Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juvefanatic82

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Max Allegri ragaszkodik azon véleményéhez, hogy a Bajnokok Ligája megnyerése nem célkitűzése csapatának, viszont egy olyan álom, melynek elérése érdekében sok éven át keményen kell dolgozni. A Bianconeri az utóbbi három évben kétszer is eljutott a legrangosabb európai…..
juvefanatic82 2017.10.09 20:39:20
Mielőtt a Bayern Münchenhez igazolt volna, beszélt a Juventus képviselőivel, állítja a frissen Németországba költöző francia középpályás, Corentin Tolisso. A játékos múlt hónapban hagyta el a Lyon csapatát, s bár a hírek szerint a Bianconeri is érdeklődött iránta, végül…..
Franciaországi források szerint Serge Aurier távozni kíván a Paris Saint-Germain csapatától, a Juventus pedig érdeklődik a huszonnégy éves jobbhátvéd iránt. A bianconero csapat mindenképpen erősítésre szorul a védelem jobb oldalán, miután Dani Alves szerződését közös…..
Keita Balde Diao ügynöke elutasította azon, Rómából érkező híreket, melyek szerint a Juventus a személyi feltételekről egyeztetett volna ügyfelével, egyben megerősítette azt, hogy a Lazio nem kínált a játékosnak új szerződést.  A támadó szerződése jövő év…..
juvefanatic82 2017.06.14 10:33:56
@Hiribi27: állítólag a PSG 35 milliót ajánl érte de Shick azt mondta a Juvéba jönne!
Pavel Nedvěd elmondása szerint a Juventus egyik legfőbb nyári célpontja, Patrik Schick egykori csapattársára, Zlatan Ibrahimovićra emlékezteti. A Bianconeri alelnöke a Denik.cz portálnak nyilatkozva beszélt a közelgő fináléról, valamint szót ejtett honfitársáról, a jelenleg a Sampdoriában…..
juvefanatic82 2017.06.01 09:24:41
@Rikoo: sziasztok!
Régóta olvasom az oldalt a hozzászólásaitokat de nem kommentáltam ,szóval ma debütáltam
A Juventus egykori sikertrénere és a válogatottat világbajnoki címre vezető Marcello Lippi szerint Massimiliano Allegri irányítása alatt az Öreg Hölgy vesztett agresszivitásából az Antonio Conte vezette alakulathoz képest. Antonio Conte a felkészülési időszak elején távozott a…..
juvefanatic82 2014.10.21 20:19:54