentette, hogy a BBM lesz az első azonnali üzenetküldő alkalmazás, amely támogatni fogja az Unicode konzorcium-féle „Colbert” emotikont. A felvont szemöldökű arc a neves amerikai talkshow-házigazda, Stephen Colbert-re utal. Az új emotikon BBM-be kerülését Mike Mitchell…..
Az androidos csúcskészülék ára már közelít az ésszerűhöz a nagyvilágban, viszont nálunk szokás szerint semmi változás sincs. Mint tudjuk a priv egy erősen túlárazott termék, de a külföldi szolgáltatók igyekeznek megfizethetőbbé tenni. Az AT&T nemrégiben 200 dollárral csökkentette az árát, így…..
A BlackBerry kifejezetten az IT menedzserek és a vállalati ügyfelek részére egy technikai szakértői sorozatot indított a youtube-on. A Kanadaiak célja, hogy ezzel a figyelembe ajánlanak olyan lehetőségeket, amik közvetlen megoldást jelentenek az IT menedzserek legnagyobb problémáira. A…..
A negyedik pénzügyi negyedéves bevételek elmaradtak az elemzők várakozásaitól, a veszteség pedig szinte teljesen eltűnt. A cég 1.4 milliárd dollárt tett ki. A mobilos menedzsmentet és szolgáltatásokat kínáló szoftverrészleg 3600 céges megrendelést zárt le három hónap alatt, Chen pedig 30%-os…..
Sokat gondolkodtam, hogy milyen megoldás lenne jó az elmúlt időszakban használhatatlanná vált Facebook App-re, mert olyan nincs hogy ne lehessen megoldani ezt a tarthatatlan helyzetet. Végül rájöttem, hogy nem is olyan bonyolult ez az egész!  Szóval a megoldás: Találtam egy BlackBerry APK oldalt,…..
A cég natív Facebook-alkalmazása március végén megszűnik működni. Van persze megoldás a problémára, de ennek nem fognak örülni a BlackBerry tulajdonosok. Tegnap megjelent egy 35mb-os frissítés, de egy szokásos hibajavító frissítés helyett most az app teljesen használhatatlanná vált, megnyílik egy…..
A Samartphone Business Sales kezdeményezésnek köszönhetően, igaz még csak Észak Amerikában, de vásárolhatunk nagyobb tételben készülékeket közvetlenül a BlackBerry-től. Eddig csak mobilszolgáltatókon keresztül juthattunk hozzá egy-egy készülékhez. A gyártótól közvetlenül vásárolt készülékekre 1…..
A BlackBerry arculati válzozáson is átfog esni. Az új logó nem sokban tér el a régitől, a szederjel maradt a régi helyén, csak a betűtípus változott. Az új logó sokkal modernebb, de szerintem az emberek szívéhez már hozzánőtt a régi logó, ami nekem jobban tetszik...
Természetesen az Android rendszernek is megvannak az előnyei. A BlackBerry három gyári alkalmazást is frissített, a kamera, a billentyűzet és a launcher mind új funkciókat kapott. A PRIV 18 megapixeles érzékelővel és Schneider Kreuznach optikával ellátott kamerája is kapott lassított felvétel…..
Azok a felhasználók, akik megkapták a BB OS 10.3.2.2876 rendszert és android programokat is használnak, azoknál észlelhető a hiba! A korábba telepített Android szoftvereket nem lehet uninstallálni. A letelepítés látszólag megtörténik, a törölni kívánt Android program ikonja eltűnik, de a láthatjuk,…..
A BlackBerry már több mint 200 alkalmazottjától vált meg, de még ezek után a BBM atyja is távozik a cégtől! Garry Klassen a BlackBerry Messenger kifejlesztője 16 sikeres év után távozott a cégtől. Garry 2000-ben csatlakozott a BlackBerry csapatához a cég 950 szoftverét fejlesztő team tagjaként. Ő…..