Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyöngyver

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel Dr. Surján László közösségi oldalán megosztott magvas gondolatait szeretném közkinccsé tenni. Ezek a mondatok ütnek, igazak és feltétlenül érdemesek arra, hogy sok emberhez eljussanak. A teljes bejegyzést idézem betűről betűre, de az érthetőség kedvéért részekre…..
Gyöngyver 2015.11.24 19:14:17
@Kampfer: Valaki a kommentelök közül említette a csürhét. Szerintem a csürhe tagjainak jellemzöje éppen a viselkedési normák be nem tartása. Ami rád jellemzö. Ha az enyém lenne ez a blog, téged biztosan kitiltanálak. Nem a véleményed, hanem a szókincsed miatt. Hogy kettönk közül ki az ostoba, azt pedig nem te döntöd el.
Gyöngyver 2015.11.25 16:40:43
@Kampfer: "Mellesleg, ha én lennék a blog gazdája, megkérnélek rá, hogy legalább egy (1) mondattal próbálj már reagálni azokra az érvekre, példákra, amiket itt néhányan felhoztak"

A vicc az, hogy én egyetlen érvet sem olvastam, csak a kirekesztés, a gyülölet és a mevetés fröcsköl minden szavatokból mindenki ellen, aki más, másként gondolkodik, vagy máshol él. Erre nincs mit reagálni. Gondolom, Orbán gazda "meghálálja nektek, hogy ilyen mélyen magatokba szívtátok a tanítását.
Megfogadtam, hogy nem írok erről, nem beszélek az érzéseimről, gondolataimról, mert minek? De nem lehet hallgatni, vagy én nem tudok. És nem érdekel, hogy mennyire tartja magát kereszténynek és kicsoda, nem érdekel a Harrach Péter nevű nem-tudom-micsoda lelke. Ami nincs, az soha nem…..
Kedves Viktor! Régen írtam neked utoljára, de mostanában eléggé sok baj szakadt rám. Most pótolom az elmaradást, nehogy úgy érezd, hogy egyedül vagy a harcodban és magadnak kell megvédeni Európát, a Kereszténységet és az Igaz Magyar Embereket! Itt vagyok én neked, itt állok a…..
Gyöngyver 2015.10.31 12:04:35
Kell az ellenség, mint egy falat kenyér. Mit ér a hatalom (bármely hatalom) akkor, ha az a nép által kontrollált, átlátható, ne adj' isten a szavazópolgár még bele is talál ugatni a családi vállalkozásba? Na ugye? El kell foglalni a bárgyú adófizetőt, hogy ne foglalkozzon annyit…..
Végre! 2006 után újra megmutattuk, hogy igen, él még a magyar virtus! Láttátok, a retkes muszlimok, hogy megijedtek attól a pár hanggránáttól? Egyből el is indultak gyalog a Keletiből, ja, pont, mint a zsidók! Mentek gyalog a rendőrök meg kísérték őket, ja, pont, mint a…..
Gyöngyver 2015.09.06 21:28:11
@Gyöngyver: Lehet, hogy ez a problémám. Hogy nem lehet öket megtéríteni.
Operatív törzs összehívása péntek este, rendkívüli sajtótájékoztató. A Miniszterelnökséget (és ki tudja, még mit) vezető miniszter, egy bizonyos Lázár János nevezetű illető világgá kürtöli, mikrofonba, kamerába bömböli: Magyarországot mindenki magára hagyta! Senki nem…..
A g-vel kezdődő szó kilőve. Mindenki döntse el, mivel helyettesíti magában. Szóval, ha én miis lennék, akkor megrémülnék a népszerűségem zuhanásától. Tudnám, hogy előbb-utóbb baj lesz abból, hogy a közvetlen beosztottaim, a hozzám hű emberek, rokonaim, szomszédaim…..
Gyöngyver 2015.09.04 09:59:36
@The Ghost Wolf: Sajnálom, hogy kijöttem a sodromból, ritkán történik meg velem. Birka valóban nem éri meg.
Gyöngyver 2015.09.04 11:03:32
@The Ghost Wolf: Talán nem is a balliba hozott ki a sodromból. De mintha ez a birka azon dolgozna, hogy minél több embernek legyen lehetöleg minél rosszabb. Nem látja át senki szándékát, és azon mesterkedik, hogy tönkretegye a legjobb szándékot is.
Gyöngyver 2015.09.04 18:05:39
@mamaleon: Kívánom neki, hogy a trollkodáson kívül ne is legyen miböl megélnie.
