Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reduur

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy ország, ahol az adóhivatal szervezi az adócsaló maffiát, ahol a söralátétes-egysávos adócsökkentés kormánya évek óta a legkifacsartabb unortodox adókkal húz le, a bevételekből minden sarki óriásplakáton rezsicsökkentést hirdetve. Egyszer biztos készül belőle egy…..
A szabadság lemorzsolódása alig észrevehető egy olyan országban, amelyik nem szokott szabadsághoz. Ott a népnek nem tűnik fel, ha a kormányzat rongálja a nemzeti valutát, tudatosan rombolja az oktatási rendszert és a társadalmi kompetenciákat, radikális jövedelemátrendezést hajt…..
reduur 2014.10.23 00:08:31
@onewayticket:
Mit kéne tenni?
A "nem hagyni" kifejezést pontosítanád?
  Idén lesz a harmadik évfordulója, hogy a Milla először demonstrált október 23-án. 2011-ben a mozgalom lendületben volt, friss volt, azt lehetett hinni, hogy van terepe egy olyan civil önszerveződésnek, ami alternatívát mutat nem csak a Fidesszel, de a régi, önmagukat baloldalinak…..
reduur 2014.10.22 23:47:33
@gizmo26:
Nem én voltam felügyelő úr. Nyomozz tovább!

Amit akartam még: Több ezer politikusi és/vagy drogos vénával megáldott ember tűnt fel a rendszerváltás óta, de egy se mondta:
Bocsi, de nincs nálam a bölcsek köve.
Mindegyiknél ott volt a soronkövetkező választásig! Utána persze elhagyta, de következőn megint nála volt. És a massza hitt neki.