Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perint

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Levélírónk a napokban bolti lopáson ért és azonnal rendőrségi fodgába került tinédzserekkel történtekből kiindulva elemzi a kialakult helyzetet. Elsősorban a sajtó hozzáállását nehezményezi, a bolti lopást, mint a tinédzserkor természetes velejáróját feltüntetni,…..
(fotó: HamPage)   Magányos autósok, reszkessetek! Az elmúlt húsz év legradikálisabb közlekedési változása vár mindenkire nyáron Budapesten. Valami csodaszerből szippanthattak ezúttal a főpolgármesteri hivatalban, ugyanis HELYES irányban kezdtek el gondolkodni a fővárosi…..
Mandiner blog Ha a Fidesz... 2008.12.01 07:01:00
... orvos lenne, körzeti orvos lenne, aki nem mer rászólni a betegeire, hogy ne cigizzenek meg ne igyanak annyit. „Én azt mondom, Józsi bácsi, inkább egy-két szál cigi naponta, minthogy idegeskedjen minden miatt, mert hát ugye a vérnyomás a legfontosabb.” ... turista lenne,…..
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..
perint 2008.01.23 10:33:53