Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyfejű

0 bejegyzést írt és 1039 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom eldönteni, hogy a minden szintet alul múló dilettantizmus áll az útdíjas botrány hátterében, vagy egyszerűen tényleg ennyire le akarja húzni a kormány a népet. Úgy néz ki, a fiúk a teherautók számára már kötelező használatarányos rendszert akarják kiterjeszteni a…..
Mindenki nyugodjon le a picsába! Még, hogy Vida Ildikó rondán beletrappolt a közélet morális ingoványába, és fröcsköli szerte a mocsarat? Frászt. Ő egy derék jómunkásember, ártatlan áldozata a körülötte kialakult hacacárénak. Hazudtunk a kitiltásról reggel, éjjel és…..
egyfejű 2014.11.06 10:42:43
@$$$=$$$: már régen nincs vád, azon túlvannak az usákok.
Ítélet van, ami a kitiltás a 7750-es elnöki proklamáció alapján.
A többi a helyi ügyészség dolga (lenne).
            "These two memory régimes have been on collision course, overwhelmingly because the general proposition – that all those affected were victims – directly counters the Jewish identity narrative that claims recognition for the paramountcy of the Holocaust and the victims of…..
egyfejű 2014.06.17 09:48:55
@mavo: "a tanácsizében meg a zsidók irtották a magyart"
Ezt az undorító szalonzsidózást.
Mert ennek a beszólásodnak a logikáját továbbvive eljutunk oda, hogy a Horthy különitményesei jámbor virágáruslányok voltak, hisz nem magyarokat gyilkolásztak, csak zsidó-komcsikat, sőt, nem is vertek-csalta kszét egy demokratikusnak induló választást.
Sőt mi több, Károlyi a hibás, mert a Horthy által kinevezett kormány emberei írták alá a trianoni békeszerződést.
egyfejű 2014.06.17 10:03:27
@mavo: nyugodtan. Fogalmatlanéktól dícséretnek veszem az ilyetén brilliáns érvelést. :-)
egyfejű 2014.06.17 10:38:33
@aritus: ezt a mondatot nem lehet másképp értelmezni, mint szalonzsidózás: @mavo: "a tanácsizében meg a zsidók irtották a magyart"

