Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sántakígyó

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik manapság mindenki odavan a trailerekért, egy adott film vagy játék esetén az előzetes hype gyakran sokkal nagyobb, mint az a hatás, amit maga a kész “termék” hagy az emberben. Egy ideális világban ez persze fordítva lenne, de az okokat nem olyan nehéz kitalálni: 2-3 percnyi szórakoztató…..
sántakígyó 2021.10.31 22:22:37
Repülni könnyű… Fogad a felirat a ToyLab weboldalán, és hát lehet, hogy bennem van a hiba, de azért annyira mégsem az. Eddig még nem volt a kezemben olyan játék-drone, amelyik tényleg akkor, és arra ment volna, amerre én akartam. A trimmekkel persze sokat lehet reszelni a…..
sántakígyó 2014.09.12 19:01:18
Van az ember, ami a férfit jelöli, meg vannak a nők, legalábbis ez derült ki az mti ma reggel 7:41-kor kiadott közleményéből: Mexikó-terrorizmus Összecsapás Mexikó középső részén, sok halottal Mexikóváros, 2014. július 1., kedd (MTI/AP) Egy összecsapásban a mexikói…..
sántakígyó 2014.07.01 19:56:32
Filmbook Fehér isten (2014) 2016.03.09 06:00:00
Vagy inkább: Te jó isten! Kutyapokalipszis a fővárosban. Valószínűleg a kritikusok fele idézni fog majd A kis hercegből, miért épp én maradjak ki a sorból? "Jól csak a szívév..." hopsz, ide nem is ez illik... Szóval: "Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit…..
sántakígyó 2014.05.31 15:16:42
7. Apja fia Azért a pucér nős poszterért és a kipreparált antilopok közt megbújó varacskos disznóért érdemes végigkattintgatni a galeszt. (A kipreparált varacskos disznó most úgyis sláger az ingatlanpiacon.) (Kösz Geri!)   6. A “kihúzható sarokszar” vajon mi? Mindegy,…..
sántakígyó 2014.04.27 16:07:27
Gyakran szembesülünk azzal a ténnyel, hogy egy új, ígéretes témában készülő sci-fi sorozatot túl hamar levesznek a képernyőről, megfosztva ezzel (még ha néha csekély számú) követőjét attól, hogy a story kiteljesedjen, minden szál elvarrásra kerüljön. Az elmúlt…..
Ma délután egy értékes budapesti street art anyagra bukkantam a neten. Egy falfestményről készült fotó került elém, amelyen egy gyalogkakukk és egy medvekutya - de lehet, hogy kutyamedve - feje látható, a rajzokon és körülöttük tucatnyi tag és kisebb stencilek. Ismerősnek tűnt,…..
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
Azzal, hogy megjelent, még korántsem ért véget a fehér iPhone 4 kálváriája. Többen is megerősítették, hogy a kézbe vétel után rögtön érezni, a fehér iPhone valahogy nem ugyanaz, mint a fekete testvér. Egymás mellé tették a két készüléket, és ezt tapasztalták:Úgy tűnik,…..
Atya. Úr. Isten. Ezt írtam sms-ben Licának, miután elindultam hazafele a Gyradikóból, számban a gyros ízével. Lica magyarázta el, hogyan kell eljutni a helyre, amit egyébként pont ti ajánlottatok a sorozat múlt heti kezdőepizódjában, és ami visszaadta a gyrosba vetett hitem. A…..
sántakígyó 2011.04.26 16:29:45
@chipanddale74: árulnak, én is azt ittam, amikor ott ettem :)
A HírCsárda kalkulációi szerint akár a 100 milliárdos nagyságrendet is elérheti hazánk átnevezésének költsége. Új személyik, útlevelek, jogosítványok. Térképek, iskolai segédeszközök, személyi okmányok és számos Isten hozta! tábla is  cserére szorul majd a…..
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
sántakígyó 2011.04.13 16:33:41
@egyittlakó: Ironia akart lenni :)
Mindenki fujjol, aztan kozben a fel vilag piercinges, csak mivel mas a neve (fulbevalo), ezert nem veszik eszre az egyezest.
ADrenalin iPhone: ha nincs, nincs 2011.03.19 11:58:00
„Nincs iPhone-od? Fú, de gáz!” - nagyjából ezt üzeni az Apple legújabb kampánya mindenkinek, aki még nem jött rá, hogy milyen telefont is kéne vennie. A némileg nagyképűnek tűnő kisfilmek szimplán felsorolják, miből marad ki az, aki neadjisten androidos telefont…..
