Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Menekülés Mutyisztánból (törölt)

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1848.... 1956.....2014 (?) A magyar szereti a szabadságot. És ki is vívja azt magának.   ..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.25 09:19:13
Értem én, hogy most mindenki rárepült az internetadó dologra és ebből akar tőkét kovácsolni, de emellett nem ártana valami épkézláb mondanivalót is a párt mögé tenni.
Letöltések szabadsága? Torrent dekriminalizálása? Információszabadság, közérdekű információk nyilvánossága, személyes információk védelme, blogszféra, internetes újságírás szabadsága.
Az e-közügyekben tényleg az lenne a csúcs, ha végre a választást is elektronikusan lehetne bonyolítani, valószínűleg picit magasabb lenne a részvétel is.

A start-up vállalkozás az önmagában miért is érték? Mert új és még semmit nem tett le az asztalra? Nem csak informatikai start-up-ok vannak ám, a sarki vegyesbolt is start-up, ha pár hónapja nyitott. Meg a dohányboltok is... azokat már agyontámogatták.
A hazai szoftverfejlesztések támogatása majd jól magával hozza az állami belepofázásokat is, szóval pont ellentétes hatást fog elérni. Az állam rossz gazda, ezért inkább egy pontot kellene felvenni a sorba: az állam szálljon ki az internetből, csak olyan területen terjeszkedjen, ahol szabadságot bővít, biztosít: e-választás, e-közérdekű adatok nyilvánossága.
Más területekről, ahol a szabadságot korlátozná, tűnjön el: adóztatás, bloggerekre, újságírókra nyomásgyakorlás.

A magyar pedig nem szereti a szabadságot, a magyar a biztonságot, az akolmeleget szereti, ami ismerős szagú, ami nem zavaróan új és nem bizonytalan, ahol nincs megmérettetés minden nap, ahol el lehet lébecolni, hagyják kicsit élni, de közben meg is védik a nagyvilág csúnya hatásaitól, a magyar szereti az erős kezet, ami simogatja a buksiját, de szükség esetén a renitenseknek kioszt pár kokit is.
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.28 04:07:54
@annamanna: igen a netadóval két baj van:
-az egyik a mértéke, magánszemélytől cégen át közintézményekig, kórház, egyetem stb. annyit kell fizessen, hogy abba belepistul
-a másik az elv, hogy a kúrmány olyan dolgokba tolja bele a pofáját, amihez semmi köze nincs, ilyen az internet, ami egy teljesen privát dolog volt, a kormány lófaszt se tett hozz, de most ki akar belőle venni pénzt
27% ÁFA, minden lófaszra adók, rezsidémon elleni harc, manyup ellopása/megvédése
most meg még a netet is megadóztatják
ha ez a netadó átmegy, akkor nincs megállás, bármit megtehet a kúrmány, ez egy elvi kérdés
először talán ki kellene rúgni a tojásfejű újgazdag Szijjártó takonypócot, meg a luxusutazásokon élvezkedő Lézer Dzsonit és pár ezer közszolgát, aktatologatót a minisztériumokból és közigazgatásból, talán akkor nem kellene újabb nonszensz adókat kivetni
de más faszával verni a csalánt mindig könnyebb, mint magukon kezdeni a megszorításokat

nem tudunk annyi adót fizetni, amennyit ők el ne tudnának lopni

több okból is adóztatni akar Orsós vajda: mert az internet az utolsó szabad véleményformáló fórumok egyike és mert semmi sem elég a kúrmánynak, kinyilvánított szándékuk, hogy a velejéig korrupt NAV-osoknak adnának luxusfizetéseket az internetadóból

csoda az általános felháborodás? nem hinném
Hogy valaki az Echo TV-n, az RTL Klub kamerája előtt, vagy az Országgyűlés elnöki székében fontolgatja az Európai Unióból való kilépés gondolatát, teljesen közömbös aspektus. Hogy az illető szimbolikusan október 23-án teszi ezt, nem enyhíti és nem súlyosbítja a…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.27 08:05:50
@polyvinyl: ja, a csúnya külföldi gyár ontja a szart a magyaroknak
a magyar meg csak szuperjót termel
hogyne!

akkor ide süss:
index.hu/gazdasag/2014/10/21/szeretem_a_sajtot_mert_egyszer_meghajtott/

magyar cégek ontják a moslékot a magyar emberek meg megeszik
szuper, mi? ez élelmiszerbiztonsági kérdés, nem nációtól függ, nem a hanyatló nyugat bűne

én még emlékszem a híres magyar kenyérre a rendszerváltás előttről, magyar kenyérgyárban is jártam akkor több alkalommal, madzagtól kezdve egérszarig minden volt a kenyérben
ez volt a jó magyar termék, amit sokan visszasírnak

nem azt mondom, hogy ma ezerszer jobb a kenyér minősége, mint akkor volt, csak hogy van választék és visszapofázhatsz
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.27 08:16:44
@Kalmár: A Fidesz nagyon jól elvan az EU tagsággal, amíg csörgedezik a pénz és a multik foglalkoztatják a magyar parasztokat, akik így nem halnak éhen. Az egyetlen bajuk, hogy hiába jön a nyugati pénz, nem tehetnek meg mindent, amit zsigerből szeretnének. Pedzegetik a szélsőséges dolgaikat, de az EU miatt nem tehetik meg.

A másik alternatíva Oroszország fullasztó ölelése, és a Fidesz megmondóemberei nem is nagyon titkolják, hogy nekik oda húz a szívük.
Erre most mit lehet mondani? Menjenek, csak az országot ne vigyék magukkal!

Az igazság az, hogy az emberek megválasztották a Fideszt, mert Magyarországon nincs más alternatíva, az ellenzék töketlen és/vagy nem is létezik már.
DE!
Az EU-ra nem mondtak az emberek nemet! Azt állítani, hogy a választók a Fidesz megválasztásával az EU-tól való távolodásra szavaztak, aljas hazugság. Pont olyan hazugság, mint az, hogy az emberek akarták a MANYUp ellopását, akarom mondani megvédését, csak mert magukra húzták a Fideszt.
A Fidesz ilyenekről sose beszél választások előtt, csak utána. Már egy ideje programot se hirdetnek, csak ad hoc, Orbán aznapi lázálma alapján intézik a dolgokat.

A Fidesz szavazóinak nagy része se mondana nemet az EU-ra. Az értelmesebbje látja, hogy ez a habzó szájú fröcsögés csak a szélsőségeseknek szól és az ország ezer szállal kötődik az Unióhoz.
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.28 03:40:44
@Kalmár: baromarcú!

"Egyébként a Fidesz nem akar kilépni a hanyatló nyugati szövetségből. Meg akarja változtatni, felrázni, jó irányba terelni!" - a Fidesz lófasz az EU-ban, szart se fog megváltoztatni, amúgy nem is kell, az EU-ban Magyarország lepkefing súlyú és parazitaként élősködik a támogatásokon, miközben egyre nyíltabban megy szembe a demokratikus értékekkel

Az EU felrázásának szerinted szuperjó módja az, ha belebújtok az oroszok seggébe? Meg Kövér Lackó savas felböfögése arról, hogy ki kell hátrálni az EU-ból?