Erre jön a brilliáns érvelés, hogy lehülyézlek.
Mondhatta volna pl.:
upsz, rosszul fogalmaztam, mert ...
vagy
légyszives szánd rá az időt és olvasd el az összes kommentet, mert félreértettél.
Nem, erre nem képes, csak ismételt és brilliáns érvelésre:
@mavo: mondja ezt az, aki szalonzsidózásról büfizik nekem. :)
Tanuljon meg fogalmazni.
Mert az általa leírt mondat szalonzsidózás.
...Véget kell vetni annak a káros, egyébként ultraliberális gyakorlatnak, hogy bárkiről bármit le lehet írni. ...egyértelműen azt a káros gyakorlatot lehet és kell felelőssé tenni, amely 2010-ig, illetve a negyedik alaptörvény-módosításig semmilyen korlátozást nem vezetett be,…..
egyfejű 2014.06.13 13:41:10
imgs.xkcd.com/comics/free_speech.png
Régebbi posztba már valaki berakta, de megismétlem, hátha felfogják végre egyszer a gyengeelméjű modor(ok)oskák.
egyfejű 2014.06.13 13:49:14
Ki kell ennek jönni Ki a korrupt? 2014.05.30 12:35:36
A Pedagógusok Szakszervezete szerinte az OLX egyik reklámja megsértette a pedagógusokat, rombolja a szakma becsületét, a pedagóguspálya presztízsét. Követelik, hogy vegyék le a képernyőről – írja a hvg.hu. A busz a hivatal előtt állt meg. Gyomra egy merő görcs lett, amint az…..
egyfejű 2014.06.13 10:24:25
@imres: erről a neked tetsző baromságról "az EU meszelte el a szabad kommentelés lehetőségét" adnál linket?
Mondjuk úgy nehéz lesz, hogy fogalmad sincs neked sem, mint a legtöbb agyhalott baromnak, mi a tököm az a szólásszabadság, de itt örömködsz meg ökörségeket mondasz.
Remélem már bontjátok a pezsgőt, mert győztetek. Magam részéről sajnálom, de bejött a taktika. Seggfej trollhegyek szétbarmolnak valamit egész addig, amíg bele nem un az illető. Miközben bőnyállal kezedben van-volt a választás joga, nem olvasod, ami nem tetszik.
Faszkalap izlésrendőr.
Bajusz, bundesliga frizura + földgömb és megvan a siker! Következzék az „áááááááááááááááááj kent, sztop lóving jú”  és a Rosanna alkotóitól, az elnyújtott magánhangzók paganinijétől, a Csokonai művelődési ház szombati diszkójának legjátszottabb…..
Ahogy nézem felforrt a magyar nyelvű internet: akkor mostan ki is lett átbaszva? A szavazatcsencselő romák vagy a lebukós videón merengő közvélemény?  Mit tudom én, első ránézésre tényleg túl szép, hogy igaz legyen. De az is igaz, hogy a Nagy Bajai Tüzelőbizniszben…..
egyfejű 2013.10.19 06:37:01
@kublerek: fene tudja, nekem ez jut eszembe:
"Az első ügy, az nemzetgyűlési választás megrendezése volt a viszonylag egyszerűbb. Az ehhez szükséges jogi hátteret már az előző, a Friedrich-kormány megteremtette 1919. novemberében kiadott választójogi rendeletével, mely Magyarországon korábban soha – és majd 1945-ig ismét – nem látott demokratikus alapokon nyugodott. Titkos, egyenlő, kötelező és a nőkre is kiterjedő választójogot adott, és a 24 év feletti felnőtt lakosság 74 százalékára terjedt ki. A választást 1920. január 25–26-ára hirdették meg. A kormány elkötelezett volt a választások tisztességének és a pártok szabad működésének biztosítása mellett. Azonban az egyetlen szervezett fegyveres erőt vezető Horthy különítményesei és az általuk meg nem fékezett különböző jobboldali szervezetek a fehérterrort folytatva ellehetetlenítették a kormány szándékát..."
http://hu.wikipedia.org/wiki/Horthy_Miklós#F.C5.91vez.C3.A9rb.C5.91l_korm.C3.A1nyz.C3.B3
A címben egy tautológia, azaz egy azonosan igaz állítás, azaz egy „ítéletlogikai törvény” található, jelentsen ez bármit is. Illetve mégsem található. Ennek megértéséhez tekintsük mindenek előtt az alábbiakat. „Az LMP visszautasítja az Együtt−PM meghívását arra,…..
Ha nem nyerünk Hollandiában, akkor is továbbjutunk Szöllősi György, 2013. október 11...
Útmutató kezdő magyaroknak. utcára lomtalanítási időszakban kihelyezett háztartási hulladékot elvinni, azt elszívni, megenni, kereskedelmi forgalomba hozni, valamint felnyitni, ütögetni, nyílt lángnak kitenni és újrahasznosítási célból újra hasznosítani; a Magyar Nemzeti…..
egyfejű 2013.10.08 06:41:00
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: hát ja, nehéz ám megérteni az iróniát, főképp, ha némi szarkazmussal vegyül.
Két nagyformátumú alkotó adta be pályázatát a Vígszínház igazgatói posztjára. Az egyik  színészként, majd később rendezőként, végül pályája betetőzéseként színházigazgatóként is nagyot alkotott, a másik neve pedig mint nagy ho-ho-ho-horgász maradt meg homályosan…..
1. ábra: Google Street View snapshot a Bokodi út 62. címről (a házszám nem biztos, hogy pontos, de az utca igen) Az ATV híre és a királyi híradó híre szerint is a Fidesz által Einstandolt Bács-Kiskun Megyei Területi Választási Bizottság nem fogadta el az MSZP és Együtt-PM…..
egyfejű 2013.09.27 20:20:00
@dr kíváncsivagyok: behalad az első emberke, üres borítékot dob az urnába, majd kiviszi az üres szavazólapot. Következő már a "helyesen" kitöltött lapot teszi a boritékba, az akkor kapottat üresen kiviszi. És a többi, és a többi.
egyfejű 2013.09.28 07:55:14
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: "a végén a főmufti amikor bemegy szavazni, kettőt dob be".
Ez lenne maga a bukta. A főmufti szavazata megy a lecsóba (minusz 1), ő az első üres lap kihozatalát végzi. A kalkulációban van még 2-3 érvénytelen, de összességében bőven pozitív a szaldó.
@Sir Galahad: "azonosítható szegélyű vagy mintázatú lapon kelljen voksolni"
Magam részéről támogatom az ötletet, már csak azért is, mivel nálunk nem átlátszó falúak az urnák.
A mozgó urnás szavazásról ne is essék szó, mert az is megérme egy misét ma már.
Hé, parasztok! Igen, ti ott a nagy büdösben basszátok meg, akik megint egy nővel keménykedtek fideszkeresztény úriember módra! Szóval, retkek, kapjátok csak ki a fejeteket Viktor atyuska rezsikotmányos seggéből, és válaszoljon valami főokos: hogy is leszünk ezekkel a…..
egyfejű 2013.09.23 18:22:12
@Husz_János_Puszita: kis kiegészítést tennék az általad elmondottakhoz.
A protokoll nem tiltja a tegeződést, de be kell tartani a rangnak járó tiszteletet.
Azaz a helyes megszólítás esetünkben:
Tisztelt Kancellár Asszony, Kedves Angéla!
Kettős Mérce Gusztus 20! 2013.08.19 17:53:15
A nemzetet egyben kell tartani, hirdeti a kormányzati kommunikáció gusztus 20 megünneplésének előestjén. Ezt a mondatot harsogja Orbán Viktor, miközben haverjai épp szilánkokra tépik azt, ami az "egy nemzetből" még megmaradt. Magyarország már jó pár éve nem egy nemzet, és…..
egyfejű 2013.08.20 11:35:32
@a mór: elvtárs, magyarázd már el nekem, egyszerű földi halandónak, miért ne lehetne bármelyik kormányt fikázni? Akár ingyé is, pláne, ha jó alaposan meg is érdemli?
Azt persze, hogy tudta, merrefele van: majd pont ezt ne tudta volna, amikor még azt is tudta, amiről nem is tudta, hogy tudja. Ráadásul hat évvel előre tudta. Mint minden rendes jézuskrisztus. Na de mindegy, ha menni kell, menni kell. Lényeg, fasírtos szendvics jól be legyen készítve,…..
egyfejű 2013.04.20 16:21:24
@rabelais: szépöcsém, te iszonyatos szereptévesztésben vagy. Mert, ugyehogyugye, ez egy véleményközlő blog. Mindkettőt nagyon fontos lenne megértened, de egyenes ágon mondom el.
Ez nem irodalmi blog, ezért nem kritizálhatod a stílust.
Ez nem irodalmi újság, ahol te vagy a főszerkesztő, így nem utasíthatod Humpit semmilyen irodalmi szempontból.
Röviden összefoglalom: nekem is tele a lelkem a pökhendi, lekezelő, tenyérbemászó, ide nem illő, értelmetlen, zagyva, elborult értelmiségi alapú (lásd még lila művészet) megnyilatkozásaiddal.
Amikor nem tudsz értelmesen a TÉMÁHOZ hozzászólni ülj rá a billentyűdre, és ne írj ide baromságokat.

