Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pasalamota

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar-magyar szótár Tabán [LGT] 2011.04.26 04:06:00
a múltszázadban éltek emberek, akik számára az LGT tabáni koncertje volt az újév első napja ..
pasalamota 2011.04.26 14:27:42
Na jól van okosok!

Sarrukin: zenész vagyok, lehet, hogy jobban értek hozzá. Emberileg meg egy hozzászólásból ne ítélj. Egyébként meg te ne csitíts engem, hiszen véleménynyilvánítási szabadság van. Ha nem tetszik ne olvasd. Én nem aláztam meg senkit, csak leírtam a véleményem.

Sbarrett: nem mondtam, hogy nem profik a hangszereiken (tehát profi hangszeres tudásuk mellett ítéltem meg a zenéjüket), de a zene az akkor is egyértelműen szar volt (akkor is és most is).

borharapo: mi az a buher? Miért baj, hogy ha valaki zsidó, akkor zsidónak nevezik. Szégyelli? Ez a "zsidózás" kifejezés ez az egyetlen kis ütőkártyád? A tények azok tények: zsidó hanglemezgyártó vállalati emberek ezeknek a zsidóknak adták ki a lemezét. Ezzel most kit bántottam meg? A saját identitásbeli zavarokkal és pszichés problémákra hajlamos genetikai belterjességgel küzdő zsidó származásúakat, akik ezzel ugyanúgy tisztában vannak és azért reagálnak ilyen érzékenyen? Vagy téged akit már kondicionáltak arra, hogy lehalkítsd a hangod ha kimondod, hogy zsidó? Vagy ha hallod a szót, hogy zsidó akkor azonnal támadsz. Látom neked is jól átmosták az agyad.
Igen az Illésben Bródy zsidó. De talán ő is szégyelli? Egyébként az Illés zeneileg ugyanúgy egy rakás szar volt, mint az LGT. Az akkori idő elbutított fiataljai persze, hogy tomboltak még az ilyen szarokra is. Ettől még nekem nem kell szeretnem.

Kutyuu: látom nomen est omen. Kb. egy kutya intelligenciájával bírsz. Fejlett a vitastílusod. Szerencsétlen.

azta: Melyik haverjaimat sértegeted? Honnan ismered a világnézetem? A vélemény az nem kákán is csomót keresés. Nem lehet, hogy a tolerancia számodra ismeretlen. Nézz egy kis való világot. Látom az a te szinted.
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a saját lábán járhat, és bárhova könnyedén eljut. Ezért törekszünk mindenhol arra, hogy akadálymentesítsük a terepet és megkönnyítsük a kerekesszékes embertársaink közlekedését. Erre hivatottak a rokkant parkolók is, amelyeket általában…..
Nemcsak térben, de időben is hosszú út vezetett el a hétéves koromban, a mandulaműtétem után kisírt első Matchboxomtól (sárga Lamborghini Miura) az idei nürnbergi játékvásár modellmennyországáig. Ezt csak azért mondom, hogy lássuk, a remény hal meg utoljára. Az az…..
pasalamota 2011.03.24 02:43:37
Subba Sugár Meliton él és virul! 2010.09.20 08:30:00
Sugár Meliton, aki blikkfangos nevét az árvaházban kapta és akinek maga Szily Katalin volt a gyámügyi előadója, a 90-es évek pesti éjszakájának egyik legjellegzetesebb figurája volt (a rózsát áruló 900 éves bácsi mellett). Saját verseit árulva/tarhálva járta végig a kor…..
Modorosblog Az Árja 2010.09.06 07:00:00
A magyar Árja a természetes szőke-kékszemű emberkülönlegesség: kisebbségben, igazi kiválasztotthoz méltóan, büszkén viseli ezen a balkáni terepen a germán istenekéhez hasonlatos, ritka színösszetételt. Mert mindenki csak olyan szeretne lenni, mint Ő! Hány festett szőke,…..
pasalamota 2010.09.06 11:36:29
@altoid: akkor költözz oda vagy egy cigánytelepre Borsodban. Kíváncsi vagyok meddig bírod.
Persze rendesek veled egy ideig mert számítanak valamire. Azután ha nincs mit kapni, akkor kijön a törzsi düh és a primitív attitűd. Szívesen végignézném, amint elszórakoznak veled.
pasalamota 2010.09.06 11:44:27
@Rotfuchs: Igaz. Eljött a mennyiség uralmának az ideje. Ezt a sunyi Marx úgy fordította ki, hogy a mennyiségi változások minőségibe csapnak át. Lett is belőle proletárdiktatúra (alacsony minőség). Most ennek a továbbfejlesztése van. Már sok prolit termeltek ki, akikkel ezeket az új (agymosó) faji egyenlősdi maszlagokat is el lehet hitetni (lásd a hollywoodi filmeket). Aztán egyszer csak a sok proli feleszmél, hogy a gyorsan szaporodó félállati létformák elveszik majd az életterüket. És jöhet a globális törzsi vész...
  Valószínűleg az ország legtöbbet pályázó hobbimotorosai közé tartozom. Évente nagyjából negyven pályanap, több ezer pályakilométer.   Aki fejlődni akar, sokat esik. Én is gyorsan akarok menni, ennek ellenére 2005. óta nem bukfenceztem. Illetve, ha egészen precíz…..
pasalamota 2010.09.02 14:43:04
@stuccer: szerintem próbálj meg gondolkodni, nem nehéz: azért, mert ha előre tekernéd a kart és egy erős (vagy akár gyengébb) motor elindul előre te pedig elvileg hátrafelé (fizika). Tehát, mivel a tömeged hátra húz, így a kart nem tudod közben megfelelően tekerni előrefelé. A többit próbáld meg kitalálni....
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
pasalamota 2010.04.20 20:42:40
@Da Moon Iz Black _ RIP GURU :(: Igazad van. Vannak a személyiségfejlesztő könyvek (Osho, Ole Nyhdal meg az összes többi 'guru') az általános lózungokkal, a szekták, diszkó, stb. Egyéniség, tartás, értelem és főleg tiszta érzelem sehol. Egoista önzőség az élet. Csernus 'A nő' mindegyiknek megvan, de semmit nem értenek belőle. Apukával fiatalkori bajok. Aztán amelyikben valami értelem marad még öregkorára, az talán rájön, hogy elbaszta. A többi meg idegbeteg nyugdíjasként harcol a buszon meg a rendelő várójában.
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
„Nagyképűen azt mondta, hogy úgyis visszafogom fogadni, mert neki nem lehet nemet mondani.” - a főszereplő lány hosszú hétvégére engedi barátját, de amikor rácsörög, egy nő veszi fel a telefont, és kiröhögi. Még azután sem rakja ki a szűrét, hogy gombás…..