A Fidesz minduntalan arra hivatkozik, hogy akármit is tesz, az emberek erre szavaztak, amikor megválasztották őket. Érdekes ilyen EU-ból való kilépésre a kampányban nem emlékszem, de biztos én voltam figyelmetlen.

Ha a FideSS hanyatlónak tartja a nyugati szövetséget, akkor miért is nem akar kilépni belőle? És ha az orosz medvét olyan szívesen ölelgeti, akkor miért is tagadná, hogy oda húz a szíve? Az az igazság, hogy a Fidesz minden csatornán elidegeníti magától az EU-t és Amerikát. De nem is magától, hanem az országtól. Ezzel nem az EU-t akarja megváltoztatni, arról a Fidesz seggarcai már kimondták, hogy szart se számít, a fidesznyikeknek már megvan az új szerelem: Putyin.

Eleve amit a FideSS csinál, annak nincs sok jövője az EU-ban, tudják ezt ők is. Ők már az orosz érdekszférához akarják csatolni az országot, ott ugyanis az illiberális rendszer nemhogy eltűrt, de elvárt. Orbánnak egyszerűen jobban fekszik az orosz rendszer, mint a demokráciával bíbelődő európai.

Orbánék szerint a jó irány az nem nyugat, hanem kelet, az EU nem fog orosz mintákat átvenni, még ha gazdaságilag együtt is működik az orosz piaccal. Orbán meg Putyint politikai példaképének tekinti. Ez a baj. A német is szállít az orosz piacra és vesz energiahordozókat, de valahogy Németország nem akar orosz mintára illiberális diktatúrává válni. Ők maradnak európaiak. Magyarország meg elsősorban politikai rokonszenvből dörgölőzik a ruszkikhoz. Ebben semmi európaiság nincs, ez Orbán Putyin iránti szerelmében gyökerezik. Neki már nem kell a német, brit, francia liberális hagyomány, talált új példaképet.
Sipos Péter blogja Pitiánerek 2014.10.27 08:59:00
Bástya elvtárs le van taglózva. Bástya elvtárs úgy érzi, hogy lejárt lemez. Bástya elvtárs rossz kedve onnan ered, hogy utolsó gaztettéről, az önkormányzati képviselőknek járó havi BKV bérlet felvételéről csak egy kormánypárti zughonlap tudósított. Na, jó, a királyi…..
  Mi a helyzet? Ebben az évben háromszor győzött órási fölénnyel a Fidesz. Mindent megnyert, amit csak lehetett. Kétségbevonhatatlan és hatalmas választói felhatalmazás áll mögötte. A három választás egyúttal megerősítette a korábbi intézkedéseket és egyben…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.28 02:43:12
A legszebb az egészben, hogy a Fidesz a korrupt NAV-osoknak akar luxusfizetést adni az internet sarcból. Ez a felháborító, nem önmagában a 700 forintos összeg.
Az a borzasztó, hogy semmi sem elég ennek a korrupt kormánynak, mindent bekebeleznek, mindent letarolnak, látszatja meg annyi van csak, hogy a tojásfejű amorf takony gyerek egyre nagyobb házakat vesz. De persze a szülei keményen megdolgoztak érte... kartellben majd spicliskedve, kikaparva maguknak a közbeszerzéseket.

Az is külön gyönyörű, hogy Orbán gyűlöli a nyugatot, de elvárja, hogy az EU pénzelje a magyar fejlesztéseket. Az ilyen magatartás a hétköznapi életben cigánykodás néven fut. Tartja a koszos mancsát Orbán, közben meg elárul minden európai értéket.
Az EU nélkül pusztaság lenne az országból, ezen a számukra hirtelen szimpatikussá vált orosz birodalmi terjeszkedés sem változtatna. Értem én, hogy Orbán homoerotikus vonzalmat érez Putyin iránt, de ezért nem kellene beáldozni az egész országot. Legyenek egymáséi, csak a magyarokat ne vigye bele ebbe a gusztustalanságba.

Persze zsíros állami fizetésekért sokan tudnak lelkesedni a keleti barbárság, autoriter rendszerek iránt is. Lásd Jobbik, akik majd jól behívják az iráni forradalmi gárdát választásokat ellenőrizni, mert az milyen punk dolog.
Az úgynevezett jobboldalon elgurult a gyógyszer.

Nem baj, majd szépen kihátrál az ország ez EU-ból, bele a nagy orosz medve seggébe. Szép lesz! Ha ezt a pálfordulást Gyurcsány csinálja anno, akkor a Fidesz csürhe meglincseli. De Orbántól totál rendben van ez a köpönyegforgatás...
Az az igazság, hogy a magyarokra egyre inkább ázsiai népként kezd tekinteni a nyugat, Türkmenisztánnal és Azerbajdzsánnal ültök majd a szégyenpadon, és még büszkék is lesztek rá.
Még szinte el sem kezdődött az internetadó elleni tiltakozás, de az úgynevezett „demokratikus ellenzék” már most igyekszik lenyúlni. Ebben a közmédia is besegít, Németh Gábor, az MSZP-s Egyenlítő blog volt szerkesztője másnap reggel meg is jelent a királyi adón, és azt…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.28 02:24:18
Ez a tüntetés erőszakosságában semmi nem volt a 2006-os fasiszta rendbontáshoz képest.
Én örülök, hogy a tüntetők egy elvért mentek utcára, nem egy párt hívására. És hogy az MSZP-t ugyanúgy seggbe rúgnák, mint a Fideszt, ha ilyen őrült ötletekkel állna elő, mint az internetadó.
Kezd betelni a pohár az embereknél, az MSZP és a Fidesz egykutya a szemükben.

@Reszelő Aladár: azt tudod, hogy te most hazudozol itt? Nem a 700 forintért mentek ki az emberek, hanem a pofátlanságért, amire a Fidesz az utóbbi időben vetemedik. A 700 forint bagatell, de a FideSS már rendszert csinál abból, hogy más faszával veri a csalánt.
Tudod a 27%-os ÁFA és más aljasságokon felül már minden fillért az emberek szembeköpése.
Közben az internetadókból a velejéig korrupt NAV-osokat akarják luxusfizetésekhez juttatni. Na ez a felháborító. Hogy semmi nem elég nekik és cinikusan csak elmosolyodnak a kritikák hallatán, és odasziszegik az ellenfeleiknek, hogy mindenki annyit ér, amennyi pénzt összeharácsolt és hogy nem szégyellik, hogy a szüleik keményen dolgoztak (azok a szülők, akik kartell-ügyben el lettek marasztalva, csak a bírságtól menekültek meg, mert besúgtak, azóta is közbeszerzéseken híznak zsírosra).

