Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piri néni

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "Keresztények a Melegekért" egy új kezdeményezés, ami hidat próbál építeni a keresztények és az LMBTQ emberek között. A csoport tagjai keresik az együttgondolkodás és az építő eszmecsere lehetőségét, miközben tiszteletben tartják mindenki hitét és nemi identitását. Mi,…..
              Orbán Viktor hazudott. Nem tudjuk, hogy pontosan mi történt, annyit tudunk csak, hogy az nem történhetett meg, amit Orbán és a bunfordgerdái állítanak. Orbánék nem csak sejtették, hogy a Quaestor csődközelben van, hanem nagyon pontosan tudták. Olyasmit is…..
Piri néni 2015.03.28 00:31:15
Nézem ezt a késő márciusi örökrangadót a magyar futball legszentebb szentélyében, és elgondolkozom ezen a sokat szenvedett kis csapaton. A Nemzet Csapatán, akit annyian és annyi rendszerben próbáltak elnyomni, megalázni, betiltani, átnevezni, nevetségessé tenni. Akitől 1971-ben is…..
Piri néni 2015.03.23 14:14:01
@Kurtz ezredes: minden, amit eddig itt olvastam, egészen kiemelkedő intellektusú és humoros volt, de most az önreflexiónak van az ideje.
  "Egyetért-e Ön azzal, hogy a vasárnap olyan szabadnap legyen, amelyen a családi együttlétre, sportolásra, művelődésre és egyéb értelmes tevékenységre nyitva álló rövid időt ne kurtítsa meg a templomba járás, és ennek érdekében minden egyházi intézmény kötelezően…..
A szabadság lemorzsolódása alig észrevehető egy olyan országban, amelyik nem szokott szabadsághoz. Ott a népnek nem tűnik fel, ha a kormányzat rongálja a nemzeti valutát, tudatosan rombolja az oktatási rendszert és a társadalmi kompetenciákat, radikális jövedelemátrendezést hajt…..
Piri néni 2014.10.23 12:02:17
@HaFr: Péter, fiam, hidd el, tényleg várom. Mindig remekül szórakozom rajtad. A múltkor is a férjemmel egymás hasát fogtuk a röhögéstől, amikor a sajtótájékoztatódon kiderült, hogy a megjelentek többsége álújságíró volt, akik csak szendvicset zabálni jöttek.
Piri néni 2014.10.23 14:31:50
@HaFr: Na, lám, az első adandó alkalommal meg akarod vásárolni a szavazatomat. Te is csak olyan vagy, mint a többi politikus.

Sajnos ilyen időben a fájos lábam miatt nem tudok kimenni. Nem közvetíti a Klubrádió? Szívesen meghallgatnám.
Piri néni 2014.10.23 14:32:34
@Lexa56: Persze, hogy fontos. Mint a Gálvölgyi-show.