Én nem a migránsoktól félek. Én tőletek félek. Tőletek, akik hergeltek, harsogtok, másra mutogattok. Köpködtök, gúnyoltok, affektáltok, lázítotok. Facebookon és fórumokon trollkododtok. Én tőletek félek. Akik emberi lényeket akartok kiirtani és sajnáljátok, hogy a…..
Kíváncsi lennék, hány olvasó gondol arra: miből élnek az internetes újságok, miből tartja fenn magát az újságíró, vagy akár a blogger? Nem hiszem, hogy túl sokan eltöprengenének ezen. Pedig érdemes lenne talán. Valamiféle szemérem okán nem igazán lehet erről olvasni. Én…..
A mai cikket nem én írtam. Kaptam Angliából. Érdekes néha magunkra nézni más szemmel, távolról. Augusztus 20-a van. Csütörtök. Munkanap.A gyerekek oviban/suliban, a párom dolgozni ment... Tudom, hogy nekik eszükbe sem jut... de nem csak nekik... a legtöbb itt élő magyar nem is…..
Gyöngyver 2015.08.22 20:47:13
@zumrut: Nem értem, miért érzed úgy, hogy magyarázattal tartozol Birkának, aki Ausztráliából osztja az észt. Ha olyan jó a rendszer Magyarországon, dobjuk neki össze a repülöjegy árát, mert biztosan csak az tartja Ausztráliában, hogy nincs pénze a hazaútra.
Pártunk és kormányunk, arczal a szebb jövő felé, kihasználva a menekült hullám adta lehetőségeket, táborokat létesít az ország különböző pontjain. Egyelőre a táborok a…..
Tisztelt vádlók, Fidesz rezsim, Jobbik, Rétvári úr! Ságvári Endre bűnös!Igen, 1913-ban bűnös módon, zsidó családba született, Spitzer Endre néven! Valószínűleg már születése előtt eldöntötte, tehát fennáll, az előre megfontolt szándék esete, hogy ellenálló lesz…..
Fantasztikus eredményeket ért el az Orbán-kormány, ezt senki nem tagadhatja. Na, nem az államadósság csökkentésében, mert az speciel nem csökkent. Nem is az általános életszínvonal…..
Ez kivételesen nem poszt, hanem egy lehetőség. Mielőtt kimenne a hirdetési oldalakra, megosztom Veletek, hátha jól jön valakinek. Biztonságos helyről származik, nem a "gyere, dolgozz, nem fizetek" kategória. Egy nagyon…..
Gyöngyver 2015.08.18 17:13:45
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Maradj akkor a keleti kizsákmányolók mellett.
Gyöngyver 2015.08.18 21:06:07
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: régen fordult velem elö, hogy a képernyövel szemben ülve hangosan felröhögtem. De most pontosan ez történt, Birkamann. Nem rádnevettem, hanem kiröhögtelek.
Hajtsd szépen a térdemre a debilis kis fejecskédet, csukd be a csipás szemedet, mesélek neked kicsit. Egyszer volt, mindjárt nem lesz egy szép kis ország. Abban sok, okosnál okosabb ember ült szorgosan a karosszékben és nagyon, de nagyon okosak voltak. Egyik nagyon okosabb volt, mint a…..
- Anya mindig sír. - Dolgozzon! - Dolgozik. Közmunkán van, de éhezünk. A kistestvérem után nem kapjuk a pótlékot. - Mert nem jár óvodába. - Nincs pénz. Nincs cipője. Mi lesz velünk? - Apád dolgozzon. - Börtönben van. - Bűnöző! - Fát szedett az erdőben, hogy ne…..
Tudom, nem kellene hallgatnom a közvetítést a Parlament üléséről. De hallgatom, mert szeretek szenvedni. Az egy dolog, hogy a kormánypárti és az ellenzéki politikusok nagyban hasonlítanak egymásra. Nem külsőleg, hanem abban az értelemben, hogy sem beszélni, sem olvasni sem tudnak.…..
Pert fontolgatok a 444.hu ellen. Vérlázítónak tartom, hogy képesek egy cikket lehozni "Legalább két hete hazudik a kormány Vida Ildikó kitiltásáról" címmel. Szokásos ballib/bukotbaloldal/CIA/KGB/Gyurcsánybajnai/szoci/Norvég/USA/Uniós/Soros/álcivil/külföldről fizetett…..