És mindezek a népnyomorító adók mire mennek el? Van látszatja? Nincs. Magyarország egyre szarabb hely, ahol képtelenség megélni.
A Fidesz egy fasisztoid képződmény, igazi korporatív államot épített ki, ami szarik mindenkire, csak a saját uralkodó rétege fenntartásával törődik. Na ebből volt elég. És remélem a jövőbeli kormányzó pártok is tudomásul veszik, hogy nem kellene a Fidesz útjára lépni, mert ez az üzenet nem csak a Fidesznyikeknek szól, hanem mindenkinek, aki hülyének nézi az embereket.
Orbán 2010-ben hatalomra jutott, mert (1) jól exponálta a magyarok nagyobb részében munkáló ellenszenvet a posztkommunista (valaha állampárti, majd "baloldalivá" lett), "nemzetietlen" elit társadalmi, kulturális és gazdasági hatalmával szemben, és (2) jól kiélezte a 2002 utáni…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.27 06:31:56
Orbán nem kommunizmust, szocializmust vagy fasizmust, sem kapitalizmust épít, hanem orbánizmust. Fidesz bebetonozásért dolgozott és minden elköltött pénznek a holdudvarhoz való becsatornázását intézi. EU-s pénz,
Kelet felé azért nyit, mert nyugaton szalonképtelen lesz idővel az a stílus, amit csinál. Keleten meg ez a standard. Türkmenisztán, Azerbajdzsán jó példák, csak ott vannak természeti erőforrások, Magyarországnak meg együtt kellene működnie a csúnyagonosz nyugati cégekkel, kormányokkal, ha labdába akar rúgni gazdaságilag. Nem lefeküdni nekik, hanem együttműködni velük. Orbán ezt a szót nem ismeri, vagy habzó szájjal gyűlöli a multikat vagy máskor titkos háttéralkukat köt velük, kedvükre módosítgatja a munka törvénykönyvét stb.
Orbán nem következetes csak egy dologban: hatalmon akar maradni, ezért mindent megtesz.

A sajátos magyar út az egy blöff szöveg, emögött a narancsuralom van, a Fidesz uralma, bebetonozása, a korrupció intézményesítése, a jövedelmek becsatornázása, hogy minden kifizetett pénzből ők járjanak jól. Az, hogy mindenről a Fidesz erős emberei döntenek, a parlament meg szavazórobotként nyom egy igent, ahol pedig valami más, helyi politikai erő is felemelné a fejét, oda nem osztanak pénzt.
Kis korporatív államot építenek, ahol mindenki fogaskerék a gépezetben (akire nincs szükség, azt kiiktatják). Persze a jövedelmező tisztségek le vannak osztva köztük. Az oktatás, egyház, egészségügy, egyetemek, hivatalok is egy cél érdekében dolgoznak: a Fidesz-ország megvalósításáért.
A többpárti váltógazdálkodásból nem kérnek, számukra az politikai ellenfél nem csak egy meggyőzendő, de tisztelt ellenfél, hanem legyőzendő ellenség. Ennyi a lényege ennek az új magyar útnak.
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.27 06:46:57
@prognosys: "közben beleböfögnek abba, hogy mire költhetjük: leginkább betonba, szökőkútba, térkövezésre" - Ez egyszerűen nem igaz.
A magyar politikus nem lát tovább a térkövezésnél, szökőkútnál, stadionnál.
Mert lófaszhoz se értenek, nem tudják, mire lehetne fordítani, ezért jó drága, de haveri cégeknek jó megrendelést nyújtó luxusberuházásokba ölik a pénzt.
Olyan presztizs hülyeségekbe, amik sose térülnek meg és nem növelik a versenyképességet, a jövedelmeket. Nem a jövőbe fektetnek, hanem a múltba meg a látszatba.
Trianon-emlékmű uniós pénzen az utolsó picsa kis falu közepére is, kb. ez a színvonal.

Amúgy meg addig kell örülni, amíg a csúnyagonosz amerikai meg német multi a magyarokat akarja "kizsákmányolni", ha majd mennek Indiába "kizsákmányolni" és viszik a gyártósort is, akkor lehet boci szemekkel nézni a Trianon-emlékművet.
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.28 01:59:36
@Blogger Géza: szóval a letérkövezett főterekkel, szökőkutakkal, túlárazott közbeszerzésekkel, Mr. 20 %-okkal, haveri cégeknek átjátszott megrendelésekkel milyen jól jár az ország
ahelyett, hogy valóban megtérülő beruházásokra költenék a pénzt, ami fejleszti a versenyképességet

nem a gazdaságba, hanem a Fidesz-közeli oligarchák zsebébe vándorol a pénz, ahonnan aztán külügyminiszterré vedlett, sportmenedzsment szakon végzett tojásfejű takonyarcok kapnak visszaosztva belőle, amiből ilyen ifjú takonyarcok luxusvillát vesznek Dunakeszin
és még mennyi hasonló eset
magánvagyonok gyarapodnak belőle, herék magánvagyonai, amire aztán ráülnek és pöffeszkednek

Az EU-s pénzek és közbeszerzési megrendelések becsatornázása a magánzsebekbe korábban is jellemző volt, de mára ipari méretűvé vált.
Korábban is csalták az ÁFA-t, de mostanra jutottunk el odáig, hogy ezt már a NAV irányítja.
Ha szerinted ez rendben van, akkor én kérek elnézést, a te kedved és ízlésed szerint "fejlődik" az ország. Én idegenszívűként nem látom rózsásan a helyzetet, sőt leginkább a változások irányát tartom aggályosnak. Hogy már a béka segge alatt vagyunk, de még mindig van lejjebb, eddig is gazemberek kormányoztak, de még mindig tudnak megdöbbenést okozni a módszereikkel és a lebukásuk után előadott hazugságáradataikkal és agresszív hecckampányaikkal. Engem megdöbbent, hogy mindig van lejjebb.
Az OECD év elején kiadott, a világ 34 országát vizsgáló kiadványa lesújtó képet festett a magyarok szociális helyzetéről, a vizsgálat szerint nehezen birkóztunk meg a 2007-ben kirobbant gazdasági világválság okozta kihívásokkal. Az egyik komoly következmény a korai…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.27 10:13:39
@Krisz11: ezzel szemben az igazság az, hogy Dél-Koreában van nyugdíj, csak mivel 1988-ban vezették be a rendszert, ezért sokaknak, akik karrierjük végén csatlakoztak csak, nagyon alacsony a nyugdíja

szóval 88-ig nem volt nyugdíjrendszer, a szülők általában nem tudtak a gyerek taníttatásának költségei miatt félretenni pénzt a saját öregkorukra, a gyerek már nem tartja el a szülőt, mint régen
ez a három faktor szépen összejött és a friss kisnyugdíjasok szopnak
Az öreg kontinens végleg elvesztette vezető szerepét a Föld klímájának és a világ szegényeinek védelmében. Európa államfői letették voksukat az elnyúló válság, az energiafüggőség és a jelenlegi állapot fenntartása mellett.   Kaufer Virág írása.   Sajnos Európában…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.27 03:28:20
@Gyulimali: bizony, köszi, ez egy elég szemfelnyitó doku
az egész zöld mozgalom egy politikai irányzat, a tudományt meg pont úgy kiforgatja a saját céljaira, ahogy a kommunizmus és a nácizmus is tette