Nem véletlenül nyomattam jó előre a fészbukon is, hogy bemutatjuk a tévémaci legóját, mert hiszem és vallom, hogy a tévémacival kapcsolatos zavaros ügyek feltárása a legfontosabb nemzeti feladataink egyike. Valódi elszámoltatást!Nos, lássunk akkor tisztán, mivel is csapatta…..
Álmaim netovábbja, hogy Barbie melleket hordhassak, bár én nem annyira a nyakamban gondolnám őket jó helyen. Margaux Lange azonban a Barbie babák újrahasznosításának egy egészen egyedi formáját választotta: melleket, szájakat és egyéb testrészeket foglalt ékszerbe. Mivel itthon…..
Jó, tudom, útburkolati jel, meg jelzőberendezés, de akárhogy hívjuk, régen az autósiskolában nekem így tanították a prioritási sorrendet, hogy mikor mit kell figyelembe venni. Gondolom, Sándor is így tudja, különben nem küldte volna el értetlenkedő levelét és a hozzá…..
Játszani jó! Játékra pedig mi sem lehet alkalmasabb, mint aminek a neve is ezt jelenti: leg godt azaz játszani jó. Röviden Lego. Csak a jegyzőkönyv kedvéért leírom: Lego a világ legjobb játéka. Pont! Emiatt könnyű nekem ajándékot venni. Nem is okoztam soha ilyen téren fejfájást…..
sántakígyó 2010.12.26 17:29:07
2001-ben keszitett sajat kamionom: picasaweb.google.com/114022610664345034806/Kamion?feat=directlink
Lenne mit valtoztatni rajta, de nem volt szivem a tobbi Legot megbontani 1-1 alkatresz miatt.
Pofonért Romániába érdemes menni – ennyi tanulsága biztosan van annak a sztorinak, hogy az IKO csatornája rossz korhatárkarikával adott le egy filmet, és emiatt két és fél hónappal később már meg is kapták a büntetésüket. A szép emlékű ORTT-nél ez a döntés csak…..
sántakígyó 2010.10.21 17:57:23
@Balián: Hiradonak nem kell karika, mivel a szornyu valosagot mutatja be. A kitalalt, eljatszott musorok sokkal veszelyesebbek, ezert kell a karika. :D
Lélegzetelállító. Szenzációs. A posztok címeit olvasva lassan egy bulvárlap színvonalát hozom, pedig nem a szenzációhajhászás a célom, egyszerűen csak odáig vagyok az utóbbi néhány reklámért. Ezúttal azért, mert a perui Young&Rubicam egy ezerszer lerágott reklámklisét…..
sántakígyó 2010.04.22 16:25:19
@Könyvelő Mo: De hiszen a Sziget fesztiválos reklámok pont erről szóltak múlt évben :)
Szidták rendesen a "terméket".
B-oldal TOP5 dal gyerekhanggal 2010.03.11 07:20:00
Az elmúlt időszakban többször is meghallgattam az RHCP "One hot minute" korongját, amelyről korábban a Coffee shop a B-oldal hét dalát is elnyerte. Helyesen. Azonban az "Aeroplane" című dal közben beugrott, hogy hoppá, ez a gyerekhang-gyerekkórus dolog több dalban…..
A Ranamok egy - már tizenhatodik éve – kiírt üvegművészeti pályázat, csak és kizárólag ausztrál és Új-Zéland-i üvegművészek számára.   A nyertes idén A$15,000 ( kb. 2,5 millió HUF) tiszteletdíjat kap. A kiírás szerint az alkotásnak innovatívnak kell kellene,…..
Olvasónk még mindig nem érti, hogy a 144-es busz vezetője miért szólt, és mutatott be neki vasárnap este, hisz semmi rosszat nem tett, csak figyelmes volt. Direkt ott nyitott ajtót, ahol nem ült senki, hogy az indulásig ne fázzanak az utastársai: Kedves BKV! Mindjárt a levelem…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
sántakígyó 2009.11.11 11:34:11
Az alábbi képeken néhány fickót láthattok, akik a foglálkozásukhoz kapcsolódó állatokat vesztették el. Segíts nekik megtalálni!..
sántakígyó 2009.10.31 13:03:28