Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabor Jeges

0 bejegyzést írt és 271 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem veszi tudomásul a magyar választás eredményét és meg akarja büntetni Magyarországot Soros György" – kelti újra a hangulatot a Magyar Idők. A keddi szám címlapsztorija arról szól, hogy a kormány legnagyobb mumusa Brüsszelbe utazott, ahol minden bizonnyal a migránsok betelepítéséről tárgyalt (mi…..
Folytatódik is, meg nem is a TV2-n a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor. A TV2 közleményt adott ki, amiben azt írják, hogy megújul a műsor, a családi kvízshow hamarosan Vigyázat, szülővel vagyok! címen folytatódik. Ebben pedig a hírességek szüleikkel együtt érkeznek a stúdióba és az ők vicces…..
Gabor Jeges 2018.04.16 20:43:16
@szociál:
Írnál egy listát azokról is, akik ilyen szemét műsorokról szóló cikkeket elolvasnak, és kommentet írnak hozzá?
Gabor Jeges 2018.04.16 20:47:44
@CSB1196:
Igen, de még ennél is nagyobb baj, hogy a politika rájött, ugyanaz a néptömeg, amelyik ezeket a műsorokat megnézi, potenciális szavazó, és meg lehet etetni velük a politikai bulvárt is. Azóta náluk is csak a nézettség, akarom mondani a választottság számít.
Gyerekek, megvan. Kétharmaddal. Nem kell fullba tolni a kretént tovább, tessék rendes újságot írni. Ja, hogy az nem megy? ..
Gabor Jeges 2018.04.14 08:59:09
@A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!!:
Nem tudom miért mondod, hogy "mi engedtük be". Én nem engedtem be senkit. Nem kérdeztek meg nemzeti konzultációban, hogy beengedhetik-e azokat, akiket a kormány beengedett. Melletted talán nem élnek kínaiak, akik a gigászi autóikkal a falig parkolnak, és ha megjegyzést teszel, hogy hagyjanak a babakocsiknak helyet, rád sem néznek. Van egy fotóm, amin 5 hatalmas fekete BMW-vel egymás mellett parkolnak le (persze mind a falig). Senki és semmi nem érdekli őket saját magukon és a pénzükön kívül. Nekem nem kell, hogy ilyen emberek legyenek a környezetemben, de senki nem kérdezte, hogy akarom-e. Fizettek a kormánynak, illetve a kormány által pártfogolt cégeknek, és mi meg le vagyunk tojva, viseljük el. Semmi nemzeti konzultáció, hogy akarjuk-e semmi népszavazás. Magyarázd el kérlek, hogy erről miért nem volt nemzeti konzultáció?
Fotó: budafokteteny.hu   Szerző: Lukácsi Kriszti Sebes Gábor a budafoki bukta és az országos nagyarányú Fidesz győzelem után tollat ragadott és megírta, hogy mennyire örül annak, hogy győzött a Fidesz, de jajaj, szörnyű, hogy mennyire korrupt a rendszer és bizony ezáltal a nagyfokú korrupció…..
Gabor Jeges 2018.04.12 15:52:00
@kritizator: Hasonlót tapasztaltam. Egy átlag fideszest egyszerűen nem érdekel a lopás. Azt mondja, hogy ez az alap a politikában, ezért őt nem befolyásolja. Ő az "értékrendje" miatt szereti a Fideszt.
Viszont létezik olyan Fideszes is, mint ez a Sebes. Akik ugyanúgy hisznek abban, hogy a Fidesz alapvető értékei jók, és a ha levetkőzné a negatívumokat, akkor a legjobb párt lenne. Sőt, van egy harmadik típus is (mint pl. én) az, aki mélységesen csalódott a Fideszben, mert felismerte, hogy a negatívumok nem sárként rakódtak a pártra és ezeket le lehet mosni, hanem egy ideje ez a mocsok a magja, a mozgatórugója a működésüknek. Ez abból is látszik, ahogy mindig a pénzforráshoz igazították a politikai elveiket. Ha Soros fizette őket, liberálisak voltak, ha Simicska vagy az EU, akkor polgáriak, ha Putyin, akkor meg illiberálisok. A pénz mozgatja őket, nem az elvek.
Gabor Jeges 2018.04.12 16:00:15
@orient:
Nem a multik elzavarása a cél, hanem a "hangzatos szavak". Az a lényeg, hogy a politikai kommunikáció az emberek legmélyebb zsigeri érzelmeire hasson. A multikat nem akarja elzavarni a Fidesz, csak az embereknek sugallja, hogy "ezek kiviszik a pénzt az országból, de mi megbüntetjük őket, hogy neked jobb legyen". Közben ugyanúgy jönnek be a multik, csak azt a Fidesz úgy hívja, hogy "stratégiai partner" de az már nem kiviszi a pénzt, hanem munkahelyet teremt. Ez az egész kommunikációs diferenciálás arra jó, hogy a pénzszivattyú multiságot összekapcsolhassa az ellenzékkel, a gazdaságot fellendítő stratégiai partnerséget pedig sajt magával azonosíthassa.