persze környezeti problémák vannak, termőföldpusztulás, környezetszennyezés, GMO terjedése stb. de pont a globális felmelegedés nem egy tudományosan teljesen megalapozott elmélet
de nyugati újbalos politikusok látnak benne politikai tőkét benne, úgyhogy tolják a témát
a kapitalizmus világra szóló sikere miatt a balos mozgalmak alól ki lett húzva a talaj, ezért fordultak át zöld mozgalmakba, kell nekik egy új téma, ha már a prolik is jól élnek, akkor kitalálják a zöldségeiket, amivel felszínen maradhatnak
Az 1900-as évek elején az emancipáció csírái már kezdtek előbújni az európai társadalmakban. A szüfrazsettmozgalmak - főleg Angliában - kezdték elérni csúcspontjukat, amikor már erőszakos akciókkal hívták fel magukra a figyelmet, rongáltak, gyújtogattak, sőt életüket áldozták a női…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.26 11:44:31
@Hajszás Láncos: nem volt az rosszul fizetett munka
a @Greg36: által beírt árak mellett szerintem eléggé megérte kocsit hajtani

viszont ezek a nők finoman szólva is csúnyábbak, mint maguk a lovak
inkább kövérek, mint alultápláltak, a lovak meg gebék hozzájuk képest
Miért utáljuk a gumit? Tegye fel a kezét, aki odavan az óvszerben való szexeléstől, akit nem idegesít, hogy meg kell szakítania a szeretkezés ritmusát, akinek érzésre ugyanolyan, mint natúr, és aki még soha nem mondta, hogy a francba a gumival, most csakazértse. (És még mindig itt…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.26 11:34:28
A legjobb gumi nélkül, ez kétségtelen, nem egy gumizacsit akarok érezni a faszomon, hanem a nő nedveit. Ennek ellenére használok óvszert, persze, ezen nem múlhat a dugás.
Volt már nem egy olyan "barátnőm", akikből kinéztem, hogy mindenkit magukba rántanak bőrszínre és szexuális előtörténetre tekintet nélkül.
Az egyik nagyon katolikus csaj, akivel összefeküdtem egy időben, konkrétan a négereket és arabokat preferálta, belőlük is amihez Magyarországon hozzájutott: a menekült és drogkereskedő, seftes aranyifjú és kőgazdag külföldi egyetemista jellegűeket. Na nála erősen gondolkoztam, hogy egyáltalán megéri-e, de végül gumival belementem. Még az orált is gumival csináltattam vele. Persze nem volt kölcsönös. Csók is csak éppen hogy. Nem értett, hogy miért húzódozom, én meg nem akartam neki részletezni, hogy akikkel te összefeküdtél, azokkal én nem akarok baktériumokat és vírusokat cserélni közvetve sem.
Azóta a saját érdekemben inkább megpróbálok kevésbé rizikós partnert választani, bár senkire nincs ráírva, hogy mekkora az előtörténete, ezért óvszert muszáj használni.

Az külön szép, amikor nő kéri meg, hogy húzzuk le a gumit és úgy menjek el. Volt rá nem egyszer példa. Na az nekem nem pálya, egy életen át fizetni tartásdíjat meg összeszedni valami nagyon halálos vírust...
Aki velem leveteti, az mással is leveteti.
Pedig gumi nélkül jobb, de a bizalom nem erős oldalam, de azt hiszem aki a szexpartnerében feltétel nélkül megbízik, az nem lesz hosszú életű.

Én mindig rücskös gumit vettem, hátha jobb a csajnak. Erre az egyik nagyon tapasztalt nőm leintett, hogy semmit nem lehet azokból a pici rücskökből érezni, jó a sima is.
A NER és a magyarok. Három megnyert választás után ősszel mindenki a Miniszterelnök Úrra várt, amikor kirobbant a kitiltási botrány és a magyar kormány gyakorlatilag külföldön megbukott, elveszítette nemzetközi hitelét. A miniszterelnök napok óta nem szólal meg, és…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.25 11:25:54
akolmeleg
ez az egy oka van
emiatt maradhatott fenn a Kádár-rendszer is
se Kádár se Orbán nem lépett olyan mértékben senkinek a tyúkszemére, hogy az forradalmat okozott volna
Orbán az új Kádár

bővebben: a magyarok rájöttek, hogy mindenki lop, aki a fazék közelébe kerül, akkor meg már tök mindegy, hogy ki van a fazék közelében, ők úgyse kapnak belőle

emellett Orbán a legjobb politikus a rendszerváltás óta
szar államférfi és finoman szólva is silány ember szerintem, de politikusnak kiváló
az ellenzékben nincsen senki, aki hozzá fogható lenne
emellett a Fidesz már átszőtte az egész társadalmat, minden szinten ott van, egyház, iskola, munkahelyek
minden iparágban, szférában nyomot hagyott a kormány és becsatornázta a jövedelmeket
Orbán egy olyan rendszert épített ki, aminél már nem elég, ha leváltják őt magát, az egész ország átállt Fidesz üzemmódba, már túl sok embernek nem érdeke a változás, mert a megélhetésük függ a kormánypárttól
ide értem a közmunkásokat is

emellett a nyitott határok is hozzájárulnak ahhoz, hogy Orbán marad még sokáig a miniszterelnök
ha zárva lennének a határok, akkor hamar kiborulna a bili, így viszont a sok elégedetlenkedő elhagyhatja az országot, mehet nyugatra
a biztonsági szelep a kivándorlás, akinek nem tetszik, az elmegy és nem szavaz
aki marad az meg beletörődik

emellett nyugatról jött annyi tőke, befektetés, hogy még életben van a gazdaság, vannak munkahelyek, jön uniós pénz, anélkül semmi fejlesztés nem lenne

a nyugati határ nyitva van, az elégedetlenek, az európai értékekre vágyók elmennek, nem döntik meg a rendszert, az uniós pénzek meg fenntartják az Orbán-rendszert még egy darabig
Világnézet Internetadó Best Of 2014.10.22 08:25:11
  Oldal látogatási vizitdíj? Ebből nagy bukta lesz! Stadionadóhoz mit szólnál Viktor? Vagy meccsadóhoz? Magyarország lesz az első ország ahol olcsóbb lesz kurvázni, mint netes pornót tölteni. Újabb álláslehetőség valakiknek. Router-leolvasó. "Tisztelt" Kormány, csak…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.22 13:46:10
@zdanee: Nem lennék most Orbánék helyében, ha Vágási Feri ezt az internetadó dolgot megtudja, széjjel csapja a szájukat mint a gazdagréti huligánoknak egy gyengén megvilágított buszmegállóban.
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.22 14:44:16
@Spacecake: Hoppá, de a kitiltási botrány, korrupció és ÁFA csalás az még mindig terítéken van ugye? Attól, hogy kiszeded a hányásból a répadarabokat, még nem lesz gusztusosabb a dolog. Attól még undorító mocsok marad.
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.24 08:38:59
@Spacecake: "az altalad kitiltasi botranynak nevezett dolog egy lufi,klasszik kis USA nyomasgyakorlas...
kitiltottak par embert az USAbol??huhaaaaa...
hat majd nem mennek oda,oszt kesz...
hat igen,a korrupcio nem jo,ellenben mas orszagok belugyeibe avatkozas(belepofazas) az milyen jo:-)"

