Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makropápa

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szalagcím írja le talán a legjobban az undergroundot és azt, ami körül veszi ezt az egészet. Folyamatosan változásban van minden, mi is. Főleg mi... Mindig hallottuk a pletykákat, hogy "ez tényleg az utolsó év" tudtuk mindig is, hogy vége lesz, de senki se akarta komolyan venni ezt az egészet.…..
Lassan közeledik ennek a csodálatos évnek a vége, mi is meghánytuk-vetettük, kiket, miket volt érdemes hallgatni mostanában - így hogy menni nem nagyon volt hová. Mint mindig, most is elég nagy szórásban érkeztek a személyes top 10-ek, ki-ki a maga stílusának megfelelően, viszont azt érdemes…..
A zürichi dátum kivételével törölte az idén nyárra tervezett Európa-turnéját, így a Budapestre tervezett, pár óra alatt teltházassá érett koncertet is a System Of A Down. A zenekar ígérete szerint a jövő évi nyári fesztiválokon igyekeznek pótolni az elmaradást. A jegyek a vásárlás helyén válthatók…..
Ocean Hills néven fogja folytatni a Zoli Band. A nem is olyan régen az Igniteból távozott Téglás Zoli-vezette, természetesen kipróbált zenészekből álló csapat tavaly adta ki az ebben a felállásban első, egyébként már sorban a harmadik nagylemezét, a Santa Monicat. A továbbiakról egyelőre nincs infó...
Minden Life Of Agony-lemez kurva jól kezdődik, de egy kivételével mindegyik elfárad, valamelyik rögtön az első szám után, az egy kivétel pedig természetesen a debütáló River Runs Red. A zenekar az új lemezén ráadásul az ott megkezdett, és mindeddig úgy tűnt, be is fejezett, nagyon depresszív,…..
makropápa 2019.11.04 17:38:26
Azzal, hogy a szétszéledése előtt a Subscribe a magyar metal vonal egyik vezető csapata lett, talán senki nem tud vitatkozni, ahogy azzal sem, hogy egy elég nagy, lelkes rajongótáborral rendelkeztek a három-négy éves szünetük megkezdése előtt. Most, hogy bejelentették: jön a…..
December 5–én jelenik meg a ‘90-es és 2000-es évek magyar hardcore-metál színtér meghatározó zenekarának, a DAWNCORE-nak azonos című vinyl nagylemeze. Az LP a Trottel Recordsnál 1999-ben megjelent Obedience is slower from of death anyagát, valamint a 2001-ben, illetve 2002-ben a…..
makropápa 2018.11.24 21:22:40
makropápa 2016.03.18 09:18:07
Tényleg egy minden igényt kielégítő feszitávlt akar idén összehozni a FEZEN. Pár napja bejelentették a nemrég még feloszlott, de most már megint aktív Faithlesst (akik úgy járnak ismét hozzánk, mintha mi sem történt volna), most meg kirakták, hogy jön az Anthrax. Scott Ianék az új lemezüket mutatják…..
makropápa 2016.03.17 17:03:27
Ez került ki a metálzenekar Facebook-oldalára: A Blind Myself zenekar 2016 őszén, 21 év után befejezi aktív működését. Addig limitált mennyiségű koncertet adunk tavasszal és a nyári fesztiválszezonban. További infók hamarosan. Köszönjük Nektek az eddigi lelkesedéseteket és a rengeteg élményt! Ezt…..
Mármint azokon a romokon, amiket úgyis újraépít majd a zenekar, de ez most mellékes. Szóval amíg a Subscribe pihen, addig lesz például Useme. Ebben a Subscribe rasztás énekese, Csongor Bálint illetve a Subscribe basszusgitárosa, Anga-Kis Miklós zenél együtt a az Idoruból ismert Szalkai Tibor…..
Jó öreg lett a Sick Of It All is. 1986-ban alapították a New York-i hardcore-zenekart, ami után jó sok lemezt kiadtak, és nálunk is jártak már sokszor. Legutóbb épp idén áprilisban adtak egy kegyetlen jó koncertet az A38-on, előtte meg tavaly voltak a Budapest Parkban, szakadó…..
makropápa 2015.12.10 16:02:35
A hazai rock- és metálszíntér szereplőit díjazó 9. Kettőnégy Gumizsiráf gála október utolsó napján nem csupán a koncertektől, az önfeledt szórakozásról és a halloweeni jelmezekről szólt a budapesti Dürer Kertben. Idén először ugyanis a szervezők, vagyis a Kettőnégy…..
makropápa 2015.11.27 15:45:49
Az utóbbi években nagy divat lett a zenekarok körében hogy a korábbi, a nagy sikereket meghozó lemezeiket az adott évfordulókor megturnéztatják és az egészet végignyomják. A Korn azonos című első lemeze 1994-ben jelent meg, így a zenekar is belevágott ebbe a retropartyba és…..