Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szinido

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Hát igen, eljött ez a nap is. Bevallom, eredetileg nem állt szándékomban, bár már nem egyszer kérdezték, hogy befogom-e mutatni. Mivel a Kinnikuman után elhatároztam, hogy "neverending shonen"-ből nem fogok videót készíteni, ezért inkább írásos kritikámban mondom el saját véleményemet a…..
szinido 2014.10.22 03:28:37
@Mangekyo22:
Ugyanazt ismételgeted.
De csak pár dolog. Az első fillereket bármikor ki lehet hagyni. A különbség tényleg abban rejlik, hogy az első sorozatban a végére kerültek inkább ezek részek, ez változott Shippuudenben.
Sakura hol magical girl, te idióta?
Attól, hogy valaki tsundere még nem lesz az. Emellett Sakuranak 12 éves korában volt lapos a mele, az pedig természetes, mostanra már jó alakja lett.
Junchi mesélt neked rólam?
Nem csoda, hogy cimborák vagytok, ő is egy szép fadarab. No life otaku nem létező fogalom. Ugyanis az ember ÉLŐLÉNY, emellett otaku sem vagyok, már csak azért sem mert nem játszom.
Aztán mainstream cucc, ez önmagában egy nagy faszság. Először is Magyarországon szubkultúra része az anime, másodszor pedig csak népszerű alapból lesz anime, az hogy nálunk egy-egy animet nem ismerik, attól Japánban még ismerik.
Illetve másfelől attól senki sem lesz különb, hogy a kevésbé ismert animeket magasztalja az égbe, népszerűség ugyanis nem a semmiből jön.
A következő műdráma, az a baj, hogy szó jelentését nem ismered, ahogy Junchi sem ismeri, műdráma az amikor feleslegesen drámázik, erre jó példa a bokura ga ita, a csaj szakít a barátjával, csak azért mert azt hiszi, hogy biztos megcsalná őt, persze ez baromság, de szenved is utána végig, na ez műdráma, ezzel szemben Clannad nagyon is reális, igazi dráma, amit egy magadfajta hulladék nem fog fel, mert az EQ-d olyan szinten mínuszban van, hogy azt elmondani nem tudom.
Kommunikációs képességeid neked nincsenek és te vagy aki érvelni nem tud, még azt sem tudja mi az a magical girl. Ellenben én most is érveltem és rád cáfoltam.
Kár, hogy a troll-ok csak mesében léteznek.

Kérdésedre válaszolok, előbb lesz fernando alonso a barátom, mint te.
De hogy válaszoljalak a kérdésedre, én nem vagy egy többször nézős típus kevés anime van amit többször megnéztem, Dragon Ball, Lovely Complex, Romeo x Juliet kb. ennyi. Clannad ráadásul nem olyan mű, amit minden hónapban végig lehet nézni.