Te analfabéta fasz!
Egyrészt a kitiltás nem belügyekbe való beavatkozás, hanem az USA döntése, ami a saját területére terjed ki. Ehhez minden államnak joga van. És kurva gáz amúgy, ha valakit kitiltanak egy demokratikus országból ilyen korrupciós okok miatt.
Majd a kitiltottak nem mennek az USA-ba... igen, valószínűleg ez lesz. De ez nem a kitiltottaknak gáz, ők leélhetik az életüket úgy, hogy nem kell az USA környékére se menniük. Ez egy jelzés, hogy a kormány egyik jogszabályokat végrehajtó szerve, az adóhivatal nyakig sáros. Az amerikaiaknak nem gáz annyira, nem az ő országukban lopják el ipari méretekben a magyar közpénzeket, ők a kitiltással le is zárták a dolgot, ők nem fognak sírni a pár kitiltott magyar maffiózó után. A maffiózók maradnak a magyar polgárok nyakán és közpénzből finanszírozva.
Ja, a maffiakormány tagjai majd nem mennek az USA-ba... az USA meg már nyugati cégek meg majd nem mennek Magyarországra. Lehet ezt játszani, csak abból Észak-Korea életszínvonala lesz egyhamar a Kárpát-medencében is.
Igen, akik a korrupcióban érintettek, azokat páros lábbal kellett volna még idejében picsán rúgni.
Nekem ez a fő bajom a magyarokkal, nem a bal vagy jobboldaliság, a nacionalista vagy liberális politika, hanem a korrupció, a mutyi, az urambátyámság, a basáskodás, ami sose fog talán már eltűnni, mindegy milyen rendszer van.
Mindenhol van korrupció, csak nyugatabbra ha valakit elkapnak ilyen miatt, akkor annak nincs többé helye nem hogy a közszférában zsíros luxusfizetésekért, hanem szabadlábon se.
Nem kell szeretni az USA-t, a magyarok saját maguk miatt kellene, hogy megszabaduljanak a tetű maffiától, ÁFA-csalóktól.
Az USA két cégét megpróbálták lehúzni. Ők ezt túlélik, megvonják a vállukat és megállapítják, hogy legközelebb talán Zimbabwéban kellene üzletet, gyárat nyitni, mert ugyan az is egy korrupt hely, de legalább meleg van. A magyar adófizetőknek kellene lámpavasra felhúzni az adócsalást felülről irányító, egyengető maffia közszolgákat. Pártállástól függetlenül. És ez nagyon nem megy a magyaroknak, a felelősségre vonás. Régi tradíció az, hogy aki az embereket személyesen meglopja, azt gyűlölik, de aki a közös nagy kasszát fosztogatja, annak megbocsátanak. Mert az úgyis senkié, az a pénz már nem a miénk, annak már lőttek, a földesúrtól, a gyárból, a TSZ-ből, a közösből nem szégyen lopni. Mindenki csinálja, tolvaj tolvajának megbocsát az ég. Főleg ha ahhoz a párthoz tartozik, ahova mi is, ugye. Ez a bal és jobboldalnak is megy: csak az ellenfél lopásait vizsgálja, a mi kutyánk kölykét nem bántjuk. Ez a baj a magyarokkal, a mentalitásuk, nem a jobb-bal oldaliság, hanem hogy még azt is lopásra használják és a bűn takargatására és kettős mércét alkalmaznak. Ez a baj. Ez nem az amerikaiak baja, ők túlélik, ha nem kell velünk üzletelni, a magyarok elszegényednek, ha minden külföldi cég kivonul, mert nem csak hogy rezsicsökkentő sápot vetnek ki rájuk, de még utána ilyen maffia módszerekkel akarják őket lehúzni az APEH központból.
Kedves Olvasóm! Az előző bejegyzésben próbáltalak meggyőzni a súlyzós edzések jótékony hatásairól, de ha még mindig ébren forgolódsz este az ágyadban azon rágódva, hogy biztos nem leszel-e egy izommanner, akkor kérlek nyugodj meg! Összegyűjtöttem Neked néhány olyan edzési…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.24 06:33:52
TRX nem olcsó, viszont könnyen lehet másolni, ha hajlandó az ember 10 percet rászánni, akkor lehet saját készítésű TRX-e is.
Emellett elég balesetveszélyes cucc, bár divatos mostanában, nem egy hatalmas újdonság. Ízületeket szerintem eléggé tudja terhelni.
A saját testsúlyos edzés szuper tud lenni, én is húzódzkodom, tolódzkodom, fekvőtámaszozom, guggolok. Átmozgatni meg egy parkban eltölteni az időt tökéletesen jók ezek a gyakorlatok. De alapból egy húzódzkodásra nem mondanám, hogy könnyen növelhető lenne az ellenállás. Se egy nyújtóról függés-lábemelés hasizom gyakorlatnál. Se a tolódzkodásnál, ami a vállat, könyökízületet is ki tudja nyírni, ha nem elég edzett valaki.

@PongLenis: Én olyan átlag ember vagyok, hogy még a nevem is tucat, mégis meg tudok csinálni 15 szabályos húzódzkodást, mondjuk ezt egyszer, egy szériában, ha 4-es szériákat csinálok, akkor 8-10-eket húzódzkodok csak.
Tolódzkodás is megy szériákban, régen éppen a tolódzkodás ment könnyeben, de húzódzkodni nem tudtam, ma már az utóbbi megy könnyebben.
Testem pohos, látható izom nem sok van rajta.
Saját testsúlyos edzésnél főleg az tartott vissza, hogy erős marok kell hozzá, ami nekem nem volt. Aztán felkeményedett a tenyerem, úgy már ment minden.
Ez is egy hátránya a saját testsúlyos edzésnek: erős marok kell hozzá, ami sok nőnél, de még férfiaknál is hiányzik.
Nem csak az a baj, hogy nem tudnak felhúzódzkodni, de a sima nyújtón függés is kivitelezhetetlen számukra, mert pár másodperc után leesnek, elenged a fogásuk. Izomfejlesztéstől, valódi gyakorlatoktól meg nagyon messze vannak.
Nekik jobb a súlyzós edzés, könnyebb egy csigán lehúzást csinálni szabályosan, kisebb súllyal, mint felhúzódzkodni, tartani magadat, a markod csúszik le, teljes testsúlyodat tartani és még szabályosan fel is húzni magad.
A saját testsúlyos edzést sokan ott adják fel, amikor rájönnek, hogy a nagy seggük meg fejük a gravitációnak enged. És hogy fáj a kezük, amikor fel kellene húzni magukat. És még a felhúzáshoz nem is kerültek közel, csak függeni kellene.

Nekik tényleg sokkal jobb egy konditerem meg a kardiozás ahol le tudnak fogyni, pici izmot építeni és utána lehet húzódzkodni, ha lement a zsírsegg és a hájfej.

