Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sinex321

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiváló alkotók, jobbnál jobb színészek. Ez az év egyik legjobb filmje lesz - nézd meg az új előzetest, és kétséged sem férhet hozzá. Magyar bemutató januárban. ..
A blogot régóta követők előtt nem titok, mennyire szeretjük a sci-fi műfaját. Elég csak a névadónkra gondolni, méghozzá az eredetire, úgyhogy senki ne jöjjön a Charlize Theron-féle rettenet miatt azzal, hogy nomen est omen! Sajnos nem minden alkotás hozza az előzetes várakozások…..
A nagy kozmikus mérleg egyensúlyba állításához a jó pasit csinos hölgynek, a gonosztevőt hősnőnek kell követnie. Aki a korábbi fotót egy vállrándítással elintézte, és még mindig kételkedik Gald Gadot Wonder Woman eljátszásához szükséges fizikai alkalmasságában, az…..
sinex321 2015.03.04 13:12:41
@Richter Géza: Ha ez tényleg temérdek edzés után van, akkor a fotók alapján elég nagy gond lesz.
sinex321 2015.03.04 14:52:49
@Richter Géza: Már megbocsájts de pont a Te kijelentéseidre reagál mindenki jelen esetben. Én személy szerint leszarom milyen teste lesz a filmben, mert vézna testből is ki lehet hozni jót. Itt azzal van a gond, hogy pont az ellenkezője látszik annak, amiket leírsz. A jövőben lehet bármi. Csak kezdjen el edzeni mert ez nem egy sportos test, csak vézna. Lehetne ugyanilyen vékony a teste, ha kellően szálkás lenne, már fasza lenne minden.
Ugye először volt az, hogy Neill Blomkamp mégsem csinálhat Alien-mozit, aztán meg az, hogy mégis. Ezután kijelentette, hogy volt az Alien, aztán az Aliens, majd az ő filmje. Lett is közfelháborodás, hogy csak úgy el akar törölni két epizódot, mire Blomkamp meghátrált, mondván ő…..
Oscar-díj. Lehet szeretni vagy utálni, dicsérni vagy szidni, egyetérteni vagy vitatni az Amerikai Filmakadémia döntéseit évről évre, de a lehetőségek valamilyen szinten minden mozimániásnál szóba kerülnek a díjátadó gála előtt jó pár héttel. A blog történetében volt már…..
sinex321 2015.02.22 20:55:19
@misafeco: A Boyhood... számomra rejtély, hogyan jelölhették egyáltalán azt a filmet Oscarra. A film még most is ott áll a VLC-ben a 43. percnél. A hányinger kerülget ha arra kell gondolnom, hogy továbbnézzem. Tavaly a 12 év rabszolgasággal voltam így. Bár nyilvánvaló, hogy ezeknek a filmeknek semmi más célja nincs, csak hogy a kivénhedt "Oscarfiak" tekintetét kellően felkeltsék. Egyetemben a Whiplash-al. A listával nagyjából egyetértek, egyedül Eastwood filmjei értékelhetőek díjjal. Illetve a Tégla, amit áttennék a 3. helyre. A többi egyszer nézhető de van, amit jobb ha egyszer sem. Véleményem szerint az Interstellar az év filmje, minden tekintetben aktuális, illetve szakmailag is zseniális alkotás. Persze tudjuk, hogy az akadémia soha nem ezt nézte ;).
sinex321 2015.02.22 22:16:49
@misafeco: Nem szeretem "végig szenvedni" a filmeket. Sok film kapott jó kritikákat még sem jelölték. Ez nem mérvadó.
- SPOILERMENTES - Bolygónk és vele együtt az emberiség is haldoklik. A földalatti szervezetté töpörödött NASA azonban nem hajlandó elfogadni a véget, és egy olyan programon dolgozik, amellyel talán megmenthetők leszünk. Cooper (Matthew McConaughey), a tapasztalt pilótával az élen…..
sinex321 2014.11.09 15:55:18
@retrovírus: Ha az Inception tetszett, akkor ez is fog :) Körülbelül "izgalomfokozás" terén ugyanolyan szinten van. Csak más a téma. Évek óta nem láttam mozgalmasabb filmet. Persze a Nolan filmeken kívül. Gravity-t röhögve kenterbe veri. Sőt még egy kalap alá se venném a kettőt. Az a film egy kisbölcsis, aki most kezd el járni. Az Interstellar pedig most alapított családot és kapta meg álmai melóját. Körülbellül így képzeld el :) Unni szinte lehetetlen.