P.s.: Humpi, magam részéről egy szavazat arra, hogy kibaszd ezt az illetőt a következő behányásánál.
egyfejű 2013.04.20 19:04:06
@rabelais: mi van töki, vérnyomásgondokat okoz a kritika?
Baszod alássan, egy véleményblogban a véleménnyel kell vitatkozni.
Ja, melyik nagykönyv szerint? Etikett. A szerint nem illik félrevinni egy beszélgetést.
További kellemes agybajt kívánok.
A hvg.hu röpítetette világgá a hírt a minap, miszerint ennek a mostani magyarországnak szeretve tisztelt miniszterelnöke fenséges jóvoltából volt szíves annyira hülyének lenni, hogy összekeverte Márait Ottlikkal. Elmondjuk mostan, miért is baj ez. Most abba ne menjünk bele, miért…..
egyfejű 2013.02.25 14:38:19
@Mystes: kérek bizonyítékot, hogy ez egy vacak poszt. Egy miniszterelnöknek van stábja. ha bután idéz, az a stáb hibája. Elnézést kérni és a stábot átalakítani az övé.
Várom válaszod, mit érdemel az a miniszterelnök, ak nem rugja ki az alkalmatlan sameszeit?
Varánusz Népemnek, szeretettel 2012.12.31 02:55:22
Kedves alattvalóim, adófizetőim, nertársak és nertársnők, barátaim, Varánusz olvasók és Bajnai Gordon! Küzdelmes és nehéz, mégis dicsőséges év áll mögöttünk. Tündérmesék, piros seggpöttyök, pávatáncok, rögtönzések sora kísért minket utunkon, mégis győztünk. Nem…..
"Adjonisten, Jézusunk, Jézusunk!Három király mi vagyunk.Sajtos lángost mind megettük,Gyalog jöttünk, mert siettünk,Kuminocska mondta - biztosItt lakik a Jézus Krisztus.Csizmadia a nevem.Segíts, édes Istenem! Istenfia, Jónapot, jónapot!Nem vagyunk mi nyuggerok.Úgy hallottuk,…..
Kalandos rémregény. Írta Tündér Lali. Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ország, ahol az égvilágon minden volt, ami nem volt, az is volt. Borból volt a kerítés, pálinkából az ajtófélfa, úgyhogy aki ott élt, mind ivott, de még aki nem élt, itatták azt is feszt. Hátha…..
egyfejű 2012.12.20 12:26:04
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: engem eddig a Dr. Oetker, meg az USAFIS méltatott válaszra :P
egyfejű 2012.12.22 08:09:12
@Szúrófény: amennyiben, ahogy írod, én lennék az "egyedül, a helyes, és abszolút tudás birtokosa", elfutnék magam elől, már csak azért is, mert nem létezik olyan, hogy "egyedül, a helyes, és abszolút tudás".
Arra fekhívnám tisztelt figyelmed, hogy a kérdés emígyen hangzott: "...milyen tudásban jobb egy lelkész a lelkészi mivolta miatt?"
Erre nem kaptam választ.
Hétfői sajtótájékoztatóján, melyen bejelentette Vidnyánszky Attila győzelmét a Nemzeti-pályázaton, Balog Zoltán többek között arról számolt be, hogy a győztest mindegyik bizottsági tag javasolta a vezérigazgatói állás betöltésére. Törőcsik Mari ezzel szemben azt…..
egyfejű 2012.12.21 12:23:39
@szist: arról, baszod alásan, hogy a művésznő NEM szavazott Vidnyánszky úr mellett, de odahamisították a nevét az igen rovatba.
Köcsög narancsdroid, az ilyen gondolkodású emberek teszik tönkre az országomat!
egyfejű 2012.12.21 13:19:41
@szist: legalább hazudni tanulnál meg, kis narancska. Azt nem kérem, hogy nézz utána, pl. hány fős volt a szakmai bizottság (amúgy 9), milyen volt a szavazás menete (mindegyik jelöltnél külön szavazás volt, akár mindegyiket lehetett támogatni). Ajaj, kettőből nulla a valóságtartalma annak, amit itt böfögsz.
Leszarom a csubakka védelmedet, a lényeg - te kis pondró - , hogy meghamisította a miniszter úr a jegyzőkönyvet. Rohadt elegem van belőletek, ezért a felbőszült hang. Engem buzerálhatsz, kis hazaáruló, de a művésznőt nem engedem.
egyfejű 2012.12.21 16:29:25
@szist: "...emlékszem hogy az állás végül 10-vagy 11 voks állt szemben Kamarás 3-4 voksával..."
Csak nem személyesen a hamisítóhoz van szerencsénk?
Kizárólag neked, mert olyan kellemesen ellengyógyszerész vagy, itt a lista a 9, azaz kilenc tagról:
"A testületben az Előadóművészeti Iroda Színházművészeti Bizottságának jelöltjeként helyet kapott - ahogyan az korábban a sajtóban már megjelent - Kerényi Imre rendező, Nagy Viktor rendező, Szigethy Gábor színháztörténész és Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház megbízott főigazgatója. A munkavállalókat Törőcsik Mari, a nemzet színésze, a Színházi Dolgozók Szakszervezetét Konrád Antal színművész képviseli. Rajtuk kívül a miniszter jelöltjeként Révész Mária miniszteri főtanácsadó, a munkáltatói jogkör gyakorlójának képviseletében pedig az Emmi két szakreferense vesz részt a testület munkájában."
nol.hu/kult/kilenctagu_bizottsag_ertekeli_a_nemzeti_szinhaz_vezetoi_palyazatat