@macskajancsiyö: Szerintem Rátóti nem lépett fel támadólag, csak rátapintott arra, hogy a poszt pár tévedést tartalmaz. Van ilyen.
Az oké, hogy valaki kezdő, de azért pár saját testsúlyos edzés után azt ő is érezhetné, hogy nagyon terhelődnek ám az izmok mellett az ízületek is. Ez nem lehurrogás, ez ténykérdés.
Senki nem pattog, ha ilyeneket böfögsz ide, akkor nem érted a blogolást meg a kommentezést. Ez egy ilyen műfaj.
Támadólag lépett fel valaki? Ugyanmár! Ettől messze vagyunk.

Terembe is lemegy a kezdő, akkor szerintem el kell tudnia fogadni, hogy mások már évek óta nyomják az edzést, jó, ha hallgat olyanokra, akik nem csak üzleti érdekből, hanem önzetlen tanácsadásként adnak ötleteket. Egymástól tanulnak az emberek.
Heti pár alkalommal bárki, ismétlem, bárki le tud szabadulni edzeni, úszni. Persze a kifogás az mindig megvan. Érdekes, emberek tömegei meg tudják oldani, a többi meg kifogásokat keres, ezzel tölti ki az idejét.
Pl. azt, hogy egy kezdő ne szenvedjen sokat a húzódzkodásokkal, ha nem mennek neki, erősítsen súlyzókkal, dobjon le más úton kilókat, alkarra is eddzen, marokra, aztán menni fog.
Én imádok húzódzkodni (meg általában a saját testsúlyos edzést), de tudom, hogy régen nekem is azért nem ment, mert nem egy adagolható ellenállást kell leküzdeni, hanem a pohos testem teljes súlyát kell tartani, felhúzni.
Amit nem csípek, az, hogy cirkuszi mutatványokat akarnak eladni kezdőknek street workout-ként. Tornász gyakorlatokat nyomnak bemutatókon, pörögnek, forognak, ami inkább egyensúly és lendület, mint erő gyakorlat, zászlóba kitartják magukat, a kezdő meg azt hiszi, hogy ezeket kell neki is csinálni. Mert már a street-re is rátelepültek cégek, fitnesz termek (LOL), közben pont az volt a lényege az egész street/ghetto workoutnak, hogy ne kelljen fizetni, terembe járni az edzéshez, csak kell egy párhuzamos korlát és egy nyújtó, ennyike.
Most meg: gyere be a termembe, fizess, fogadj edzőt, hogy "street workout"-ot nyomhass a designer indoor street workout felszerelésemen.
Tolodzkodás, húzódzkodás, lábemelések, guggolás, fekvőtámasz és ezek variációi. Ennyi kell alapból. A trükkök meg a bemutatókra.
 Túl vagy az ebéden, és jólesne még valami? Mondjuk egy kis gyümölcs? Vagy egy forró tea? Esetleg szundítanál egyet? Ne tedd! Olvasd el miért!   1. Semmiképpen se gyújts rá! Nyilván nem mondok sok újat azzal, hogy a dohányzás bizonyítottan halálos betegségek okozója,…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.24 06:00:58
1. jó, alapból a dohányzás káros, de hogy pont tízszer annyira ártana evés után... na ezt nem tudom hogy bizonyítaná az, aki ilyet állít

2. ja, persze a gyümölcs rohad, erjed stb. a többi kaja meg magában nem... ugyanmár!

3. tea: a tea csersavtartalma az mondjuk a bornál nem lehet sokkal durvább, a gyomorsavhoz képest meg sehol nincs
szóval éppen hogy hígítja a savkoncentrációt a gyomorban egy csésze tea
meg a fehérjéket amúgy is megkuszálja már a sütés-főzés is, aztán a gyomorban kezdi a szervezet emészteni, a tea nem befolyásol semmit

4. amíg az emberek nem hordtak övet, addig mi volt?
ki dönti el, hogy mire van az embernek szüksége? a gyomor feszülése? az már csak akkor feszül, ha tényleg tele van
okosok azt mondják, hogy két maroknyi kaját kellene egy evésnél bevinni, nem többet
na most ez se bizonyított, azok is túlélik, akik többszörösét eszik, meg azok is, akik kevesebbet

a szervezet elég jól tolerál ilyen kis kilengéseket
a hosszú távú elhízást kell elkerülni

5. alapból forró vízzel tusolni, abban ázni hosszan nem egészséges, evés után pláne nem jó érzés, de hogy lassabban emésztődik az étel, az miért lenne akkora baj? nem 8 óra, csak 12 óra múlva szarsz

problem?

6. ne sportolj, ne állj fejre, ez elég logikus, pláne, ha refluxos vagy

7. az alvás ha lelassítja az emésztést

egyáltalán tényleg lassítja-e, ha igen mennyire és a lassabb emésztés miért is baj?
miért baj, ha pár órával többet tölt a kaja a beleidben?
mi okoz bélgyulladást? sok minden, de hogy a néha picit lelassult emésztés?

saját javaslatom:
8. fogmosás, nem rögtön étkezés után, de nem ártana, ha erre a magyarok is rászoknának
elenyésző arányban mosnak fogat a magyarok étkezések után (reggel munkába indulás előtt esetleg, meg este lefekvés előtt, de amúgy napközben nem)
savas kaják után sok vízzel kell öblögetni, nem egyből rámenni fogkefével a fogakra

9. evés után ne írjunk blogot, mert egyrészt a külföldi cikkből magyarra fordítás nem teljesítmény, másrészt meg ha az emésztés lelassítja az agyműködést, akkor az eredmény olyan szar lesz, mint ez a poszt
miért gondolják a magyar bloggerek, hogy egy-két angol nyelvű cikk átferdítése magyarra az egyenlő a blogírással?
Én nem tudom, hogy aki ezt írta, mennyire gondolta komolyan, és akik elolvasták, mennyire hitték el. És azt sem tudom, mi a céljuk az ilyen butaságoknak. Ezt találtam:  "Az igazság az, hogy a koszorúér-és érrendszeri betegségekre, előnyös hatása lehet a nikotinnak. Ezzel a…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.24 02:43:54
@Könnyen elkaptuk, uram!: Nem minden dohányos hal meg tüdőrákban, nem minden rákot okoz dohányzás, nem minden rák genetikai eredetű.
A tüdőrák legnagyobb rizikófaktora ma még a dohányzás. Aztán majd ha lecsökken a dohányzás mértéke a népességben, akkor
A példa alkohollal:
Muszlim országokban sokkal kevesebb a májzsugor és más az alkoholizmussal összefüggő betegségek száma. Az ott előforduló májbetegségeket döntően fertőzések, vírusok okozzák, amik a nyugati alkoholfogyasztó társadalmakban csak sokadig rizikófaktort jelentenek. Na ez most nem jelenti azt, hogy kimondhatnánk, hogy a májbetegség jó részét nem az alkohol okozza. Csak ahol nincs alkoholfogyasztás, ott az esetek nagy százalékában más lesz a betegség oka.
Dohányos is halhat meg bőrrákban, vastagbélrákban vagy emlőrákban sőt végelgyengülésben is, nem törvényszerű, hogy tüdőrákban haljon meg mind. Csak az esélye sokkal nagyobb.
Sőt a tüdőrákot is okozhatja más környezeti hatás is: azbeszt, szilikátok stb.