Amikor meglátod a neved a Figyelő listáján többféle érzés vetekszik benned egymással. Először nevetsz, aztán dühös leszel, aztán kicsit meg is ijedsz. Nálunk a taszban nagyon különböző élethelyzetben lévő munkatársak dolgoznak. Mást jelent egy ilyen listára felkerülni a három gyerekes családanyának…..
Gabor Jeges 2018.04.12 15:37:09
@Szaracén:
Éppen arról (is) szól a cikk, hogy míg egy egyedülálló fiatal dacosan büszke lehet, ha listázzák, még ha igaztalanul is, egy anyának felelőssége is van a családja, születendő gyermekei felé, ő nem kockáztathatja, hogy kiközösítsék a társadalomból.
"Köszönjük, hogy ismét a Fideszre szavaztatok! Most már legalább tudjuk, hogy nincs miért hazamennünk, nincs hova hazamennünk."..
Gabor Jeges 2018.04.11 07:16:23
@Voznyák Pista:
Hiányolod a migrik által elkövetett bűnesetek említését. Olvass Origot (bár a választások óta napi 15-ről 2-re csökkent a migránsozás). Várod, hogy hetekig, hónapokig írjanak egy késelésről, erőszakról. Magyarországon naponta történik késelés, amit nem migránsok követnek el. Évente 3-400 nemi erőszak történik Magyarországon (kb. napi 1), amit nem migránsok követnek el. Arra nem vagy kíváncsi. De hetekig, újra és újra kéjjel olvasod azt a német esetet, ami már fél éve történt. Lényeg, hogy migráns legyen az elkövető. A többi szerencsétlen, akit megerőszakoltak, az nem érdekel. Ha itt erőszakolnak meg egy nőt nálunk, az kihívóan viselkedett, vessen magára.
Gabor Jeges 2018.04.12 08:36:01
@tárkonyos csiberaguleves gazdagon zöldborsóágyon: Soha nem birkáztam és náciztam le senkit. Az a gyenge jellemek szavajárása. Ahogy a hazaárulózás és lipsizés is. Nem tudom kikkel veszel egy kalap alá, én egyik párthoz sem vonzódom, mert nincs amelyik megérdemelné. Mindegyiktől hányok. Talán az zavar téged, hogy a Fidesztől is. Sajnos valaha hittem bennük, de szembe fordultak mindennel, amiben hittem. A kereszténységet meggyalázták, és ma már nem tudok egyetlen mondatot sem felemlíteni az Újszövetségből, ami alapján a Fidesz cselekszik. Sőt, az ellenkezőjét cselekszi. Ez fáj a legjobban. És még van képe Orbánnak Istenre hivatkozni. A kereszténység szégyene.
Ma sem a sarki önkiszolgálóban ebédelt az ország kedvenc, saját lábon álló ifjú párja. Orbán Ráhelt és férjét  ma délben a budapesti VI. kerület egyik Andrássy úti éttermében kapták lencsevégre. A fénykép készítője a Facebook-oldalán meg  is osztotta a képet a két, saját tehetségéből és szorgalmából…..
Gabor Jeges 2018.04.11 07:07:30
@Mikrobi: Az igazi bunkóság, ha valaki az európai adófizetők, közte a magyar adófizetők pénzét a saját családjának csatornázza.
Korábban nagy fideszes voltam, rajongtam Orbánért, ott voltam minden nagyobb felvonuláson, szórólapoztam, aláírásokat gyűjtögettem a pártnak. Ez viszont szépen lassan elmúlt, ami nem annak köszönhető, hogy változott volna az értékrendem, hanem pont ellenkezőleg: a Fidesz lett teljesen más, mint ami…..
Gabor Jeges 2018.03.28 16:20:33
@juletræ: Az SZJA valóban alacsony, de ha belegondolsz, egy nagyon gazdag embernek is ugyanannyi. Csak egy egyszerű példa: Neked a pénzed nagy részét elviszik a napi kiadásaid, vásárlásaid, és azok után az EU legmagasabb ÁFÁ-ját fizeted (Általános Forgalmi ADÓ). Egy gazdagabb viszont csak a pénzének egy töredékét fordítja megélhetésre, a többit befektetheti, gyarapíthatja. Alapvetően te sokkal több adót fizetsz, mint ő.