Jut eszembe, ha már ilyen szépen kérdezted: igen, cigány vagyok. Nomeg arab. Nomeg román, szlovák, zsidó, szerb, bajor, lengyel, olasz, európai, homo sapiens sapiens, homo ludens, stb. De legfőképpen magyar, nem úgy, mint te.
He, Tík! Igen, ti, akiket már a megszólításban sem merek a népemnek nevezni. Mert már nem tudom mik vagytok, de azt igen mik nem: a Nemzeti Együttműködés Rendszerének tagjai. Itt hagytatok egyedül a parlamenti gombnyomógépsorral, a népfront-menetesekkel, és ezt a Bayert se vitte…..
egyfejű 2012.12.20 11:48:45
@Baracus: nézem a vergődésed és muszáj reagálnom. Milyen alapon sértegetsz itt minket szülőket meg a gyerekeinket?
Honnan veszed, hogy a középiskolás gyerekem nem tájékozottabb, mint te? Milyen alapon veszed a bátorságot, hogy minket, a szüleiket, olyannak allátasz be, mint akik nem képesek tájékozódásra nevelni őket?
Mitől ez a zsigeri, diplomások elleni, gyűlölet? nem vettek föl, vagy kibuktál netán?
egyfejű 2012.12.20 12:11:25
@Baracus: a feltett kérdéseiddel sértettél meg mind minket, szülőket, mind a gyerekeinket.
Ugye milyen érdekes? A te kérdéseid nem sértések (dehogynem), az én kérdéseim meg kioktatások (úgyám).
Eme utóbbit amúgy annak is szántam, ezt jól érezted, de a saját szöveged értelmezésével - direkt(?) - nem akarsz foglalkozni.
egyfejű 2012.12.20 12:39:22
@Baracus: "...Most mit vár tőlem?...+
Azt, hogy elnézést kérj azoktól, akiket megsértettél a fogalmazásoddal, szülőktől és gyerekektől egyaránt.
Nem fog fájni, nyugi. :)
Kedves magatokról megfeledkezett felebarátaim, Kovács Zoltán veszprém megyei kormánymegbízott és Gránásiné Bácsi Tünde igazgatónő! Gondolom elkerülte figyelmeteket, hogy Annyitisér országban fülkeforradalom történt 2010-ben, aminek egyenes következményeként új…..
egyfejű 2012.12.19 09:38:17
A Kettős Mérce blog kérése alapján küldtem emileket az alábbi szöveggekkel, tiltakozás és felszólítás tárggyal:

címzett:balmadigimi@gmail.com
Tisztelt Igazgató Asszony!

Tegnap este megdöbbenéssel értesültem, hogy ma Magyarországon, egy
iskola felelős vezetője, a diákjai és tanárai politikai véleményéről
gyűjt adatokat. Egy iskola igazgatójának nem az a feladata, hogy a
mindenkori rendszert elvtelenül kiszolgálja, hanem az, hogy az
érvényes törvények betartása(!) és betartatása mellett kiálljon a
tanulni akaró fiatalok és az oktatni akaró tanárok mellett.

Ezért arra kérem, haladéktalanul fejezze be az illegális adatgyűjtést,
az eddig rögzített adatokat soron kívül semmisítse meg!

Tisztelettel

címzett: hivatal@vpmkh.hu
Tisztelt Kovács Zoltán Úr!

Tegnap este megdöbbenéssel értesültem, hogy Ön egy, vagy több, iskolát
arra kötelezett, hogy diákjaik és tanáraik politikai nézeteit
vizsgálják, arról kimutatásokat, jelentéseket készítsenek.
Bár azt nem tudom, hogy az adatgyűjtést valóban Ön rendelte-e el, mint
ahogy azt sem tudom, ezzel milyen célt igyekeznek elérni (egyszerű
hobbi lenne?), azt tudom, hogy ez a cselekedet az Ön által is
fogalmazott Alaptörvény betűjével és szellemével is ellentétes.

Fentiek alapján nyomatékosan megkérem, az esetet kivizsgálni, az
adatgyűjtést azonnal leállítani, a begyűjtött adatokat soron kívül
megsemmisíteni, a felelősöket felelősségre vonni szíveskedjék.

Kérném tovább az érintett diákok, tanárok, szülők nyilvános
megkövetését is.

Választópolgári üdvözlettel

Tegyetek ti is így, ha még nem tettétek meg.
egyfejű 2012.12.19 15:12:06
@MetroGoldwinMayer: "...még csak a HVG hülyítését ismerhették a diákok..."
Bocsáss meg, nem bírom tovább a szánalmas vergődésed.
Ez már kritikán aluli csubakka védelem. A kikérdezést megélt diákok reakcióját - sorfal - a HVG-re fogni.
Sajnállak, mint ahogy a családodat is. Ilyen lelkivilággal élni nap mint nap. Roppant szomorú.
egyfejű 2012.12.19 15:21:28
@((Adam)): arra az általad megálmodott ökumenikus hittanra kiváncsi lennék, amelyik úgy oktatja pl. a szentek tiszteletét (RK), hogy azt el kell vetni (református).