Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vaas

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A biciklizést az első olyan élmények közé lehet sorolni, melyet sosem feledünk. Biztosan van számotokra is olyan kedves emlék, amire szívesen visszatekintetek. Biciklizni a legtöbben szeretünk. Vannak viszont olyan életkörülmények, amik miatt már inkább munkaeszköz, mintsem kikapcsolódás. Legyen szó…..
Mindenki szereti a játékokat. A jó játékokat meg pláne. Az ezredforduló környékén hatalmas változások jelentek meg a konzolos, illetve PC-s játékiparban, főként a kinézet és a játékmenet terén. A grafika mondhatni csúcs volt, a számítógépekbe már komoly alkatrészek kellettek, hiszen nem lehetett…..
Most, hogy kissé, de nem teljesen, lehiggadtak a kedélyek az internetadó körül, egyet hátralépve nézzük meg a részleteket. Miért ne lehetne fizetni az internet forgalma után? Minden egyéb nagy szolgáltatás után forgalomarányosan fizetünk, áram, víz gáz stb. Ezek a napi élethez…..
Vaas 2014.11.03 00:23:37
@conchita wurst: Ha épp olyanom van, hogy megnézek egy filmet jó minőségben és leszedem torrenttel akkor jó dolog ha nem kell rá várni egy órát.

Ettől független a családi videókat felhőben fogom tárolni, mert az a biztosabb. Ugyanígy a rendszerpartíciorol is ésszerű tartani egy lemezképet online.
Vaas 2014.11.03 00:32:34
@conchita wurst: Ha mondasz nekem Magyarországról igénybe vehető legális fizetős szolgáltatást, vagy ingyenest amivel a kiadott filmek nagy részét elérem akkor meghajlok nagyságod előtt.

Az illegális de fizetős verzió az csalás, azt nem fogadom el.
Vaas 2014.11.03 10:38:51
@pingwin: Ha majd elterjed a gigabites net éas a gépekben csak mutatóban lesz merevlemez akkor el sem fogjuk hinni hogy tudtunk nélküle élni.
Kérte: Bruse „ Amikor az ember másokat lát szenvedni, akkor örvendezik. Mindez fordítva sokkal kellemetlenebb. ” Egyházi és politikai személyek egy csapat fiatalt kínoznak a vidéki villában, mindezt mintegy átlagos előkelő kiruccanásként kezelve. Pier Paolo Pasolini nagy port…..