Egy idézettel kezdjük, az olyan hatásos. Rovart egyáltalán nem eszik a magyar ember. De hogyha ezt az értékrendet, ami a keresztény Európa értékrendje, föllazítják, elavult, üldözendő, van helyette más: ilyen másság, olyan másság. Étkezésben is, az ember elveszíti az igazodási pontot. Mert még akik…..
A lázadáson van a hangsúly A szolgálólány meséje második évadának új, rövidke előzetesében: "Vedd fel a vörös ruhát, vedd fel a fejrevalót, fogd be a szád, légy jó kislány, feküdj le, tárd szét a lábad... Igen, asszonyom" - sorolja Elizabeth Moss a szolgálólányok kötelességeit, miközben a képen ég a…..
Gabor Jeges 2018.03.09 15:41:38
@Kelepisti: Persze, lehetett volna egy másik alapsztori, de az egy másik film. Írj egy klónozós verziójú forgatókönyvet. Egyébként szerintem azért próbálták a vallási vonalat beleszuszakolni, hogy még disszonánsabb legyen a mai modern és egyre ateistább világunk jövője.
Az már közhelyes, hogy Ázsiában az europid rassz tagjaként a férfiaknak szinte hihetetlen lehetőségei lehetnek. Valójában az illető sikeressége a különböző országok esetén talán jobban függ az ország történelmétől és az USA-hoz (Nyugathoz) való viszonyától, mint személyes vonzerejétől.  A fehér…..
A baguette azáltal emelkedik a kiflifélék, vágott zsemlék fölé, hogy többféle módon fogyaszthatóak és vívni is lehet velük. Mindkettő egyaránt fontos, mi most mégis az elfogyasztásukra koncentrálunk. Kis szeletekre vágva guszta kis katonákat varázsolunk belőle, hosszában félbevágva pedig embert…..
Szombaton kiderült, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalverseny idei döntőjében, így nem meglepő, hogy Balázsék, a Rádió 1 reggeli műsorában hétfőn reggel foglalkoztak ezzel és felhívták a győztes AWS énekesét is, hogy gratuláljanak neki. Az egy fokkal már meglepőbb, hogy az egész…..
Gabor Jeges 2018.02.26 14:01:44
@Csaba121:
Fogalmazzunk inkább úgy, a független jelölt annak ellenére képes nyerni a Fideszes ellen, hogy lahazugozták (Magyar idők: végighazudta a teljes kampányidőszakot), katolikus pap is a fideszes mellett kampányolt, és mindenek lehordta Márki-Zay-t, szórólapon tudatták a lakossággal, hogy ő egy bolond Simicska-bérenc. Olyan gyűlöletfolyam indult a fideszes oldalról az irányába, hogy nem csodálkozom, amiért ellenzékinek tekintik, nem függetlennek. Hiszen a Fidesz sem tekintette függetlennek. (888: "lámpavasazó" összellenzéki jelölt,)
Nem támogatjuk, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyan is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon – érvelt Áder János a határon túliak szavazati joga ellen, még ellenzékben. A múlt e darabkája messze túlmutat önmagán...
Gabor Jeges 2018.02.13 11:43:01
@FCUK18:
"állampolgár és állampolgár között milyen alapon lehet különbséget tenni?"
Például azon az alapon, amit Áder mond: "akik nem adófizetõ polgárai az országnak"
Gabor Jeges 2018.02.13 11:46:50
@6.Lenin:
Szerintem nem erről van szó. Az Internet miatt egyre több dolog, ellentmondás kerül elő a kormánypárt háza tájáról, és még több fog előkerülni függetlenül attól, hogy az ellenzék mennyire van rossz helyzetben.
  Olyat mutatunk, amilyet eddig még sose, pedig a Tények szolgált már pár kellemes perccel az internetes népművészeknek. Történt ugyanis, hogy van ez az OLAF-vizsgálat, aminek az utóélete egyre kínosabb fura urainknak: Orbán Viktor vejéről kiderülni látszik, hogy olyan bűnszövetkezetben elkövetett…..
Gabor Jeges 2018.02.09 19:38:30
@Mr. Neutron: Ráadásul a 24.hu-ból a 24 arab számokból áll.
Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hány jó vega burgert ettem idáig, nemhogy vegán legyen, tehát semmilyen állati eredetű dolgot ne is tartalmazzon. Most azonban megtört a jég, mivel ellátogattam Budapest minden túlzás nélkül állíthatom, piacvezető vegán street food helyére, hogy a legjobbnál…..
Gabor Jeges 2018.02.07 16:54:59
@Étteremkritikus: Gondolom azért, mert ez street food, és annak eleme a hamburger meg a hotdog. Többfajta vegetáriánus, vegán létezik. Van olyan is, amelyik szereti a hús ízét, mert arra szocializálódott, de nem akar az állatok rovására élvezkedni. Vannak olyanok is, akik nem ragaszkodnak a hús ízéhez, és teljesen más okból vegánok, ők teljesen más ételeket készítenek.