Aki a fenti "kutatási" eredmény olvasása közben az "A világ NATO által gyakran permetezett területein" résznél nem nevet fel hangosan, az még nem hallott a chemtrail hoax-ról.
A Vasfüggöny bontása (Fortepan) 1989 októbere a köztársaság kikiáltásával a rendszerváltás legsűrűbb időszaka volt, most 25 éve. De mi volt a rendszerváltás? Mi történt velünk akkor és azóta? Erről kérdeztünk magyar véleményformálókat, publicistákat Velünk élő…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.24 02:20:43
@Veridicus76: Alapvetően igazad van, bár én liberális vagyok, de nem SZDSZ-es értelemben.
Nem a szabadosságot pártolom, hanem a szabadságot.

Az SZDSZ és a körülötte csoportosulók jónéhány lényeges dologban eltérnek az én liberalizmus felfogásomtól. Egyrészt szerintük a korrupció az oké, sőt a rendszer része kell, hogy legyen, emellett mivel valódi széles bázisuk nem volt, igyekeztek ballibbé válni, a cigányságot és a prolikat megnyerni maguknak balos ígéretekkel, segílyke és a többi. Emellett monomániásan ráfeküdtek a holokauszt témára és nyomták éjjel-nappal, minden csatornán, nem vették tudomásul, hogy azzal, hogy hajtják a holokauszt imamalmot, közben kollektív bűnösként kezelik a magyarságot már 3-4 generációval a 2. vh után is, azzal a saját politikai sírjukat ássák. És ugye a farok csóválta a kutyát, tehát rátelepültek a kormánypártra és zsaroltak. Na én ilyen liberalizmusból nem kérek, nekem jó lesz a valódi, józan ész mentén politizáló liberális eszme is.
A SZADESZ-nek annyit jelentett a liberális eszme, hogy:
-fújkeresztények
-fújmagyarok
-náciveszély
-holokauszt+kárpótlás
-segélyt a cigányoknak szavazatért cserébe
-Budapesten túl nem is próbáltak látni (Demszky), hiszen ott él a legtöbb közülük való

Amire szartak:
-nyugati életszínvonal megteremtése
-a korrupciótól ők sem tartották távol magukat, sőt csúcsra járatták
-valódi tudást nyújtó oktatás (ugyanúgy csökött ideológiai alapon szervezték az oktatást, mint a mostani mélykeresztény-mélymagyar kormány)
-a szélsőséges magyar nacionalizmussal szemben sikerült a szélsőséges magyargyűlöletet támogatni

A magyar liberális (ballib) pont annyira csökött és időszerűtlen és korrupt, mint a magyar nacionalista. A Fidesz időben köpönyeget fordított és átigazolt a nemzeti oldalra.
Persze a liberális és nemzeti az csak címke Magyarországon, a lényeg a hatalom és a pénz. A korrupciót mindkét oldal elítélte ellenzékben, de rögtön becsatornázták a közpénzeket magánzsebekbe, amint kormányra kerültek.
A magyar politikában nem azzal van a baj, hogy milyen pártok vannak jelen, hanem hogy milyenek nincsenek. Nincs választék!
Először arra gondoltam, írok már én is erről a kitiltósdiról, mert hát ugye hogy ugye. Aztán jött az év legnagyobb baromsága, a házassági adókedvezmény. Tutira egy KDNP-s javaslat lesz ez, valamelyik eszetlen kiszabadíthatta a jobb kezét a kényszerzubbonyból és gyorsan…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.22 13:06:48
Én nem vagyok meggyőződve, hogy csak blöff és figyelemelterelés az új adónem. Aki kiengedi a baltás gyilkost, aki stadionokat épít egy tökig eladósított országban, aki lenyúlja az emberek 3000 milliárdos nyugdíj-megtakarítását, aki képes arra, hogy az oroszokat támogassa a nyugattal szemben, miközben tartja a markát a nyugati pénzekért, aki képes hittannal mérgezni és/vagy erkölcstanra idomítani a gyerekeket, aki képes összehozni a világ legmagasabb ÁFA kulcsát, attól simán kitelik, hogy megadóztatja az internetet, sőt be is tiltja, ha olyanja van.
Szerintem inkább az a helyzet, hogy a Fidesznél úgy vannak vele, hogy most már nyakig ér a szar, a nyugat leírta az országot, most már tényleg azt csinálnak, amit akarnak, bedobták a gyeplőt a lovak közé, ők már érzik, hogy már nem sokáig kell európai normákhoz igazodniuk, mert páros lábbal lesz az ország kirúgva mindenhonnan. Meg érzik az orosz medve ölelését, ami nekik, holdkórosoknak teljes biztonságérzetet ad. Épeszű emberek meg már régen összekészített hátizsákkal, 3 napi hideg élelemmel és vízzel az ágyuk mellett alszanak, hogy ha Orbán végleg bekattan és nem megy Grazba kezeltetni magát, hanem behívja az oroszokat, akkor még időben át tudjanak lépni Ausztriába. Aztán egy gyűjtőlágerből indulva majd újrakezdik az életüket nyugaton.
Magyarországnak már annyi. Az, hogy az USA berágott a korrupció miatt, hogy már a levegővételt is megadóztatják lassan, hogy felsőfokú oktatásra, de még érettségire sincs szükség a munka alapú társadalomban Orbán szerint, az már csak tünete az összeomlásnak.

Közmunkások, politikusok, az erőszakszervezetek tagjai, nyuggerek, cigányok és kormánytisztviselők maradnak majd a nyugattól elszigetelődő 93000 négyzetkilométernyi kis dühöngőben. Egymást fogják élve megenni.
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.23 09:13:19
@Tudományos libsizmus: Ez egy libsi blog?
Én nem tudtam, csak a téma érdekelt, ezért írtam ide. De mindenesetre örülök, hogy sikerült derült perceket szereznem neked. Ezek szerint számodra semmi ijesztő nincs a Fidesz ámokfutásában, szóval te a belső körhöz tartozol. További szép napot :)

@Papageno68: Ha jönnek az oroszok, akkor a magyarok is özönleni fognak Ausztria felé, akik mindvégig hittek O. Viktorban és bandájában.
Magyarországon lassan már csak azok maradnak, akik valamilyen módon haszonélvezői a rendszernek és/vagy nyugaton képtelenek lennének elhelyezkedni, mert piacképes tudással és nyelvtudással nem rendelkeznek: közszféra heréi, erőszakszervezetek tagjai, cigányok, közmunkások, nyuggerek, az új oktatási rendszerben lebutított korosztály, akik ugyan hittanból ötösre vizsgáznak, de az idegennyelveket és az informatikát azt nem vágják és persze politikusok. Ebből nem lesz felemelkedés.

