Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaarnivale

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újonnan induló rovatunkban, A piszkos tizenkettőben, olyan filmeket mutatunk be, melyek témájukban vagy stílusukban szorosan kapcsolódnak az adott hónap egy-egy fontosabb mozipremierjéhez. Reisman őrnagyhoz hasonlóan mi is különleges elemeket szelektáltunk, elsőként – a…..
Meghökkentő alakú telkekről már korábban is írtunk, na de ez, azt hiszem túl tesz mindenen. Amikor megtaláltam a hirdetést az ingatlan.com-on, elsőre azt hittem egy Dunaszigetről van szó. Csak az ingatlanos honlapján derült ki, hogy bár végül is a Dunában van, mégsem az. Ez…..
zajlás pályázat 2008.02.14 22:43:00
ezennel pályázatot hirdetek.megtervezek magamnak egy blogsablont, egy ügyes olvasóm pedig segít létrehozni. díjazás előzetes megbeszélés szerint (nemmegbánós). na? tényleg nagyon hálás lennék.előre is köszönöm...
zajlás bizakodvány 2008.02.18 23:47:00
most persze mindent pozitívan, de azért mégiscsak: 2008 van, ma megint anyunál alszom, a kiskutyámmal; erőst valószínűleg saját lakással; új állással, ahol nemcsak egy ember vevő az ötleteimre, és kétszer annyi a fizu; emberekkel, akik fontosak nekem és nagyon szeretem őket;…..
kaarnivale 2008.02.22 00:37:26
zajlás sose kérj, 2008.02.12 21:27:00
mert még a végén megadatik. szűkölő körökbe csavarodom, nézem a távolodó vonatot, és teli torokból, üres mellkassal zeng a jajveszék, jó visszhangosan.megyek is hajat mosni, mert 23 év alatt ez a konfliktuskezelési mód jött be egyedül, úgy-ahogy...
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..