A jó éttermek séfjei valóban tudnak jó vegán ételeket készíteni, de nem elit helyen csak a sült krumpli rántott gomba, tartár-ig terjed a kreativitás, miközben ugyanaz a szakács a húsételekhez sokszor olyan növényi köreteket produkál, hogy önálló vegán ételek lehetnének. De az agyát köti a rántott gomba.
Sokan sokszor mondták már, hogy a popzenében eljátszottak mindent, amit csak lehet. Ettől még lehet azért egymástól eltérő dalokat írni, de olyan esetek is akadnak, amikor szinte egyértelmű két dal között a hasonlóság. Tavaly A Dalból kizárták a Jetlag nevű zenekart, és bár a kizárást a sajtó felé…..
A pénteki adásban a játékos a B választ jelölte meg, el is fogadták jónak. Namármost. Az életrajzi film kitételben nem szerepel, hogy mozifilmre, tévéfilmre vagy dokumentumfilmre gondol a jóember, így a válasz rossz, mert Mercuryról készült több is, ez, meg ez, meg ez is, ezt…..
Gabor Jeges 2018.01.30 16:15:57
@polpetti: Úgy látom nagyon figyelmesen rajta tartod az ujjadat a média és a bulvár ütőerén.
Abban nincs semmi újdonság, hogy az elmúlt nyolc év médiaipari változásainak egyik durva velejárója a névtelen, arctalan, tényeket nem tartalmazó vagy elferdítő cikkek megjelenése az olyan kormányhoz közeli sajtófelületeken, mint a TV2 (Andy Vajna), a közmédia, a Ripost (Ómolnár Miklós) vagy az…..
Elég abszurdnak tartom Heincz Barnabás azon vádjait, miszerint a Független Diákparlament (FDP) társszervezésében megvalósult sok ezres múlt pénteki diákdemonstrációt politikai megrendelésűnek minősíti, miközben ő maga ezt a legnagyobb print kormánylap hasábjain teszi. Reakcióként hasonló cinizmussal…..
Gabor Jeges 2018.01.23 13:57:59
@Rettegek mert ballib vagyok: Hihetetlen minőségű és mennyiségű érvet, bizonyítékot soroltál fel, valamint egyáltalán nem személyeskedtél.
EU-s forrásból, a KEHOP 5.2.9-16-2017 pályázat keretében nyert el Csepel 52,5 millió forintot orvosi rendelő korszerűsítésére. Ez egy hír, melynek mindenki örül. Ez kevés azonban Csepel nagyhatalmú urának, mindannyiunk rezsiharcosának, akinek egyébként semmi köze jelenleg politikailag Csepelhez.…..
Friderikusz Sándor az ATV és a TV2 után jó ideig nem szerepelt sehol, de most rádiósként tér vissza, írja a Bors. Az egyelőre Friderikusz Sándor címen futó saját műsorát  január 21-től vasárnaponként a 89.5 Music FM-en lehet majd hallani. Az nem derült ki, hogy milyen típusú műsor lesz. (A 89.5…..
Gabor Jeges 2018.01.11 14:10:59
@Tzp: Az én mozim c. műsorát nagyon szerettem. Pont a későbbi Friderikusz show-val vágta el magát nálam.
Majdhogynem könyörögve kéri, hagyják életben...
Gabor Jeges 2017.12.27 22:00:13
@Visceroid: Az a baj, hogy akik szerint nincs bocsánat, azok fogcsikorgatva fogják nézni a Dunán elúszó hullákat is, és azt sziszegik: "Megérdemelte!" Tényleg el kell menekülni innen, amíg még nem késő.
    Micsoda hülyeség! Csak a komcsik, meg a libsik találják ki, hogy nincs rendben az egészségügy. Ezt mondta fideszhívő rokonom, majd bevonult egy csípő műtétre a kórházba. Néhány nap múlva kaptam az értesítést. A műtét sikerült, de a beteg meghalt. Kórházi fertőzés. Alig fél éve egy másik…..
Gabor Jeges 2017.11.28 19:47:02
@teéjesenmindegy: Összegre az 1 milliárd is soknak tűnik, de viszonylatokban már nem feltétlenül. Ha időben nézzük, az egészségügyre arányaiban kevesebbet fordítunk, mint 2008 előtt. 2008-ban valóban alacsonyabb volt az egészségügyi ráfordítás, mint most, de akkor válság volt. Ha térben nézzük, akkor az EU-ban leghátul kullogunk. Lehet, hogy fejlődünk, de nem nagy eredmény, ha csak Romániát és Lengyelországot előzzük meg az egészségügyi ráfordítások terén.