Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zenooo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight Spam 2011.04.27 11:12:00
Minden magyar állampolgárnak elküldik az államfő által hétfőn aláírt, új alaptörvény nyomtatott szövegét - legalábbis ezt mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban a Fidesz frakcióvezetője. Lázár János szerint szeretnék, hogy mindenki megismerje az új alkotmány végleges…..
Egy testben, leküzdhetetlenül, megtelepszik egy másik. És senki sincs ott, ebben az egyszerre kettős és különös térben, hogy jelzést adjon róla."Megtörténik, pedig nem értem" vagy: "Elgondolni se tudom, de megesett". - Az anyaság lehetetlen szillogizmusa. (Julia…..
zenooo 2010.10.19 15:28:47
@efhábé:

Képzeld egyáltalán nem fogok szenvedni azzal, hogy lemondok a bevásárlás vagy az étterem adta kulináris örömökről. Nekem nem ez az élet.

Az én gyerekem a világot nem egy üzletben fogja megismerni hanem egy parkban, erdőben, vízparton, játszótéren közösségben. Az ott ingerek sokkal egészségesebbek mint a Tesco háztartási tisztítószerek sora.

Mi otthon mindent étkezést közösen készítünk elő és ebbe gyermekemet is be kívánom vonni mert szerintem ez érdekesebb és örömtelibb számára mint az étteremben az olajszagot szívni.
2008-ban találkoztam először a jelenséggel: egy déli kis nyaralóhely főterén egy szál magában állt egy kissrác, háromnegyedes vászongatyában, teljesen tudatában (amúgy nem létező) maszkulinumának mind a 16 évével, és az aktuális slágert hallgatta kihangosítva a mobilján,…..
Filmdroid A szállító meleg 2008.12.02 10:46:00
Frank Martin a szállító, a figurát Jason Statham alakította három részen keresztül. Louis Leterrier (az első kettő rendezője) elmondása szerint Martin meleg."Sokkal jobban szórakozol a filmen, ha tudod, hogy Frank Martin buzi"-mondta Leterrier a Szállító 2 után. "Ő…..
w Színház az egész világ 2008.02.25 10:30:00
Két hét sincs már a népszavazásig, ideje ezért legalább azt eldönteni, miről is szavaz, aki elmegy egyáltalán. Eredetileg és szó szerint arról, hogy akarunk-e vizitdíjat, napidíjat és tandíjat fizetni. Dehogy akarunk. Naná, hogy nem, ez így a világ leghülyébb kérdése…..
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..