Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mónika Ambrus

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki ilyen pökhendi, bunkó, agresszív módon képes csak beszélni egy beteg, várandós fiatal nővel, az menjen inkább szénhordónak. Tisztelt Praxis Blog!   Régóta elszörnyülködve olvasom a történeteket. Szerencsére mindezidáig semmi rossz szavam nem lehetett az egészségügyre. Mindenhol kedvesek,…..
Mónika Ambrus 2016.05.23 10:29:55
@asztalosani:Dràga Ani ,nagyon egyszerűen a kisfiam 2 ève lelèpett a buszról,ès azon mód össze is csuklott,ordìtva a fàjdalomtól,pedig egy teljesen sima ùtra lèpett,az eredmèny szalag szakadàs,ès kitört egy darabka csont a bokàjàból!Mielőtt megkèrdeznèd,igen magam làttam mivel a kisfiam 7 èves volt fogtam a kezèt,hàt ilyen egyszerüen lehet sima úton bokatörèst szenvedni!Ha valamit nem tudunk,akkor csak akkor alkotunk vèlemènyt,ha valamilyen szinten utàna jàrunk a dolognak,ha nincs rà mód,inkàbb csendben kell maradni,ès akkor nem mondunk baromsàgokat!!
Rengeteg idő eltelt a legutóbbi bejegyzésem óta. Kicsit zötyögősen is indul ez a poszt. Mire idáig elértem legalább tízszer újraírtam, pedig nem szokott ekkora fejtörést okozni a dolog. Hol is kezdjem… Szeretnék elnézést kérni tőletek, amiért ilyen sokáig hírek nélkül…..