Minden politikusnak küldöm sok szeretettel a Bëlga együttes számát:

www.youtube.com/watch?v=5ASs0paic2g
Olyan világ felé haladunk, ahol visszatér a 80-as évek hangulata az ötven megás, hangalámondásos, recsegős filmekkel, és ahol román, szerb, szlovák „üzletemberek” csencselnek a wifikkel a határ mentén. Az ember fia és lánya tényleg csak kapkodja a fejét. Nem elég, hogy a Kit…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.22 12:53:15
@Istóczy úr: Jössz te még sírva hozzám, amikor meg akarod nézni a Schindler listáját és az adó miatt nem tudod letölteni vagy valami jó kis homo pornót akarsz nézni neten és a cenzúra vagy az adó meggátol ebben :)
Nálam le lesz mentve az EGÉSZ internet cakkumpakk sőt ki is nyomtatom és lefűzöm dossziékba, hogy ha betiltják az elektromos áramot, mint nyugati mételyt, akkor is megmaradjon az utókornak a te hozzászólásod is.
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.22 14:35:03
@Istóczy úr: "De akik szakmányban nyomják külföldről magyarul a kormányellenes (és gyakran magyarellenes) propagandát, fejtegetik állandóan, mennyire szar Magyarország, azok mi a faszt akarnak? Pénzért csinálják, és élvezik is?"

Vagy talán azért, mert pont az ilyen ostoba faszságok miatt látják élhetetlennek az országot, amit a Fidesz naponta elkövet.
Tudod akik elhagyták Magyarországot a történelem folyamán, azoknak nagy része jobban szerette a hazáját, mint az otthon maradó, mindenféle rendszert kiszolgáló senkiháziak. Csak van az úgy, hogy a haza nem szereti a saját fiait, mert olyanok irányítják, olyan döntéseket hoznak, ami élhetetlenné teszi az országot. A kivándorlók többségében inkább nemzetféltés munkál, mint magyarellenesség, utálják azt az irányt, ami felé a közélet elmozdult, ami miatt jobbnak látják, ha mennek míg lehet. És aki magyaros-paszományos-nemzeti kokárdás-kakastollas kacagányos díszben veri össze a bokáját és veszi mélytorokra egy kereszténykedő törpepárt hülyeségeit, az sem biztos, hogy a magyarság érdekeit nézi, hanem egyszerűen a sok külsőségre figyelő kétbites választót célozza meg. Lásd Jobbik, akik már azt se tudják, hogy kereszténynek vagy muszlimnak játsszák meg magukat és hogy nyaljanak be az iráni forradalmi gárdának. Vagy a KDNP, akikre gyakorlatilag 0 ember szavaz, mégis parazitaként bent ülnek a parlamentben és oktatási-nevelési, családpolitikai ügyekben kurva hangosak.
Az LMP legalább csak annyira ugrálhat, amennyi ember rájuk szavazott, gyenge kis párttá olvadt, de legalább saját jogukon ülnek ott.

Magyarnak lenni lehet látványos gesztusok nélkül, józanon is. Akár 15000 kilométerre Mutyisztántól is. Sőt, van hogy a távolság megszépíti az országról kialakult képet, ami közelről elég undorító tud lenni sajnos.
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.22 14:39:03
@♔bаtyu♔: Pont az LMP volt az (elsőként a származása miatt érintett Schiffer), amelyik azt mondta, hogy a holokauszt, emlékmű stb. egy kutyakomédia és még csak szót sem érdemel. ATV interjút javaslom megnézni. Az MSZP-DK sokkal erősebben nyomta a tiltakozást, Schiffer meg nagyon szimpatikusan annyit mondott, hogy mindkét oldal hülye és ő ebbe nem akar belefolyni.
Szándékosan távol tartom magam a hazai közélet nagy dolgaitól, egy kicsit outsidernek érzem magam, mit ugatok bele más dolgába, amikor lényegében Németországban nem kell elszenvednem azt a hülyeséget, ami otthon folyik. Abban pedig csak reménykedem, hogy azok, akikkel érintkezem,…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.22 11:02:22
A magyarok jó része csak az interneten tud ma már szórakozáshoz, kultúrához, hírekhez, korszerű információkhoz jutni, tartani a kapcsolatot a külvilággal, külföldön élő rokonaival.
Ezért is gennyes aljasság az internetadó.
Minden médiumot becsatornáztak már a NER-be, kis fasiszta korporatív állam épül, amiben a szabad internet egy nyitott seb lett volna. Rés a pajzson, márpedig aki nem gazsulál, annak eltörik a gerincét. Az internetet másként nem lehet szabályozni, csak ha megszüntetik az anonimitását és ezzel egyidejűleg mindenféle sajtópereket akasztanak a kommentelők, bloggerek, hírportálok nyakába és/vagy költségessé teszik az internetelérést úgy általában. Lehetne még Kínai Nagy Fal jellegű intézményesített cenzúrát is bevezetni, de az csak vinné a pénzt, nem hozná, ráadásul az Unió se nézné jó szemmel.

A másik lehetséges oka ennek az adójavaslatnak, hogy a kitiltási botrány miatt most be kellett dobni valami egetverő faszságot, hogy a magyar nép azon rágódjon, ne az országra szégyent hozó ÁFA-csaló, multikat megsápolni akaró pártközeli arcok botrányán.

A végén szerintem az lesz, hogy nagy kegyesen leveszik a javaslatot az asztalról, vagy jelképes mértékűre csökkentik az adó mértékét. És kihúzzák majd magukat, hogy most mekkora jót tettek a magyarokkal, hogy nem 150, csak 15 forint lett az adó gigabájtonként.
Ahogy Lenin is milyen jóságos volt, hogy visszadobta a gyerekeknek a labdát, pedig közéjük is lövethetett volna. Hát így.

Amúgy egy később bevezetendő csökkentett mértékű internetadó is égbekiáltó aljasság, már csak azért is, mert megteremti a későbbi emelések alapját, amit majd fű alatt be is vezethetnek.

Érdekes 2008-ban még a Fidesz habzó szájjal tiltakozott a internet adó ellen, ma már rendben van szerintük.
Az ország tényleg halad az Észak-Korea által megkezdett úton. A közép-ázsiai örökletes elnöki köztársaságok színvonalát már lassan elérjük, az észak-koreai modellhez még hiányoznak az átnevelő-megsemmisítő táborok és még egyelőre szabadon választhatnak frizura stílust a magyar nők és férfiak. Szóval a helyzet még nem annyira rossz.
Isten hozott a politikai sci-fi világába, drága Magyarország! Orbánviktori szóhasználattal élve, de egyáltalán nem arra gondolva, amire ő. Ha közelebbről nézem, nem sci-fi ez, hanem egy silány minőségű horror. Ám mióta már régen nem ugyanazt a filmet nézem, mint a magyar…..
Menekülés Mutyisztánból (törölt) 2014.10.22 14:13:58
@Egéridomár: A bérkommentelés igen népszerű lesz az internetadó bevezetése után.
A Fidesz bér troll központja lesz az egyetlen hely, ahol ingyen jön majd a net és még fizetnek is azért, hogy használod.

Jelentkezz még ma, pár hét múlva megtelik minden pozíció!
Műszak után ingyen lehúzhatod az aktuális sorozatok legújabb évadjait vagy akár pornót is (homo pornót csak papoknak szabad).
És ez lesz az, amiért igazán megéri majd ott melózni, nem a kommentenként 10 forintos teljesítménybérért.